Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] DiamondMT2 offline ? Wie ktoś może dlaczego ?

Szerbii

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pewnie nikt. Crive na pewno, opala się na plazy nudystow i ma wyjebane na serwer...

Dziwisz się jeżeli są wakacje? Admini też chcą mieć spokój m.in. od takich "dzieci" jak ty.

Opublikowano

Dobra ściśnij już! Administrator ma obowiązek zajmować się serwerem, a nie brać kase z item shopu i mieć na wszystko wyjebane.. A poza tym Crive cały rok ma wakacje, więc ochłoń trochę.. DZIECIAKU :O

Opublikowano

Podjął się pracy jako administrator więc powinien wiedzieć co się z tym wiąże a nie tak jak @up napisał opalać się na plaży nudystów !

Opublikowano

Ja miałem podobnie jak up grałem dzisiaj o 1:00 do 2:00 co praktycznie 5-10min wyłączał się serwer jakiś grac na wołaj pisał, że atak ddos. Siedziałem do 3 w nocy na forum teraz wbijam na serwa nadal nie działa wchodzę na forum i też nie ma jakiś psycho pisał na forum na boxie, że to on wyłącza serwer aby administracja ruszyła dupy czy coś takiego oby mi pd'k nie znikł...

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Wreszcie ktoś mądry ruszył dupsko i trochę poDDoS'uje. :) Wtedy Krajf szybciutko przyleci i zacznie coś robić. Za każdym razem tak było, że jak ataki to po atakach Krajf zaczynał coś działać. ^^ Zamiast na wakacje postarać się o więcej graczy, przyciągnąć czymś to on ma wyje... od 3 tyg nie był na forum, a nowości już były obiecane na stycznia, hahaha. :D Z 5 dni niech potrzymają DDoS'y, liczba graczy spadnie to ruszy tyłeczek. :)

Opublikowano

wczoraj o 2 wnocy polecialo mnóstwo atakow na rozne serwery, diamond klekl . Pozdro

Adminowi sie wstawac nie chcialo .. technicy poj***** sprawe i poszli spac ^^ ale to nie entergame czy forgame ze serwy paadna po 2 dniach ^^ taka prawda ze diamond gdyby chcial to juz by waszej ravii czy triadora nie bylo ^^

sygnatura3.png

Opublikowano

To się przenoście, ale potem puacz jak po 2 miesiącach siądzie. :) Akurat diamond to jeden z pewniejszych serwerów, jak gram od listopada (z przerwa od kwietnia do lipca) to 3, czy 4 razy były już ataki i za każdym razem wracał bez problemów. A diamond już 2 lata liczy.

Z kury, która znosi złote jajka opłaca się zrobić rosół? :P

Opublikowano

Witam. Serwer działa od 2011 roku,miał mnóstwo ataków,dużo mocniejsze i dużo słabsze - zawsze dawał sobie radę,tutaj raczej będzie tak samo. Trzeba tylko czekać na reakcje Head Admina serwera.

Opublikowano

Jak to ataki, to fajnie by było. Crive w końcu by ruszył ze dupę. Chociaż jak zawsze, naprawi i znowu zniknie na dłuższy czas. Będę grał na Diamondzie, bo fajny serwer, tylko administracja sami wiecie jaka jest.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...