Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komenda dice + fix

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak to ÁÖ»çŔ§ fixnac?

w source znalazlem, ale nichuja nie wiem jak sie do tego zabrac.

CMD nie dziala

Steico skontaktuj sie jakos bo PW nie mozna Ci wysylac

Opublikowano

jak to ÁÖ»çŔ§ fixnac?

w source znalazlem, ale nichuja nie wiem jak sie do tego zabrac.

CMD nie dziala

Steico skontaktuj sie jakos bo PW nie mozna Ci wysylac

Odpowiednim difem.

Opublikowano

@Serwery, które nie mają tego zablokowane.

Wychodzi tylko na to, jak tak naprawdę danym serwerem interesuje się jego administracja.

@topic

Skończcie spamować tymi komendami, bo to już się nudne robi.

Wprowadźmy taki zwyczaj, komendy zachowujmy dla siebie (szczerze mówiąc, wystarczy usiąść na spokojnie z game i idą i posprawdzać kilka komend w kodzie źródłowym game, więc to nie jest jakis wyczyn, chociaż 90% ludzi ma szpan przed kolegami, że wyłącza serwer).

@ps.

Ale to ja jestem ten zuy :|

Opublikowano

Eh, to pokazuje jak bardzo polska scena metin2 jest w czarnej dupie. Niemcy na epvp już zrobili z 50 diffów .. w tym na logowanie błędu do syserr.txt, a wy?

Wykłócacie się, a dobrze nawet po polsku nie potraficie dzieci pisać. I jeszcze te posty "znam inne komendy, jak coś to priv"... żałosne :)

IhuZnR7.png

Opublikowano

@up

My to nie Niemcy, my jesteśmy Polakami.

W naszym pięknym kraju za darmo to można w zęby dostać.

@topic

Ludzie, których to interesuje mają już swoje fixy.

Dziękuję tyle ode mnie.

Opublikowano

@up

My to nie Niemcy, my jesteśmy Polakami.

W naszym pięknym kraju za darmo to można w zęby dostać.

@topic

Ludzie, których to interesuje mają już swoje fixy.

Dziękuję tyle ode mnie.

Taak, albo nabijać notorycznie posty, tak jak ty.

IhuZnR7.png

Opublikowano

@up

Skoro jest taki zajebisty, to publikuj dawaj.

Wrzucaj wszystkie fixy,a nie się żalisz.

Masz rację lepiej pisać posty w stylu:

"Proszę o reup", czy "coś mi nie działa", albo publikować questy z plików serwerowych :unsure:

W końcu to MPC forum .. :)

Opublikowano

@up

Skoro jest taki zajebisty, to publikuj dawaj.

Wrzucaj wszystkie fixy,a nie się żalisz.

Masz rację lepiej pisać posty w stylu:

"Proszę o reup", czy "coś mi nie działa", albo publikować questy z plików serwerowych :unsure:

W końcu to MPC forum .. :)

Dla kogo mam wrzucić? Dla kogoś takiego jak ty? Który potrafi tylko komentować, hejtować? Dzieci, przecież wy nawet nie potraficie nic zrobić, czekacie tylko aż ktoś coś wrzuci z epvp :). Ja chętnie mogę popracować nad jakimś bugiem wspólnie w temacie z innymi, problem w tym, że nie ma z kim - zobacz co ty sobą reprezentujesz, gówno potrafisz, więc o czym mam z Tobą pisać? O C++ i stworzeniu liba? C++ jak to piszesz w swojej sygnaturce nie znasz zapewne w 1% a jeśli sądzisz że znasz, to choć na priv. sprawdzimy :).

Jesteś typowym szpanerem, ja, mimo iż znam wiele języków to nie lansuje się z tym na każdym kroku aby przylizać komuś dupę, Twoje umiejętności jezyków które wymieniłeś w sygnaturce są zapewne bliskie zero, bo zdążyłeś jednie nieco liznąć owych języków, a wywołanie print'a z example na google nie czyni z Ciebie programisty :). Idź więc dalej grzebać kijem w gównie, może nauczysz się zrobić loopa w C++. Y0qMBMb.gif

IhuZnR7.png

Opublikowano

Dla kogo mam wrzucić? Dla kogoś takiego jak ty? Który potrafi tylko komentować, hejtować? Dzieci, przecież wy nawet nie potraficie nic zrobić, czekacie tylko aż ktoś coś wrzuci z epvp :). Ja chętnie mogę popracować nad jakimś bugiem wspólnie w temacie z innymi, problem w tym, że nie ma z kim - zobacz co ty sobą reprezentujesz, gówno potrafisz, więc o czym mam z Tobą pisać? O C++ i stworzeniu liba? C++ jak to piszesz w swojej sygnaturce nie znasz zapewne w 1% a jeśli sądzisz że znasz, to choć na priv. sprawdzimy :).

