Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PokeCraft [Zapowiedź][Modyfikacje][Pokemony][Autorski Launcher i pluginy][SG][FB][100 slotów][Non Premium]

damian1232

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam nadzieje ze nie wbijesz, bo juz Cie nie lubie -.-

P.S. Nie chcemy noobów na serwerze, a cb nie da się inaczej nazwać

TheJeron78 usówacz opisów :C
Why kolejny strażnik Teksasu :C
Lord Hades anty spamiarz :C
TCQ bezpowodny oskarżyciel :C
TenStylOdLajka strażnik odświeżeń :C
  • Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Typowy serwer , z duzymi ambicjami , no wlasnie z ambicjami...
Wy , myslicie ze nikt nie zna zycza?!. Nie potraficie zniesc troche krytyki.
Pozdrawiam Zycza.
PS.Zapytaj zycza , ile dzisiaj premek , zgarnal.

Opublikowano

Beznadzieja chcecie przebić pixelmona a gówno zrobicie serwer miał być już dawno temat dla postów z refów jprl jesteście zajebiści do tego ludzie piszą o keyloggerach pzdr

Opublikowano

Beznadziejne to są wasze ryje jebane nołlajfy :3

A tak wogóle to @ref (łostatni ode mnie kurwy)

Opublikowano

Typowy serwer , z duzymi ambicjami , no wlasnie z ambicjami...

Wy , myslicie ze nikt nie zna zycza?!. Nie potraficie zniesc troche krytyki.

Pozdrawiam Zycza.

PS.Zapytaj zycza , ile dzisiaj premek , zgarnal.

krytyka a fałszywe oszczerstwa to co innego. patrząc na twój wiek w profilu stwierdzam, że powinieneś siedzieć cicho, bo prawdopodobnie nie zrozumiałeś wyjaśnień zycza na forum..

Opublikowano

Byłbym zapomniał @ref

Opublikowano

krytyka a fałszywe oszczerstwa to co innego. patrząc na twój wiek w profilu stwierdzam, że powinieneś siedzieć cicho, bo prawdopodobnie nie zrozumiałeś wyjaśnień zycza na forum..

buhahahahha wiek ale ma znaczenie administracja nawet nie nazwe

Opublikowano

Powiem tak nie ma się co wykłócać o to i o tamto, po pierwsze w launcher by zyczu nie było keyloggera, wiem wiem wy wiecie lepiej że był ale poczytajcie sobie to, może ogarniecie :

http://www.mpcforum.pl/topic/983278-disclaimer-minecraft-by-zyczu/

po drugie obecny launcher jest wykonany przez Cestis, po trzecie do zalogowania się używasz konta z forum pokecraft nie konta minecraft, po czwarte nie znasz sytuacji to się nie wypowiadaj, zachowujesz się jak zwykły hejter, który chce namieszać.
mogę ci polecić ten filmik może da ci do myślenia,

to tyle od mnie, Nara.

s4ElBud.png
Opublikowano

Jeden zrobił plotkę i leci zaraz cała reszta by tylko kogoś hejtować, bo nie ma czym się zająć.

56237goku+vs+vegeta_2.jpg Dajcie mi co chcecie, bo to jest nieważne.

Sorry, sygnatura coś nie chce działać.

Opublikowano

Banda jebanych dzieciaczków :3

Opublikowano

Nox, skończ.. robisz syf. Chwilę mnie nie było- wyjechałem na wakacje, a tutaj taki nieogar.

@odpowiedź do wszystkich którzy hejtują ten serwer, przez współpracę z zyczem, oraz reklamują tutaj pixelmon..

ehh.. Z góry przepraszam wszystkich za anty-reklamę, ale chciałbym napisać coś na temat Pixelmon.pl..

Moi drodzy, na naszych serwerach jest ta sama modyfikacja na pokemony, z tą różnicą, że ich serwer zostanie prawdopodobnie na poprzednią wersję, wiecie dlaczego? Bo ich technikiem był Zyczu.. :) Tak, nikt inny jak zyczu - który napisał im launcher, oraz zmienił kilka linijek w modyfikacji Pixelmon, przez co oni (samodzielnie). Nie mogą go aktualizować ;).

