Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Bany i profil pilota

mafiozodo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jakie jaja na pl3 pierwsza 9 zzerowane pp a 1 kertoip nie

jaka pierwsza 9 zzerowana ? ZUO i creature sa jeszcze ;) wiadomo ze kertoip nie dosyc ze kupil konto to boci prawie non stop. nie zbanowali go tylko dlatego, ze jest w tgc (chwalil sie na czacie). jak dla mnie wszyscy top gracze ktorzy maja wszystko, maja full ulepszonych bo2 lf4 irkow, maja apisa i zeusa (rowniez ulepszonego), posaidaja full havock i herkules a mimo wszystko boca, to sa smieci, co nazrec sie tego uri nie mogą. bocenie boceniem ale nie przesadzajmy ...

Pomogłem lub starałem się pomóc ? Daj LIKE - chociaż tak podziękuj mi za pomoc :)

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ludzie nie oto chodzi by płakać wrota zawsze oddają jak je stracisz 1.

to ludzie muszą się zebrać i każdy musi napisać ze bana dostał za free oni głomby i tak tego nie sprawdzają tylko klikają ctrl+c text dla każdego i ctrl+v i tak ich rozmowa wygląda z nami tera każdy musi pisać a niech pe...y mają co robić a póżniej ugadać się w jakąś niedziele jak będzie mhh i niech każdy odpali po kilka botów na jednej mapce i wtedy to się oni zaczną martwić jak serwery przestaną naliczać dziągi hahaha

ZASPAMOWAĆ DZIADÓW

Opublikowano

Wy jesteście uzależnieni naprawdę, cieszcie się że tylko zresetowali profile, a nie pobanowali was odrazu z permem jak za moich czasów robiono.

Opublikowano

Dokladnie troszke to jest lipa bo te cioty co maja wszystko ale doslownie wszystko jeszcze im malo i ta urke musza zbierac i bocic zamiast sobie odpuscic skoro i tak maja wszystko ale to juz sa nalogowcy co bez bota zyc nie moga

Opublikowano

ludzie nie oto chodzi by płakać wrota zawsze oddają jak je stracisz 1.

to ludzie muszą się zebrać i każdy musi napisać ze bana dostał za free oni głomby i tak tego nie sprawdzają tylko klikają ctrl+c text dla każdego i ctrl+v i tak ich rozmowa wygląda z nami tera każdy musi pisać a niech pe...y mają co robić a póżniej ugadać się w jakąś niedziele jak będzie mhh i niech każdy odpali po kilka botów na jednej mapce i wtedy to się oni zaczną martwić jak serwery przestaną naliczać dziągi hahaha

ZASPAMOWAĆ DZIADÓW

zrobmy taka akcje to i slepia wypłyna :)

Opublikowano

zrobmy taka akcje to i slepia wypłyna :)

Żadna taka akcja nic nie da ale to nic dziwnego. Ja też nie rozumiem o co ta cała spina tutaj. Przecież używanie botów w grze jest zabronione. To normalne że karzą graczy którzy nie grają zgodnie z regulaminem. Jeżeli wyzerują wam tylko PP to i tak się cieszcie że nie usuną wam całego konta :D

Opublikowano

wyzerowali mi 48 PP troche urki mi na to poszlo , tak zostanie czy oddadza?

Nie ma pewnej informacji,więc na razie nie wiadomo czy to błąd,czy zamierzona kara. Jeżeli to kara za bota to nie oddadzą Ci tych PP.

Opublikowano

Ty tam anonymus zajmij się swoim nerfieniem irelii która sama w sobie na dzisiejszą metę jest słaba :)

doceń wkład ludzi w grę, to ze kupywali vpsy, boty zeby osiagnac to co osiagneli. Ta gra to kolos na glinianych nogach, który niedługo upadnie

Opublikowano

jaka pierwsza 9 zzerowana ? ZUO i creature sa jeszcze ;) wiadomo ze kertoip nie dosyc ze kupil konto to boci prawie non stop. nie zbanowali go tylko dlatego, ze jest w tgc (chwalil sie na czacie). jak dla mnie wszyscy top gracze ktorzy maja wszystko, maja full ulepszonych bo2 lf4 irkow, maja apisa i zeusa (rowniez ulepszonego), posaidaja full havock i herkules a mimo wszystko boca, to sa smieci, co nazrec sie tego uri nie mogą. bocenie boceniem ale nie przesadzajmy ...