Jesteś typowym szpanerem, ja, mimo iż znam wiele języków to nie lansuje się z tym na każdym kroku aby przylizać komuś dupę, Twoje umiejętności jezyków które wymieniłeś w sygnaturce są zapewne bliskie zero, bo zdążyłeś jednie nieco liznąć owych języków, a wywołanie print'a z example na google nie czyni z Ciebie programisty :). Idź więc dalej grzebać kijem w gównie, może nauczysz się zrobić loopa w C++. Y0qMBMb.gif.

Ja się nie lansuje było to na prośbę jednej osoby, ale co Ty tam wiesz.

Sam zacząłeś rozmawiać o polskiej scenie metin2, ja Ci napisałem.

Trochę mnie bawisz, uważasz, że nikt nie może być tak dobry jak Ty? Ba, od dzisiaj nazwijmy Cię bogiem, bo Ty ten "example" wstawiłeś na google.

A potem jest, dlaczego nikt nic nie wstawia na mpcforum, wiesz czemu tak jest?

Nawet jak wstawi się coś swojego, coś co się robiło samemu to i tak idzie hejt i tak idą wyzwiska o to, że to na bank nie jest autorskie i jest z e*pvp, tylko ktoś nie może znaleźć tego tematu.

Nie interesuje mnie, to co myślisz o mnie, grunt, że ludzie z którymi pracuję wiedzą do czego jestem zdolny, tyle mi do szczęścia wystarcza.

Swoim zachowaniem utwierdzasz mnie tylko w tym, że nie warto publikować cokolwiek na to forum.

PS.

W mojej sygnaturce nie masz napisu 100% UMIEM JESTEM ZAJEBISTY I WGL, są to języki, które rozumiem i staram się szlifować, nikt nie jest mistrzem w każdym z języków.

(Nie wiem niby komu mam lizać dupę? Chyba sobie, że mam spore ego, co jest prawdą)

Skończyłem ten temat, inny hejt pod moim adresem od Ciebie będzie ignorowany.

Jeżeli nie wiesz o drugiej osobie praktycznie niczego, nie wyzywaj jej, bo reprezentujesz tym niski poziom. ( nie mam na myśli hejcenie Ciebie, bo to nie o to tutaj chodzi, równie dobrze moglibyśmy się zwyzywać i skończyć rozmowę, ale po co ? )

Opublikowano

Dobra kurwa koniec tego spamu bo wam zaraz zapierdole.

Wypierdolą zaraz nam temat i gdzie bd spamować?

Co do Up twoich poprzednich postów:

"w Polsce teraz nawet w ryj za darmo nie dostaniesz"

Co do tematu i niemców - to że niemcy są lepsi od polaków,to jest już od dawna bardzo zrozumiałe - można to stwierdzić po ich gospodarce.

Porównując niemieców a polske - w Niemczech dajmy dostajesz wyplate 3000€ i za to opłacisz mieszkanie itp itd (zostanie ci aż 2000€) w Polsce dostajesz wyplate 1500 oplacisz co trzeba i nie masz już hajsu tak jest (wiem bo mój tata tam mieszka i opłaca dom za 40€ mc a tam rzeczy typu skrzynka piwa kosztuje nawet 5€ gdzie w Polsce.... pzdr

@topic - zaraz go tu nie będzie.

Opublikowano

No to skurwiaj stąd volksdeutchu.

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Jeżeli potrzebujesz questa, zakodowania strony WWW, podpięcie skryptów pod stronę czy jakiejś nowości do clienta, napisz - pomogę w miarę możliwości.

Opublikowano

Dobra kurwa koniec tego spamu bo wam zaraz zapierdole.

Wypierdolą zaraz nam temat i gdzie bd spamować?

Co do Up twoich poprzednich postów:

"w Polsce teraz nawet w ryj za darmo nie dostaniesz"

Co do tematu i niemców - to że niemcy są lepsi od polaków,to jest już od dawna bardzo zrozumiałe - można to stwierdzić po ich gospodarce.

