Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komenda dice + fix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest jeszcze jakas komenda oprócz /dice którą można tak wywalic serwer? Bo usunalem dice w CMD i już nie można jej używać, ale jeden łeb dalej jakąś komendą wywala serwer. Pomoze ktos?:)

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest jeszcze jakas komenda oprócz /dice którą można tak wywalic serwer? Bo usunalem dice w CMD i już nie można jej używać, ale jeden łeb dalej jakąś komendą wywala serwer. Pomoze ktos? :)

Można wpisać to po Koreańsku, dlatego wgraj lepiej difa na fixa.

50596142255057180250.png

Opublikowano

A jakby zmienić nazwę w game na inną, to też?

A propos czy ktoś wie dlaczego komenda /cos (costume) wywala kanał? Wiem tyle, że przy niektórych bonach w fryzurach wywala. Na początku myślałem, że gdy wejdą do fryzurki 2 bony i dlatego, ale nie; wywaliło gdy miałem bodajże + coś chyba(?) na otrucie.

I na dodatek pokazuje złe nazwy bonusów, np. jakiś "odpoczynek" itp.

A bonusów z ubranka w ogóle nie pokazuje ;x

Wy też tak macie? :D

Opublikowano

A jak wpisać po Koreańsku w metine? Chyba sie nie da bo musieli by kopiowac literki ;P.

Poza tym, poza CMD zmieniłem notepad++ wszystkie "dice" w game na jakiś losowy string typu "YreV" no i dalej ktoś się bawi :(

Opublikowano

A jak wpisać po Koreańsku w metine? Chyba sie nie da bo musieli by kopiowac literki ;P.

Poza tym, poza CMD zmieniłem notepad++ wszystkie "dice" w game na jakiś losowy string typu "YreV" no i dalej ktoś się bawi :(

/ÁÖ»çŔ§ 2147483648 2147483648

A o tej wiesz? Bo nie wiem czy przejrzałeś temat.

Opublikowano

Kamermod na opcję kopiowania więc nie ma żadnego problemu.

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Jeżeli potrzebujesz questa, zakodowania strony WWW, podpięcie skryptów pod stronę czy jakiejś nowości do clienta, napisz - pomogę w miarę możliwości.

Opublikowano

Revius, dnia 20 Lip 2013 - 19:14, napisał:

Kamermod na opcję kopiowania więc nie ma żadnego problemu.

Aby coś wkleić to trzeba do game pod:

net.SendEnterGamePacket()

to:

ui.EnablePaste(TRUE)

Było ostatnio w jakimś temacie; nie pamiętam kto to napisał, więc nie dodam autora. :)

Edit//

A przy okazji testował już ktoś komende /costume ? Bo nie wiem czy u mnie coś jest źle ;x

A propos czy ktoś wie dlaczego komenda /cos (costume) wywala kanał? Wiem tyle, że przy niektórych bonach w fryzurach wywala. Na początku myślałem, że gdy wejdą do fryzurki 2 bony i dlatego, ale nie; wywaliło gdy miałem bodajże + coś chyba(?) na otrucie.

I na dodatek pokazuje złe nazwy bonusów, np. jakiś "odpoczynek" itp.

A bonusów z ubranka w ogóle nie pokazuje ;x

Wy też tak macie? :D

Opublikowano

A tak przy okazji to nic nie da że zamazał cyferki bo wystarczy wpisać:

/dice -2222222222222222222222222222222 22222222222222222222222222222222

Chodzi mi tu o to że po prostu bardzo dużą liczbę :> większą albo taką samą jak jest podana w temacie.

8910814572903361049127.png

• 1 rok później...
Opublikowano

Pobranie pliku jest już niemożliwe ponieważ nie istnieje on na speedy :( Czy ktoś z was miałby ten pliczek i mógłby mi go podrzucić czy coś, bardzo będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam

Specjalista
Opublikowano

Pobranie pliku jest już niemożliwe ponieważ nie istnieje on na speedy :( Czy ktoś z was miałby ten pliczek i mógłby mi go podrzucić czy coś, bardzo będę wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam

Masz tutaj difa,a nie bd sie pieprzył z cmd

http://www.mpcforum.pl/topic/1009499-dice-etc-problem-z-pelnymi-channelami-blokada-wszytkich-niepotrzbnych-komend-game-1765-game-2019-game-2089m-game-r34083/

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Czy ktoś by mógł zrobić re-upload pliku cmd ?

Zrób plik a w nim zapisz:

shutdown	GOD
dice	DISABLE
smtm	DISABLE
ÁÖ»çŔ§	DISABLE
null	DISABLE

Nazwij go CMD (bez rozszerzenia)

8910814572903361049127.png

Opublikowano

Najbardziej podoba mi się filmik, aż się dziwie, że tyle ludzi grało na jakimś FreeWorld czy coś w tym stylu. Sądząc po sklepach to stało na jakimś prehistorycznym gejmie 404. Dodano pełno pierdół z elitepvpers, zielone zbroje, ale no graczy multum. Jestem pod wrażeniem.

50596142255057180250.png

Opublikowano

Najbardziej podoba mi się filmik, aż się dziwie, że tyle ludzi grało na jakimś FreeWorld czy coś w tym stylu. Sądząc po sklepach to stało na jakimś prehistorycznym gejmie 404. Dodano pełno pierdół z elitepvpers, zielone zbroje, ale no graczy multum. Jestem pod wrażeniem.

Nie wiem czy to ironia czy też nie, ale FreeWorld to chiński global http://nyt2.catv.net/:p

Opublikowano

Nie wiem czy to ironia czy też nie, ale FreeWorld to chiński global http://nyt2.catv.net/ :P

Tego to nie wiedziałem, aż dziwne, żeby tak globala wysadzić. Myślałem, że to oni dodali te zbroje i fryzury od Reikari. Ogólnie jak patrzę, to ten global na stronie głównej ma opisane kostiumy, pety. Widocznie odpowiadają im sklepy jako postacie. Wybaczcie za zamieszanie.

50596142255057180250.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...