Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] DiamondMT2 offline ? Wie ktoś może dlaczego ?

Szerbii

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakich oni mają techników że nie potrafią zabezpieczyć serwera przed atakami, mogli by przynajmniej szybko naprawiać ten serwer a nie leża sobie.

Opublikowano

o 0:00 dziś były już jakieś problemy mnie wyrzuciło dwa razy dziś chciałem dobić do 105 a tu nic ;(

mnie wywalało co chwilę :D

a potem normalnie chodził

Zapraszam na Tuor.pl

Opublikowano

Do idioty wyżej . Serwera nie da się w 100 % zabezpieczyć . Jesteś lepszym technikiem ? - zgłoś się . Skąd wiesz , że sobie leżą ? Ucieka im teraz kasa więc na pewno starają się jak mogą żeby te pieniądze już im nie uciekały . Macie wakacje więc powinniście się cieszyć , że macie wreszcie powód aby odejść od kompa . Napiszę po raz kolejny ten serwer atakowany był już nie raz a stoi ponad dwa lata więc nie ma czego się bać .

Opublikowano

Do idioty wyżej . Serwera nie da się w 100 % zabezpieczyć . Jesteś lepszym technikiem ? - zgłoś się . Skąd wiesz , że sobie leżą ? Ucieka im teraz kasa więc na pewno starają się jak mogą żeby te pieniądze już im nie uciekały . Macie wakacje więc powinniście się cieszyć , że macie wreszcie powód aby odejść od kompa . Napiszę po raz kolejny ten serwer atakowany był już nie raz a stoi ponad dwa lata więc nie ma czego się bać .

Ja jestem wyżej ;)

Zapraszam na Tuor.pl

Opublikowano

Tez gram na dmd, ale nie spinam dupy, bo wiem ze serwer bdz działał, hajs krajfowi ucieka i bdz chcial dalej zeby sie zgadzał ;>.
Przynajmniej nie mam co robic na kompie i siedze dluzej na dworzu, a tak troche czasu przed kompem spedzalem, a teraz te 5h dziennie na dworzu bd siedzial dopóki nie naprawia ;]

Gram sobie na dajmondzie i noulajfem jestę :D

Opublikowano

Wyżej jest wiele osób i zauważ , że napisaliśmy w tym samym czasie ... <_<

to nie wyklucza że teraz wychodzi że ja jestem idiotom :(

Zapraszam na Tuor.pl

Opublikowano

Widocznie olewa serwer który generuje mu niezłą ilość dochodów :-).

To są dochody minimum 1000 zł + dziennie. Wiem jakie koszty z prowizji sms/przelewow/paypal generuje taka ilość graczy.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Ja nadal wierzę, że Diamond się podniesie ;)

No w sumie ja też, bo dużo razy stronia nie działała, jak były ataki.. Tylko problem jest w tym, że administracja dopiero ruszy dupę jak coś się dzieje. A tak to ani nowości, nawet Crive na forum nie wejdzie. No może czasami..

Opublikowano

Macie jakies propozycje serwerów bez 6/7 bonu ? Bo przecież nie będę się nudził. :D

Nie chcesz się nudzić to wyjdź z domu ... <_<

Opublikowano

Nie wierze..wchodzę w temat i ile spamu..W większości postów głupoty.

Gdyby ktoś cos wiedział dalby znac chyba nie?Wiec po kij tyle głupkowatych zapytań tego typu.

Wyjdzie cos porobić a nie siedzicie i wiecznie ględzicie..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...