Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Azmal.pl [PL]

EnterGames

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie no ziomek ...nie będę już tego komentował, bo szkoda mi nerwów.... jeszcze się nabawię przez ciebie kurwicy i tyle;)

Myśl co chcesz - wolno ci

pisz co chcesz- wolno ci

określaj mnie "gimbusami"- wolno ci

pisz,że jestem słaby w grze- wolno ci

podniecaj się,że masz jego nr telefonu -wolno ci

Wolno ci wszystko , lecz guzik wiesz :)

Haha ;D. Rozśmieszasz mnie. Miałeś sapy i problemy to Ci wszystko wytłumaczyłem. Może nie będziesz tego komentował, bo poprostu nie potrafisz i nie masz żadnych sensownych argumentów, żeby mnie kolejny raz shejtować tak jak to wtedy zrobiłeś. I słusznie nazwałem twój charakter pisma "gimnbazjalnym" ;].

PS: Najbardziej mnie rozbawiło to: "podniecaj się,że masz jego nr telefonu -wolno ci". Hahah ;D. Lepiej nic nie pisz jak masz takie idiotyzmy pisać ^^.

UnStoppable / Arkitev

11096643_1585863995002435_18833699738652

• Odpowiedzi 214
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z jednej dobrze, bo będzie się trzeba trochę namęczyć.

Mam pytanie, jak ze skillami, od razu na P?

I czy warto grać tutaj szamanem? Daję sobie rady na bossach(jest jedną z lepszych na nich klasą?)?

Jeszcze dodam pytanie, czy ten serwer ma Ts'a?

Bo ten co jest podany na stronce nie działa, czyli TS.AZMAL.PL.

Do tego jeszcze, wam też nie przychodzi link aktywacyjne z forum?

Opublikowano

@UP

Szaman dość fajny jeśli ktoą nie ma abs na dzwony, jeśli ma to możesz go po gilgotać:D

Z bosami sobie dość dobrze radzi-błogo nic nie daje ale z dobrym eq na poprzedniej edycji jako takich problemów nie miałem:)

Opublikowano

@UP

Szaman dość fajny jeśli ktoą nie ma abs na dzwony, jeśli ma to możesz go po gilgotać :D

Z bosami sobie dość dobrze radzi-błogo nic nie daje ale z dobrym eq na poprzedniej edycji jako takich problemów nie miałem:)

To dobrze, chyba nim zacznę.

A wiesz może jak jest ze skillami?

Opublikowano

2xUP

na skile nie ma co liczyć bo jest chyba jakieś 90% na magię, więc bron ze śr nie um

Up

skile jak dobrze pamiętam na 35lv dostaje się na G(u npc za free(chyba) ) i na 65lv na P, choć można 1KD wbić na P

Opublikowano

Żeby nie było ze to hejt...Wyrażę swoją opinie i tyle.Parę osób na poprzedniej odsłonie podostawało bany za nic.Gdy chcieli się dowiedzieć o co chodzi to albo olewka albo jak w moim przypadku sprawa miała być rozwiązana... i jakoś postaci nie odzyskałem a walczyłem o Topkę nikt mi nic nie wyjaśnił.Dodam,że stało się to po nocnej konserwacji.Wykupiony miałem pierścień z IS i poszedł się jeb.ć.Serwera nie polecam...

Opublikowano

Będzie reklama jakaś , u Gimperra czy coś?

Widzę, że wyjechałeś... -.-

@top

Serwer zapowiada się na prawdę fajnie, bardzo rozbudowany system ulepszeń co poprawia jakość rozgrywki. Na prawdę gorąco polecam ten serwer!

Opublikowano

Żeby nie było ze to hejt...Wyrażę swoją opinie i tyle.Parę osób na poprzedniej odsłonie podostawało bany za nic.Gdy chcieli się dowiedzieć o co chodzi to albo olewka albo jak w moim przypadku sprawa miała być rozwiązana... i jakoś postaci nie odzyskałem a walczyłem o Topkę nikt mi nic nie wyjaśnił.Dodam,że stało się to po nocnej konserwacji.Wykupiony miałem pierścień z IS i poszedł się jeb.ć.Serwera nie polecam...

Sm-y odzyskasz.

A co do Twojej wypowiedzi to bez doelwodów to wiesz... Każdy może wejść i pisać na prawo i lewo, ze serwer lipa, administracja slaba itd...

Mogę dodać, ze jeżeli dostałeś tego bana za nic to sprawę dało wyjaśnić się na TS.

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

Sm-y odzyskasz.

A co do Twojej wypowiedzi to bez doelwodów to wiesz... Każdy może wejść i pisać na prawo i lewo, ze serwer lipa, administracja slaba itd...

Mogę dodać, ze jeżeli dostałeś tego bana za nic to sprawę dało wyjaśnić się na TS.

Chłopie kto normalny trzyma dowody tyle czasu?Przez ten czas to już 2 formaty miałem odkąd tam bana wyłapałem...Piszę przecież jak człowiek nie hejtuję!Po prostu nie polecam.

Opublikowano

Mam pare pytań, na które mam nadzieje któryś z administratorów odpowie...

1. Czy na serwerze będzie dostępny zwój zmiany skilli? (z bony na mental np.)
2. W jaki sposób na serwerze będzie się robić skille?

3. Gdzie będzie można dropnąć broń na 75lv?

4. Czy DT będzie prywatne?

5. Czy WW będzie prywatne?

6. Czy koń (militar) będzie na start gry?
7. Czy Hwangami z IS'u będzie można handlować?

8. Mógłby jeszcze jakiś administrator rozwinąć o co chodzi z tym "Królewskim Setem" ?

9. Tabelka bonów by się przydała.

10. Kto robi reklamę ?

11. Od którego lvl'u będzie można dostać się do lochu rycerskiego pająka?

12. Jakie ulepszacze/ i skąd będą potrzebne do ulepszenia ekwipunku na wyższy lv..

13. Czy serwer będzie na dłużej?

Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie chce mi się czytać wszystkiego, nieco w prezce nie wyczytałem, więc zadaje pytanie - jak pobiorę klienta ze strony to jest już ten aktualny czy nie?

Opublikowano

Nie chce mi się czytać wszystkiego, nieco w prezce nie wyczytałem, więc zadaje pytanie - jak pobiorę klienta ze strony to jest już ten aktualny czy nie?

Tak

Opublikowano

Up dobrze gada, polac mu. ;d

AntyWarn: sa autopoty dostepne w NPC? Jesli nie , to dodajcie, jest to okropnie przydatne. Szczegolnie u mnie, gdzie mam rozwalone przyciski od F1 do F7 , wiec skille musze oszczednie poustawiac w 1-4, a w takim przypadku nie starczy mi miejsca na potki, na wojnie. :c. Dlatego prosze o dodanie autopot, najlepiej z 10.00.000 hp ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...