Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bany i profil pilota

mafiozodo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ludzie nie panikujcie, ja swojego konta nawet nie mogę zobaczyć czy zresetowane czy nie "Nie ma takiego gracza"

poza tym

Na pierwszym poziomie wszystkie konta użytkownika (na wszystkich serwerach) zostaną 
przez 72 godziny zablokowane dla udziału w grze, zaś użytkownik otrzyma dokładne 
wyjaśnienie sensu tego ‚ostatniego ostrzeżenia‘ łącznie z informacją o konsekwencjach 
w przypadku dalszych wykroczeń. Po upływie okresu blokady gracze będą 
mogli normalnie kontynuować grę 

także o co spina.

Normalnie kontynuować grę = ma być wszystko to co było, sądzicie że wszyscy gracze z całego świata tak to zostawią jeżeli usuną coś z kont? grubasów w hamburgu zaleje fala listów, pozwów, skarg i chuj wie czego jeszcze, nie będą wiedzieli gdzie mają uciekać przed listonoszem

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podobno tak ma być :P ale kto tam wie co BP szykuje. Ciekawa jest sytuacja kertoipa który dostał bana na 75h, i teraz nadal ma 50pp...

jesli mowisz o kertoipie z pl3, skad wiesz ze ma bana ? i kiedy go niby dostal ? :D

Pomogłem lub starałem się pomóc ? Daj LIKE - chociaż tak podziękuj mi za pomoc :)

Opublikowano

kolega coś mi mówił o nim, że najpierw miał, a teraz znów lata. nie wiem, tak słyszałem

mi sie wydaje ze nie mial, ale jesli mial to mozilwe ze mu szybciutko zdjeli bo jest w tgc. pewnie zagrozil im ze jesli nie zdejma bana nie bedzie wydawal kasy na DO. wlasnie sie z nim kloce na czacie ;d jego jedynego z nasa nie zbanowali,a wiadomo ze bocil -,-

Pomogłem lub starałem się pomóc ? Daj LIKE - chociaż tak podziękuj mi za pomoc :)

Opublikowano

Hahahahhahahah rozwalacie mnie takimi tekstami jak "kertoip kupil tonto"-on nie kupil tylko quban mu je wypozyczyl aby ktos gral na koncie, fajny tez jest tekst "to konto boci"-bocilo ale gdy gral na nim JABAROS...

A wracajac do tematu to sadze, ze Bp nic nam nie zabierze, poniwaz nigdzie nie jest napisane aby konsekwenkcja bylo usuniecie pp....

Opublikowano

kertoip niemiał bana.. dostał bana na 2 konto czyli keczup teraz nazwa teletubis nasa i tam dostał bana i ma 0 pp..;]

To konto teletubis to nie jest jego konto tylko innego gracza, on tylko tam gra...

Opublikowano

Dokladnie, BP zrobilo nalot na pokaz, ja mialem 30 pp <_< rownież bede bocił póki nie dostane perma :P

jak mi choc 1 pp zniknie to ja jade dalej tez z koxem :P :)

Opublikowano

ludzie nie panikujcie, ja swojego konta nawet nie mogę zobaczyć czy zresetowane czy nie "Nie ma takiego gracza"

poza tym

Na pierwszym poziomie wszystkie konta użytkownika (na wszystkich serwerach) zostaną 
przez 72 godziny zablokowane dla udziału w grze, zaś użytkownik otrzyma dokładne 
wyjaśnienie sensu tego ‚ostatniego ostrzeżenia‘ łącznie z informacją o konsekwencjach 
w przypadku dalszych wykroczeń. Po upływie okresu blokady gracze będą 
mogli normalnie kontynuować grę 

także o co spina.

Normalnie kontynuować grę = ma być wszystko to co było, sądzicie że wszyscy gracze z całego świata tak to zostawią jeżeli usuną coś z kont? grubasów w hamburgu zaleje fala listów, pozwów, skarg i chuj wie czego jeszcze, nie będą wiedzieli gdzie mają uciekać przed listonoszem

normalnie ha ha ale bez paru rzeczy w tym punktów, może wrócę do gry jak tak wszystkich wyczyszczą choć w to wątpię.

