Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PokeCraft [Zapowiedź][Modyfikacje][Pokemony][Autorski Launcher i pluginy][SG][FB][100 slotów][Non Premium]

damian1232

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Akurat launcher z którego my korzystamy nie był pisany przez zycza.. :)
Naszym programistą jest Cestis :D

@edit

Zapraszam wszystkich do rejestracji na stronie - Konta na stronie dają możliwość logowania się w Launcherze innymi słowy są wymagane do gry na serwerze.. :3
Adres to nazwa serwera - PokeCraft + domena - .pl

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajny serwer tylko fszędzie te pokemony 0 mu1 I30sze

TheJeron78 usówacz opisów :C
Why kolejny strażnik Teksasu :C
Lord Hades anty spamiarz :C
TCQ bezpowodny oskarżyciel :C
TenStylOdLajka strażnik odświeżeń :C
Opublikowano

Screeny wydają się ciekawe. Widze forum nabiera kształtu. Serwer właściwie stoi, ale jest whitelista xD

Opublikowano

Zachęcam do zakładania kont na forum!

Jeszcze kilka chwil i serwer wystartuje - dosłownie kilka-kilkanaście dni. :)

Przypominam iż konto na forum jest wymagane do rozgrywki!

Opublikowano

Mam pytanie Czy np jazda na pokemonach czy latanie na powietrznych jest możliwa dla normalnych graczy ? :3 bo szukam takiego serwera :)

bo zawsze dla vip to jest

a chciałbym pojezdzcic na pokemonach

pozatym zapowiada się fajnie

aac38a3ca701800a8c9e3ff33aa5d0bf.png

Opublikowano

Mam pytanie Czy np jazda na pokemonach czy latanie na powietrznych jest możliwa dla normalnych graczy ? :3 bo szukam takiego serwera :)

bo zawsze dla vip to jest

a chciałbym pojezdzcic na pokemonach

pozatym zapowiada się fajnie

To będzie dostępne dla każdego gracza :)

@Edit

Zachęcam do zakładania kont na forum!

Jeszcze kilka chwil i serwer wystartuje - dosłownie kilka-kilkanaście dni. :)

Przypominam iż konto na forum jest wymagane do rozgrywki!

Opublikowano

Wszystko ładnie, pięknie tylko mam nadzieję, że po miesiącu serwer nie padnie z powodu braków środków na maszynę czy dlatego, iż administracja nie będzie miała czasu.
Nurtuje mnie tylko jedna rzecz, rejestracja przez forum, aktualnie zarejestrowało wam się 21 osób, może lepiej zmodyfikować luncher tak by grach logował się samym nickiem, a hasło brane by było z serwera przy rejestracji, i konta w ten sposób były by tworzone na forum. Mało komu chce się rejestrować specjalnie na forum tylko dla 1 serwera. Taka oto moja skromna opinia ;] Czekam niecierpliwie na wyniki waszej pracy nad serwerem :)

s4ElBud.png
Opublikowano

Wszystko ładnie, pięknie tylko mam nadzieję, że po miesiącu serwer nie padnie z powodu braków środków na maszynę czy dlatego, iż administracja nie będzie miała czasu.

Nurtuje mnie tylko jedna rzecz, rejestracja przez forum, aktualnie zarejestrowało wam się 21 osób, może lepiej zmodyfikować luncher tak by grach logował się samym nickiem, a hasło brane by było z serwera przy rejestracji, i konta w ten sposób były by tworzone na forum. Mało komu chce się rejestrować specjalnie na forum tylko dla 1 serwera. Taka oto moja skromna opinia ;] Czekam niecierpliwie na wyniki waszej pracy nad serwerem :)

jak ludzie zobaczą pole login, hasło i przycisk rejestracji to domyślą się o co chodzi :D

Opublikowano

Co do środków na maszynę, nie musicie się o nie bać, znajomy, udostępniający nam maszynę - Zyczu, zadba o to by nasz serwer stał na porządnym hostingu ;).

A rejestracja przez forum.. można powiedzieć, że to też trochę takie anty-noob'skie zabezpieczenie. Poza tym, jeżeli ktoś już się zarejestruje na forum, by zagrać na serwerze, to mamy większą pewność, że szybko mu się nie znudzi... Oczywiście liczymy się z tym, że komuś może się nie chcieć, ale dlatego daliśmy nawet odnośnik do rejestracji w launcherze, by nasi potencjalni gracze nie musieli się kłopotać z ręcznym wchodzeniem na forum, w celu rejestracji.

Opublikowano

Walka będzie turowa, ale na naszym serwerze, inaczej niż na pozostałych, wszelkie bugi, jak zabijanie gracza podczas walki, wtrącanie się do pojedynku etc. będą poprawione.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...