Porównując niemieców a polske - w Niemczech dajmy dostajesz wyplate 3000€ i za to opłacisz mieszkanie itp itd (zostanie ci aż 2000€) w Polsce dostajesz wyplate 1500 oplacisz co trzeba i nie masz już hajsu tak jest (wiem bo mój tata tam mieszka i opłaca dom za 40€ mc a tam rzeczy typu skrzynka piwa kosztuje nawet 5€ gdzie w Polsce.... pzdr

@topic - zaraz go tu nie będzie.

Nie mówimy o ich gospodarce, tylko o ich mentalności której my, Polacy możemy pozazdrościć. Zobacz, jak oni między sobą się wspierają, piszą specjalnie po Niemiecku żeby tylko sobie pomóc. Dlatego oni są na topie, a my wiecznie od nich musimy kopiować. Niemiec niemcowi nie odmowi, bo to jedność, a my? Szkoda gadać :).

IhuZnR7.png

Opublikowano

Nie mówimy o ich gospodarce, tylko o ich mentalności której my, Polacy możemy pozazdrościć. Zobacz, jak oni między sobą się wspierają, piszą specjalnie po Niemiecku żeby tylko sobie pomóc. Dlatego oni są na topie, a my wiecznie od nich musimy kopiować. Niemiec niemcowi nie odmowi, bo to jedność, a my? Szkoda gadać :).

My mamy tak kurwa, że jak potrzebujesz pomocy to piszą coś w typie "Bozia rączek nie dała?", "Wiesz, nie musimy Ci pomagać". Weźcie się nie opierdalajcie tylko róbcie coś do kurwy !

ZcWbjGf.png

Serdecznie zapraszam :)

Opublikowano

My mamy tak kurwa, że jak potrzebujesz pomocy to piszą coś w typie "Bozia rączek nie dała?", "Wiesz, nie musimy Ci pomagać". Weźcie się nie opierdalajcie tylko róbcie coś do kurwy !

Spokojnie ;d Jeszcze trochę z 200lat i nikt nie będzie pracował, świat popadnie w chuj wie co patrząc co młodzi ludzie teraz wyczyniają. Może tak jest tylko w Polsce tego nie wiadomo.

W sumie to młodzież i inni inaczej patrzą. Nikt nie powie ci czegoś czym się szczyci że podpierdolił komuś *() Niby że on to zrobił więc wyjebane w to.

Opublikowano

No jasne, ktoś zapierdala po nocach, robi, męczy się, kombinuje a Ty chcesz chuja zrobić i mieć na gotowe? Samemu trzeba coś robić, rośnie nam społeczeństwo debili którzy niedługo bez pomocy innych nie będą potrafili zjeść obiadu.

Opublikowano

No jasne, ktoś zapierdala po nocach, robi, męczy się, kombinuje a Ty chcesz chuja zrobić i mieć na gotowe? Samemu trzeba coś robić, rośnie nam społeczeństwo debili którzy niedługo bez pomocy innych nie będą potrafili zjeść obiadu.

Otóż to. Rzecz właśnie w tym, że Niemiec który poszukuje pomocy już zazwyczaj ma pojęcie o tym czego chce, co robi i wie o co chodzi ale nie bardzo jest w stanie sobie w danym etapie poradzić, bo albo ma za małe umiejętności albo czegoś nie potrafi - otrzyma pomoc, jest mądrzejszy i później przekaże tą wiedzę komuś innemu - NA TYM POLEGA ROZWÓJ, bo może iść i dalej kontynuować swoje dzieło. To jest właśnie problem mentalności który w Polsce prawdopodobnie nigdy się nie zmieni bo polakowi możesz dać, a on to weźmie pójdzie dalej, w większości przypadków nawet nie dziękując albo w ogóle zacznie hejtować że to nie o to mu chodziło, a jak ktoś go o to poprosi to będzie próbował sprzedać albo jeszcze na tym zarobić. Smutne, ale taką mamy mentalność. :(

IhuZnR7.png

Opublikowano

Lol. Myślisz, że ja robię tak, że jak mam problem to od razu na Mpcforum? Próbuje naprawić, napisać jeszcze raz z 10 razy tylko po to żeby nie poniżać się tym, że jestem w czymś słaby. Jak już rzeczywiście nie umiem rozwiązać problemu to piszę tutaj. Poszukaj sobie frajerze tematów w których proszę o gotowca (prócz questów, ale teraz się uczę i taki koleś mi najwyżej poprawia [pozdro Svope]). Tacy userzy jak Ty zamiast pomóc nabijają sobie posty pisząc w temacie, np. "Nikt Ci nie pomoże".

Weź się rozbiegnij i o drzewo jebnij

ZcWbjGf.png

Serdecznie zapraszam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...