Opublikowano

Hahahahhahahah rozwalacie mnie takimi tekstami jak "kertoip kupil tonto"-on nie kupil tylko quban mu je wypozyczyl aby ktos gral na koncie, fajny tez jest tekst "to konto boci"-bocilo ale gdy gral na nim JABAROS...

A wracajac do tematu to sadze, ze Bp nic nam nie zabierze, poniwaz nigdzie nie jest napisane aby konsekwenkcja bylo usuniecie pp....

hahaha rozwalacie mnie takimi tekstami jak "on nie kupil tylko quban mu je wypozyczyl".

nie wiem kto to jest JABAROS, mowisz ze wtedy to konto bocilo. a myslisz ze teraz to "wypozyczone" konto kertoipa nie boci ? pocina ostro na 3-4 i 3-7 przez pol dnia. ale oczywiscie, jakis quban wypozyczyl mu konto i powiedzial : rob z nim co chcesz, mozesz je rozpierdolic, puszczaj bota, zmieniaj nazwe." kerto jest w tgc i dlatego jest "bezpieczny", taka prawda ... jak juz banuja to niech banuja wszystkich*, a nie zostawiaja "wybranych". tak samo z graczami : -ksazax- (ANTY, puszczal bota po fali banow i jako jedyny z anty nie dostal bana, pomijajac warnery1, ale on nie bocil) i Gen.Botor PIKI, lata chyba od poczatku tylko na bocie, na czacie przez rok widzialem go moze ze 3-4 razy i to przez chwile, takto na 3-3,3-4 "latal". Taka sprawiedliwosc jebanego bp ...

*jak juz banuja, to niech banuja WSZYSTKICH NIEUCZCIWYCH tzn. uzywajacych botow, programow.

Opublikowano

@up

Widac, ze jestes nowym graczem na tym serwerze :) (skoro nie masz pojecia kto to np. Jabaros lub quban...) na to konto ida takie przelewy, ze tam nie ma sensu bocic..... a wiem co mowie....

Opublikowano

@up

Widac, ze jestes nowym graczem na tym serwerze :) (skoro nie masz pojecia kto to np. Jabaros lub quban...) na to konto ida takie przelewy, ze tam nie ma sensu bocic..... a wiem co mowie...

Gram na pl3 okolo roku wiec nie jestem taki nowy, ale w takim razie gram o wiele za krotko jesli nie wiem kto to jabaros albo quban :D To ze gruba kasa idzie na to konto to wiem, bo od tak nie zostaje sie czlonkiem tgc. Ale widzialem naprawde, jak kerto latal na bocie ... poza tym kazdego dnia po malutku pkt w rankingu szly mu w gore, jak na bocie.

Tak mi sie wydaje, ze jestes jakims znajomym kogos z tej 3 o ktrej mowa, skoro tak bronisz :)

Opublikowano

akurat piekielny ma rację,

qbann -do niedawna to było jego konto, nie wiem czy dalej jest czy nie, chciał sprzedać, tam co tydzień praktycznie szedł przelew w funtach, odkąd ja go znam to bota nie widział, to konto było na mmo, punkciki w górę szły bo cały czas było na nim grane, z kilku mln uri po przelewie składane były wrota, bite kubiki, kupowane ammo i nakurwiane w zuo zazwyczaj, podejrzewam, że mógł je sprzedać za bezcen, a kertoip po prostu ma wyjebane i puszcza bota jeżeli to konto lata na bocie

i tak, znam qbana i chłopaków, którzy latali na tym koncie. zbanowane, nie zbanowane, ładował kasę to mu się coś należy.

Opublikowano

akurat piekielny ma rację,

qbann -do niedawna to było jego konto, nie wiem czy dalej jest czy nie, chciał sprzedać, tam co tydzień praktycznie szedł przelew w funtach, odkąd ja go znam to bota nie widział, to konto było na mmo, punkciki w górę szły bo cały czas było na nim grane, z kilku mln uri po przelewie składane były wrota, bite kubiki, kupowane ammo i nakurwiane w zuo zazwyczaj, podejrzewam, że mógł je sprzedać za bezcen, a kertoip po prostu ma wyjebane i puszcza bota jeżeli to konto lata na bocie

i tak, znam qbana i chłopaków, którzy latali na tym koncie. zbanowane, nie zbanowane, ładował kasę to mu się coś należy.