Ponadto nasz Launcher pisał inny programista - Cestis, z drobną pomocą zycza, właśnie dlatego, iż zyczu obawiał się

reakcji takich dzieciaków, jak wy - piszących, że serwer to kolejna jego sztuczka na wykradnięcie Haseł.. >.<.

Do wszystkich, którzy nie uważali.

- Pixelmon w żadnym stopniu nie jest lepszy od naszego bo używamy tych samych modyfikacji, z tym, że nasz będzie lepszy, ponieważ będziemy wydawać kolejne wersje serwera zgodnie z wychodzeniem nowych wersji minecrafta, a oni nie.

- Teraz do tych którzy wciąż przyczepiają się do zycza, Przerzućcie się na serwer Pixelmon - gdzie technicznym był zyczu - który sprzedał im pliki serwerowe i launcher.

- Nasz Launcher był pisany przez innego programistę, jedynie z niewielką pomocą zycza, który stanowczo odmawiał nam pomocy w obawie przed hejtem naszego serwera.

- Mapa serwera pixelmon jest jedynie drobną przeróbką mapy z 8minecraft.com:

qd1qm7.jpg

Ich mapa /\

http://www.8minecraft.com/kanto-pokemon-world-map/ - a oto mapa którą udostępniono w internecie już bardzo dawno temu, na amerykańskim forum..

Jednym z dowodów na współpracę z zyczem jest używanie jego pluginu na Korektę błędów:

6itoz3.jpg

To tyle ode mnie.

Swoją drogą.. Zejdźcie z Życza - Cała afera wynikła z nieporozumienia i każdy już to powinien zrozumieć, a ten kto nie ma o tym pojęcia niech poczyta sobie jego tematy w których się oczyścił z zarzutów.

Opublikowano

@ref

Opublikowano

Ponoć zapłacili Życzu za reklamę co sam potwierdził dlatego mają tyle osób, jednak powiem wam że grałem tam chwilę i ogromne lagi pełen nieogar gracze po prostu nie wiedzą na jakim serwerze są ciągle o coś pytają, spam i dziwna mapa.

Myślę że ten się uda...

Opublikowano

Ponoć zapłacili Życzu za reklamę co sam potwierdził dlatego mają tyle osób, jednak powiem wam że grałem tam chwilę i ogromne lagi pełen nieogar gracze po prostu nie wiedzą na jakim serwerze są ciągle o coś pytają, spam i dziwna mapa.

Myślę że ten się uda...

czyżby oszukiwali w sprawie swojej specyfikacji serwerowej? bo na pewno te 100 slotów by bez lagów wytrzymała taka maszyna, jaką podają na stronie

Opublikowano

Myślę, że to możliwe. Przecież zataili nawet fakt, że Zyczu tworzył im serwer. Kilka tygodni temu, gdy rejestrowałem się na ich serwerze - z czystej ciekawości, chciałem sprawdzić konkurencję. - i pierwsze co zobaczyłem po rejestracji to "witaj na serwerze by zyczu" ...

Ponadto Administracja ignorowała mnie całkowicie, nawet gdy specjalnie, by zwrócić na siebie reklamę zacząłem reklamować jakieś inne serwerownie i krytykować ich serwer..

ehh.

Opublikowano

Właściwie to wiedziałem że pomaga im Zyczu bo ciągle się świecił na czerwono na serwerze i na stronie serwera pisało wszędzie gdzie było to możliwe, tworzymy kolejną gwiazdę, ale tym razem nie na youtube, ciekawe zjawisko.

Serwer wyżej wspomniany nie jest warty uwagi, grałem, radziłem nawet co należałoby zrobić to administracja kompletnie mnie jak i wszystkich olała.

Nie rozumiem na czym polega serwer pixelmon bo dla mnie to jeden wielki spam, jeszcze takiego nie ładu nigdzie nie widziałem.

Zyczu dzięki swojemu launcherowi zyskał dużą siłę przekonywująca i masę zwolenników co niestety poszło trochę już za daleko i w złym kierunku, bo niszczą się dobre serwery.

Czekam na ten, może jakieś screeny :p ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...