Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bany i profil pilota

mafiozodo

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zrobmy im dym :) polecam sie ugadać z sąsiadami z zagranicy i odpalac mase botow na 1 mapie zeby mieli lagi :)

Jebane BP :/

@Edit

A niech Im zrobią DDosa xD

Obgadują w ogóle nie znając osoby - śmieszne.

Opublikowano

Nioch, a ja tylko drony ulepszałem :D

No właśnie, ulepszenia dronów to tam nic .... najgorsza sprawa to ten profil pilota. Współczuję tym co mieli powyżej 36 PP naprawdę współczuję :D

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Jeszcze mam blokadę a więc nie wiem do końca o co kaman ale PP i ulepszenia to nie problem jeśli zostawili urkę i postawione wrota

Opublikowano

Usuneli PP, Ulepszenia i wszystkie części z Galaxy Gates tak przynajmniej piszą na forum D O.

Galaxy gates do kronosa ? Czy jeśli miałem złożony komplet wrót to też mi go zabiorą?

1371988330-U644589.jpg

Opublikowano

31pp , 10 cz. kronosa, 101/111 zet a reszta na 0, nie no spoko, co raz lepiej :P Jeszcze się okaże że wszystko usuną, i zostaniemy z rąbanymi pchełkami, tak wyglada najgorsza wersja :P. Mam nadzieje że jednak nie zerują GG

gfgdf

Opublikowano

31pp , 10 cz. kronosa, 101/111 zet a reszta na 0, nie no spoko, co raz lepiej :P Jeszcze się okaże że wszystko usuną, i zostaniemy z rąbanymi pchełkami, tak wyglada najgorsza wersja :P. Mam nadzieje że jednak nie zerują GG

Wyzerowali ulepszenia lf4 osłon bo2 oraz umiejętności w profilu. Nic w GG nie znika :)

1371988330-U644589.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...