Z takimi testami to można zrobić szał na oficjalnym cenzurowanym forum BP a nie tutaj o.O A co do PP to faktycznie nie ma oficjalnego info że coś zabiorą... a jeśli nawet zniknie mi PP to w sobotę spokojnie kupię minimum 36 - tyle urki się nabociło a jeśli komuś żal to mógł pomyśleć wcześniej i bocić więcej. AMEN

Opublikowano

ej ale nie denerwójcie sie ej przecierz jak dostaliście tego warna to mozna spokojnie poczekać i zobaczyć czy serio zresetowali nam pp.. a jeżeli tak to zlewam to.

Opublikowano

Ty tam anonymus zajmij się swoim nerfieniem irelii która sama w sobie na dzisiejszą metę jest słaba :)

doceń wkład ludzi w grę, to ze kupywali vpsy, boty zeby osiagnac to co osiagneli. Ta gra to kolos na glinianych nogach, który niedługo upadnie

Irelia jest zdecydowanie za słaba na obecną metę, ale polecam naukę angielskiego bo chyba nie do końca rozumiesz " Better nerf irelia ", ew. doedukować się co do znaczy.

Nie wiem co mam doceniać, wisi mi to czy kupiłeś czy nie, i co twój bot osiągnął. Prawda jest taka że prędzej czy później odpalając bota sam załatwiałeś sobie bana.

No i nie do końca wkład w grę, bo bardziej w kieszenie twórców botów, oraz hostingi VPSów.

@Down: Moich czasów == Jak grałem w darkorbit == 2009/10

Opublikowano

Wy jesteście uzależnieni naprawdę, cieszcie się że tylko zresetowali profile, a nie pobanowali was odrazu z permem jak za moich czasów robiono.

To ty jesteś kurwa strasznie stary . Te 16-17 lat to musi być strasznie dużo , że już mówisz za moich czasów .

Zresetowali PP . ciekawe czy urke zabiorą ?

175001456602037225492.gif

Opublikowano

To ty jesteś kurwa strasznie stary . Te 16-17 lat to musi być strasznie dużo , że już mówisz za moich czasów .

Zresetowali PP . ciekawe czy urke zabiorą ?

No ale dobrze mówi że za jego czasów bo nawet jak miał te 13 czy 14 lat to grał w to i wie jak wyglądała gra :D

Jak te PP to naprawdę kara za bota,to urkę raczej też zabiorą. Dopóki nikt nie zaloguje się na konto po banie,bądź nie będzie info od BP to nic nie wiadomo :)

Opublikowano

hehe widze ze ladnie po bandzie pojechali z banami;d pewnie siedzicie teraz jak na szpilkach i kminicie czy uri wam zjadlo i pp czy cos jeszcze;d

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

fak ;( miałem 40pp + na zbieralem 500tyś uri jak mi wyczysczą wale bota asz bana dostane ;)

Dokladnie, BP zrobilo nalot na pokaz, ja mialem 30 pp <_< rownież bede bocił póki nie dostane perma :P

Obgadują w ogóle nie znając osoby - śmieszne.

Opublikowano

No ale dobrze mówi że za jego czasów bo nawet jak miał te 13 czy 14 lat to grał w to i wie jak wyglądała gra :D

Jak te PP to naprawdę kara za bota,to urkę raczej też zabiorą. Dopóki nikt nie zaloguje się na konto po banie,bądź nie będzie info od BP to nic nie wiadomo :)

Gram w to jakoś od 2009 i mnie poprzednia fala banów omineła xD

A w sumie jak by zabrali PP i urke to dla mnie dobrze , przestanie komp chodzic 24/7 :)

175001456602037225492.gif

Opublikowano

sluchajcie gowno to da ze wy napisaliscie do supportu napisalem ze dali mi bana bez powodu ze nie bocilem a oni zrobili mi przeglad konta i 4miechy temu na 24 h darmowke puscilem i oni to wykryli a jak gra byla odpalone przez nieznajomy skrypt i oni na takiej zasadzie dawali bany napisalem zeby mnie odblokowali a oni na to twoje konto zostalo zbanowane za ta wypowiedz na zawsze czyli prem czy perm cos takiego i ze musze do niemieckiej centraliw jezyku nagielskim lub niemieckim pisac zeby to wyjasnic a za chwile dostalem wiadomosc przepraszamy za omylke twoje konto zostalo zbanowanetylko do czasu czyli 72 godziny i tyle

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...