Racja, Jabaros czy qbann o którym mowa wpakowali w te konto tyle kasy, ile nikt chyba na PL serverze nie wpakował ( obaj grali na kilku servach nie tylko pl1, sam byłem z nimi na pl3 w klanie) Więc wychodzi na to że zapewnili kertoipowi ochronę na bota a on głupi boci tak wypasionym kontem idiota -.-

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Racja, Jabaros czy qbann o którym mowa wpakowali w te konto tyle kasy, ile nikt chyba na PL serverze nie wpakował ( obaj grali na kilku servach nie tylko pl1, sam byłem z nimi na pl3 w klanie) Więc wychodzi na to że zapewnili kertoipowi ochronę na bota a on głupi boci tak wypasionym kontem idiota -.-

nie chce ci nic mówić, ale od bocenia też można się uzależnić :D

:ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja: :ninja::ninja:

Opublikowano

piekielny666 z tego co napisalo kilka osob uswiadomilem sobie ze szla tutaj BARDZO BARDZO gruba kasa ;) wiec zwracam honor ;) ale co do kertoipa, naprawde widzialem go na bocie, chyba ze mam jakies oczojeby ;] ale z drugiej strony : skoro ma juz wszystko co mozna miec w tej grze, czemu boci/miałby bocic ? :huh: chociaz ludzie to naprawde sa dzisiaj pojebani i nie wiadomo co komu przyjdzie do glowy ...

Opublikowano

piekielny666 z tego co napisalo kilka osob uswiadomilem sobie ze szla tutaj BARDZO BARDZO gruba kasa ;) wiec zwracam honor ;) ale co do kertoipa, naprawde widzialem go na bocie, chyba ze mam jakies oczojeby ;] ale z drugiej strony : skoro ma juz wszystko co mozna miec w tej grze, czemu boci/miałby bocic ? :huh: chociaz ludzie to naprawde sa dzisiaj pojebani i nie wiadomo co komu przyjdzie do glowy ...

To jest kertoip mozliwe ze boci bo to poj... jakich malo :D

Opublikowano

wiadomość na darkorbit po zalogowaniu się na konto:

DarkOrbit
10.07.2013 13:41
Bot use detected
Witaj, kosmiczny pilocie!

Twoje konto zostało zablokowane na 3 dni na wszystkich serwerach, gdyż
wykryliśmy, że korzystasz z botów. Dodatkową karą jest wyzerowanie
profilu pilota oraz usunięcie poziomów ulepszenia wszystkich posiadanych
przez Ciebie laserów LF4 i generatorów SG3N-BO2.

Używanie botów jest surowo zakazane w warunkach użytkowania gry
DarkOrbit, na które wyraziłe(a)ś zgodę, rejestrując się w grze. W
przypadku ponownego naruszenia tych warunków Twoje konto zostanie nieodwołalnie i ostatecznie zablokowane.

Ekipa DarkOrbit

b_560x95.png

Opublikowano

wiadomość na darkorbit po zalogowaniu się na konto:

DarkOrbit
10.07.2013 13:41
Bot use detected
Witaj, kosmiczny pilocie!

Twoje konto zostało zablokowane na 3 dni na wszystkich serwerach, gdyż

wykryliśmy, że korzystasz z botów. Dodatkową karą jest wyzerowanie

profilu pilota oraz usunięcie poziomów ulepszenia wszystkich posiadanych

przez Ciebie laserów LF4 i generatorów SG3N-BO2.

Używanie botów jest surowo zakazane w warunkach użytkowania gry

DarkOrbit, na które wyraziłe(a)ś zgodę, rejestrując się w grze. W

przypadku ponownego naruszenia tych warunków Twoje konto zostanie nieodwołalnie i ostatecznie zablokowane.

Ekipa DarkOrbit

chciałem to napisać, będzie szum oj będzie już o to zadbam.

1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...