Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komenda dice + fix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak od siebie przypomnę iż to wystarczy /dice int -int. Int zamieńcie na... sami wiecie.

szq9.png

SYGNATURA BY REEV

Jeżeli potrzebujesz questa, zakodowania strony WWW, podpięcie skryptów pod stronę czy jakiejś nowości do clienta, napisz - pomogę w miarę możliwości.

• Odpowiedzi 117
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiem czemu, ale u mnie ta komenda nie działa (znam wartości zamienione w x) :mellow: (Mam świadków na to, że nic nie edytowałem żeby nie było misie <3 )

No nic...

AW: Dzięki za informację, na pewno zabezpieczę, aby żaden zuoczyńca mi nie rozdup** serwera :C

footer_logo.png

Opublikowano

Skoro to takie niebezpieczne to po co to udostępniacie ?

Wystarczyło dać fixa, a nie tłumaczyć jak to działa.

Teraz byle 'nuub' wywali serwer który nie ma pojęcia o tym, że takie coś istnieje.

Udostępniając takie coś dobrze wiecie czym to grozi ;).

Btw. Mi się zawsze wydawało, że metin jest do grania, a nie do 'CHEATOWANIA' i 'KĄBINOWANIA'.

A no po to, że jak ktoś jest idiotą i nie potrafi NAWET znaleźć fixu na błąd, to jego problem. U mnie błędu nie ma już 2 dni, tj. od kiedy na epvp pojawił się post z samą wzmianką o błędzie, nie czekałem aż ktoś doda bugfix, trzeba nauczyć się myśleć samemu.

Opublikowano

A no po to, że jak ktoś jest idiotą i nie potrafi NAWET znaleźć fixu na błąd, to jego problem. U mnie błędu nie ma już 2 dni, tj. od kiedy na epvp pojawił się post z samą wzmianką o błędzie, nie czekałem aż ktoś doda bugfix, trzeba nauczyć się myśleć samemu.

Dołączam się do posta oraz potwierdzam, że jego serwer się zabezpieczył od razu bo sprawdzałem. xD

Opublikowano

Dołączam się do posta oraz potwierdzam, że jego serwer się zabezpieczył od razu bo sprawdzałem. xD

Jego serwer? Chyba teniora jak już coś. On tylko pomiataczką tam jest. Ile jeszcze wasza maszyna uciągnie 2 serwery na 1? Podobno lagi w uj na imetin przy 800graczach. A kiedyś przy 2k nie było problemu. Dopiero jak umetin wystartował to gracze się żalą. Pro administracja kłamie w uj a imetin i umetin na 1 maszynie ciągną.

@TOP: Dzięki kiedyś może się przyda. Ale niemcy to kozacy i już mają kolejną komende która rozwala ch.... teraz będzie pogrom z tymi komendami. *e&vp*

Opublikowano

Ktos UP pisal ze tworcy gry odpuscili ta komende i nie dodali jej w pelni dzialającej, chyba sie kolega UP pomylil.\

Komenda dziala an globalu i losuje liczby oto dowod

Opublikowano

Śmieszy mnie, że nagle każdy to znał i bawił się serwerami.

topic.

Rzadko przeglądam epvp, więc dzięki. Temat wręcz zmusił mnie to przejrzenia wszystkich komendy, aby uniknąć podobnych fajerwerków w przyszłości.

prawda jest taka ze kazdy sie tera dowiedzial o tym i udaje debila ale nic z tym nie zrobisz ^^

komenda dziala dalej tylko w troche inny sposob wiec postarajcie sie bardziej z tym zabezpieczeniem

Zrób mi Sygnature! :)

Jeżeli chcesz bym mógł Ci dalej pomóc w danym temacie, po prostu zacytuj mój post!

Opublikowano

UP jak ciagle tak piszesz ze dziala tylko troche inaczej trzeba wpisac to wywal triadora np. :D zobaczymy Czy Ci sie uda

Opublikowano

Ktos UP pisal ze tworcy gry odpuscili ta komende i nie dodali jej w pelni dzialającej, chyba sie kolega UP pomylil.\

Komenda dziala an globalu i losuje liczby oto dowod

Na globalu oczywiście działa, ale gdzie masz napisane, że taka komenda wgl istniała i pozwalali jej używać ?

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano
/ÁÖ»çŔ§ −2147483648 2147483648

Miłej zabawy.

PS: Zabezpieczenie tego za hajs moge dać :) PW

konto usuniete

Opublikowano

Miłej zabawy.

A bo ja mam chinską klawiature i bd to przepisywał.

Topic pobawili sie to można zamknąć bo sam spam tu

Opublikowano

Miłej zabawy.

co do komendy sprawdzilem i serio też dziala, najlepiej zmienić prawa jej by gracz nie mógl kozystać jak ktoś nie umie niech skorzysta z programu Terenza do tego.

Napisał bym jak wpisać ale ludzie by gasili serwery i tak pewnie wiekszość umie ;s

sygna1.png

Opublikowano

Jego serwer? Chyba teniora jak już coś. On tylko pomiataczką tam jest. Ile jeszcze wasza maszyna uciągnie 2 serwery na 1? Podobno lagi w uj na imetin przy 800graczach. A kiedyś przy 2k nie było problemu. Dopiero jak umetin wystartował to gracze się żalą. Pro administracja kłamie w uj a imetin i umetin na 1 maszynie ciągną.

@TOP: Dzięki kiedyś może się przyda. Ale niemcy to kozacy i już mają kolejną komende która rozwala ch.... teraz będzie pogrom z tymi komendami. *e&vp*

Skoro ja jestem pomiataczką, to kim Ty jesteś? Śmieciem, który mam zmiatać? Nikim? Raczej tak, bo mając zupełnie zerowe pojęcie o plotkach na temat powiązań serwerów masz czelność wypisywać jeszcze większe brednie.

Opublikowano

Miłej zabawy.

Ja sprawdziłem już też,i nie działa.

Opublikowano

Miłej zabawy.

Racja komenda działa, ale zabezpieczenie się przed tym to banał

Wystarczy dodać do cmd

ÁÖ»çŔ§[TAB]DISABLE

Opublikowano

Skoro ja jestem pomiataczką, to kim Ty jesteś? Śmieciem, który mam zmiatać? Nikim? Raczej tak, bo mając zupełnie zerowe pojęcie o plotkach na temat powiązań serwerów masz czelność wypisywać jeszcze większe brednie.

Śmieciem to możesz swojego ojca nazywać. Nie jestem nikim masz rację i chuj ci do tego cioto. Kłam dalej graczy pajacu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...