Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bany i profil pilota

mafiozodo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema dostałem bana niesusznie na 72 godz i teraz moje pytanie jest takie mam bana i widzę profil mój w aleji sław i moje punkty pilota jest 0 a miałem 37 co teraz z tymi punktami będą one zpowrotem czy znikną czy będzie trzeba je tylko przydzielić na nowo??

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie mogą nic zrobić z kontem (w teorii) bo nic nie było podane przy zmianach systemu banowania, że coś będzie z kont ruszane. Podejrzewam, że 3/4 osób które dostały bana są niesłusznie oskarżone o bocenie :rolleyes:

1.jpg

Opublikowano

Nie mogą nic zrobić z kontem (w teorii) bo nic nie było podane przy zmianach systemu banowania, że coś będzie z kont ruszane. Podejrzewam, że 3/4 osób które dostały bana są niesłusznie oskarżone o bocenie :rolleyes:

Mogą Ci z nim wszystko zrobić, konto nie jest Twoje tylko BP, my jedynie je użytkujemy. Ty łamiesz regulamin bocąc to i oni mogą złamać regulamin według Ciebie.

Opublikowano

bp to banda p..... zobaczymy co dalej bedzie jak sie czas bana skączy jak profil będzie 0 i do przydzielenia też 0 to kąto idzie na aukcie chociaż za lf4 wezma jakieś dzięgi i do gry nie wróce

Opublikowano

Zobaczymy za 51 Godzin :) Ja coś czuje że to był "Ban straszący"

oiph.png

Opublikowano

Mogą Ci z nim wszystko zrobić, konto nie jest Twoje tylko BP, my jedynie je użytkujemy. Ty łamiesz regulamin bocąc to i oni mogą złamać regulamin według Ciebie.

Zwykły szarak może se złamać, prawo ale firma już nie. Porównanie ja mogę zajebać sąsiada, zgwałcić jego żonę i w TV może będzie o tym wzmianka, a jak np. polityk zajebie nie wiem, słuchawki ze sklepu to będą go ganiać przez kilka lat.

1.jpg

Opublikowano

Zwykły szarak może se złamać, prawo ale firma już nie. Porównanie ja mogę zajebać sąsiada, zgwałcić jego żonę i w TV może będzie o tym wzmianka, a jak np. polityk zajebie nie wiem, słuchawki ze sklepu to będą go ganiać przez kilka lat.

@ Pukacz tym sąsiadem dowaliłeś o mało się w gacie się nie posikałem xD

Ja jestem ciekaw kto przeczytał cały regulamin jak się rejestrował do DO, może są jakieś tam ukryte haczyki?

oiph.png

Opublikowano

Piszmy wszyscy do supportu, że ban jest niesłuszny, że nie bociliśmy i jesteśmy czyści. Zróbmy im chociaż trochę roboty :D

Pomogłem lub starałem się pomóc ? Daj LIKE - chociaż tak podziękuj mi za pomoc :)

Opublikowano

Piszmy wszyscy do supportu, że ban jest niesłuszny, że nie bociliśmy i jesteśmy czyści. Zróbmy im chociaż trochę roboty :D

Mhm.. i pewnie odpiszą automatem że byłeś przyłapany na korzystaniu z botów i pisz do niemieckiej centrali.

jp8p35.png
Opublikowano

no to w to nie wierze wyzerowali pp hahah no beka spadlem z krzesla jak tak bd dalej to zaje**** mi wyzerowali a korzystalem z bota tydzien i tyle co z niego skorzystalem to wbilem PD i powazke troche urki za ktora wrota robilem,i kupilem 3 lf3 a tak wszystko sam ladowalem hajs i pp wyzerowali no beka ludzie :P ! ! hahha to BP juz nie ma graczy juz ich stracili

heh tak przelecialem na pl 1 najlepszych graczy i pierwsze 2 miejsca juz po 0 pp no a to tylko pierwsza 9-tka

Opublikowano

Od razu napiszmy im że miałeś urlop i konto w DO dałeś swojej mame, tacie, babci, kotu, psu.. bo chciałeś żeby ktoś zaopiekował się tym kontem . i to oni bocili ci Cię oszukali, i oczywiście jesteś uczciwym graczem który przelewa co miesiąc całą swoją pensje do DO.

A tak na serio mała rada jak piszecie do suportu. Zawsze udaje się że jest się kobietą 18lat i w ogóle k**wa jesteś niezła d*pa. Ja tak ciągle pisze i zawsze wrota od dają mi. Dal porównania kolega napisał normalnie i mu wrót nie oddali. I taki eksperyment przeprowadzaliśmy aż 5 razy i zawsze się tak samo kończył. A tylko trzeba tez ładnie i w ogóle ku**a seksi liścik do suportu napisać.

Pozdrawiam

oiph.png

Opublikowano

Szanowny(a) Graczu,

bardzo nam przykro, ale ze względu na odgórne dyrektywy producenta gry
nie mamy takiej informacji.

Dziękujemy za wybór naszych gier.

Z poważaniem,

Ekipa Pomocy Technicznej

--
Bigpoint Support

Odpowiedź na pytanie co jest grane z PP. Czyli jak zawsze żadna pomoc ...

gfgdf

Opublikowano

Od razu napiszmy im że miałeś urlop i konto w DO dałeś swojej mame, tacie, babci, kotu, psu.. bo chciałeś żeby ktoś zaopiekował się tym kontem . i to oni bocili ci Cię oszukali, i oczywiście jesteś uczciwym graczem który przelewa co miesiąc całą swoją pensje do DO.

A tak na serio mała rada jak piszecie do suportu. Zawsze udaje się że jest się kobietą 18lat i w ogóle k**wa jesteś niezła d*pa. Ja tak ciągle pisze i zawsze wrota od dają mi. Dal porównania kolega napisał normalnie i mu wrót nie oddali. I taki eksperyment przeprowadzaliśmy aż 5 razy i zawsze się tak samo kończył. A tylko trzeba tez ładnie i w ogóle ku**a seksi liścik do suportu napisać.

Pozdrawiam

Skoro już ćpasz to odejdz od kompa -.-

Obgadują w ogóle nie znając osoby - śmieszne.

Opublikowano

Skoro już ćpasz to odejdz od kompa -.-

Nie ćpam i oto się nie musisz martwić, ja tylko podzieliłem się swoim eksperymentem. Nie widze nic w tym dziwnego, w tym co wcześniej napisałem.

oiph.png

Opublikowano

ja nie rozumiem jak ci wrota mogli oddac ? zrobiles je i znow ci je dali bys je znow mogl zrobic czy jak padles 3 razy i niby ci zniknely napisales i ci oddali o co chodzi?

Opublikowano

ja nie rozumiem jak ci wrota mogli oddac ? zrobiles je i znow ci je dali bys je znow mogl zrobic czy jak padles 3 razy i niby ci zniknely napisales i ci oddali o co chodzi?

Padłem specjalnie i później mi je dali.

oiph.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...