Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] DiamondMT2 offline ? Wie ktoś może dlaczego ?

Szerbii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej dziś rano wstałem zjdałem śniadanie i ide sobie metka odpale jednak przy ch stoja ... zobacze moze na stronce cos wiecej napisane jedyny co wiem ze strony to to ze serwer jest offline ale z jakiego powodu i na jak długo został wyłączony tego sie nie dowiem bo forum nie działa jeżeli ktos cos wie to napisz bo nwm czy mam zaczac grac na innym privie czy poczekac az go wlaczal jezeli wg go wlaczal. :/

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ok to fajnie szkoda by było gdyby taki serwer padł

Nie padnie, bo stronka śmiga, wiele razy już diamond był atakowany i jeszcze w tym samym dniu się podnosił.

Opublikowano

Jeżeli serwer miał kilka/kilkanaście włamów na serw ciężko im będzie się zebrać do kupy, a nawet jeśli to z wipe. Tak czy siak nikłe szanse że dzisiaj już pogracie

hisagi11.png
Opublikowano

Skoro UP'owie mówią że to nie pierwszy raz i się podnosił to myślę że tak, tylko skoro było tyle włamów a nadal nie jest ochrona zwiększona to coś nie tak : P

hisagi11.png
Opublikowano

Admin od 3 tygodni nie był na forum, a nowości obiecał że wprowadzi 3 tygodnie temu.

logo.png

Powrót priva z najlepszą atmosferą z nową, ogarniętą administracją.

Polecam.

Opublikowano

Hmm. a moze dlatego offline, bo Crive (GA Diamonda ) wprowadza dawno obiecane nowości ktore mialy byc w czerwcu? Oby, mam nadzieję że to o te nowości chodzi, lecz jest tez duza szansa ze byly to ataki.

Opublikowano

I dobrze może wkońcu coś zaczną robić na tym serwerze bo tak to totalna wyjebka .. krajf może przestanie wkoncu liczyć tylko kase i ruszy dupsko !

Opublikowano

Mogli by napisać jakąś informacje na stornie głównej serwera że to jakie prace konserwacyjne i np. w godzinach 15-16 będzie działał już normalnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...