Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Azmal.pl [PL]

EnterGames

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 214
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak więc stary Azmal wraca .. gildia UnderstanD również!

Szukasz ekipy na ten serwer?

Zapraszamy do UnderstanD

Oferujemy :
- Własnego TS'a

- Około 5 osób z Naszej obecnej ekipy

- Dużo smiechu i zabawy

-Profesjonalna prezentacje gildi ( fotoshop )

-Darmowego grafika gildyjnego

- Róznego rodzaju konkursy

Oczekujemy :

-16+
- Mutacja

-Mikrofon

-Aktywność

Zapraszamy !
IP : 9987.pl Kanał: Vip1 :)

/ Oczywiście zagramy , rewelacyjny serwer stał bardzo długo i mam nadzieje że teraz wypali i znowu będzie jak za starych dobrych lat

!

Czekamy na start panowie !

024edf58cac375aa.jpg

Opublikowano

Grałem na poprzedniej odsłonie i z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że był to jeden z najlepszych serwerów na jakich grałem. Administracja wykazywała 100 % zaangażowanie, nie to co na niektórych nowych serwerach. Zagram na pewno i zapraszam wszystkich, dobijmy do 4-5 k online ;)

“Zwycięzca to ktoś taki, kto jest świadom talentów, które dostał od Boga i zaharowuje się by te talenty przerobić na umiejętności, których użyje do osiągnięcia wyznaczonych sobie celów”

Opublikowano

nawet nie wiecie jak się cieszę, że zawitacie;)

Dam z siebie 100% :)

Dam też zmianki do npc bo w sumie macie racje.

adres TSa:

ts.entergames.pl

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Dlaczego go zrestartowaliscie ?

Teraz jak ludzie zaczną grać to po 5 miesiacach znowu restart pewnie ..

Widać ze najbardziej zalezy wam na kasie.

:)

08945921259705007813.png

Opublikowano

Zajebiscie ze zmianki u NPC :D tylko aby ich wartosc byla stosunkowo wysoka, tak aby nie bylo ze ktos na bsie bedzie mogl sobie na cala noc postac zostawic :) i tak aby po kilku dniach nie zmienila sie ich cena na + lub - bo duzo graczy odejdzie, musisz ladnie wymierzyc .

[center][img=http://alistria.eu/pliki/sygny/sygna1.png][/center]

Opublikowano

Jest Ts3?

Kiedy forum?

Ty na każdej prezentacji serwerwa piszesz

KEIDY TS KIEDY FORUM

Ogarnij się i tak nie wycyganisz żadnych praw na tym i na tym

antywarn

Polecam stary dobry Azmal w nowej lepszej odsłonie

024edf58cac375aa.jpg

Opublikowano

Zajebiscie ze zmianki u NPC :D tylko aby ich wartosc byla stosunkowo wysoka, tak aby nie bylo ze ktos na bsie bedzie mogl sobie na cala noc postac zostawic :) i tak aby po kilku dniach nie zmienila sie ich cena na + lub - bo duzo graczy odejdzie, musisz ladnie wymierzyc .

Ale po co, powiedz mi... Jest to serwer easy, przynajmniej o bony będziesz miał łatwo, bo jak widzę po systemie ulepszeń, będzie ciężej z ekwipunkiem ;)

Opublikowano

Dlaczego go zrestartowaliscie ?

Teraz jak ludzie zaczną grać to po 5 miesiacach znowu restart pewnie ..

Widać ze najbardziej zalezy wam na kasie.

:)

Ile ty masz lat? umiesz czytać ?

Po 1 czemu zamkneliscie tak jak admin pisal gdyby gralo 50 osób na servie na krzyż to co byś zrobił

po 2 kasa się liczy ? na easie serverze powiedz co na easy serverze w isie się kupuje chyba rozum dla cb ! Yo ;):

Opublikowano

Tymczasem zapraszam ze swojej strony oraz całego zespołu Azmal.pl wszystkich na nasze oficjalne forum!

Zapraszam do ewentualnych pytań.

Pozdrawiam,

Skryper.

Opublikowano

Ile ty masz lat? umiesz czytać ?

Po 1 czemu zamkneliscie tak jak admin pisal gdyby gralo 50 osób na servie na krzyż to co byś zrobił

po 2 kasa się liczy ? na easie serverze powiedz co na easy serverze w isie się kupuje chyba rozum dla cb ! Yo ;):

Mam 16 lat

Tak umiem czytac juz od zerowki

Bylo 3k graczy , a nagle 50 no to chyba cos musialo sie stac ze nagle taki spadek graczy o 2950

Z tym ISem moze i masz racje ale zawsze cos w IS jest

a rozum to ty sobie kup , a nie wyzywasz na pw i myslisz ze jestes kozak przez neta :)

Co do serwera to pewnie sciagne > zaloguje sie > pogram groche > skoncze gre po dwoch dniach ale moze pogram dluzej zobaczymy.

08945921259705007813.png

Opublikowano

Forum będzie do 2 W Nocy może?

Tak ale dla ciebie wstęp wzbroniony :)

<Anty warn> W ile ok. sie wbij 100lv?

Opublikowano

A ja nie zawitam .. dla mnie wszystkie serwery Prezesa , Karola i tego CaMa są żałosne ... ten ich Bloodymt2 , Azmal , NewEarth na żadnym serwie nie ma dużo graczy bo po prostu oni źle robią te serwery na Azmalu ludzie podochodzili przez to że jakiś koleś po 1 dniu mam full eq i nikt nie wiedział skąd. Exp był niedopasowany , i zastanawia mnie czy pomyśleli o tych 300 graczach którzy tam zostali i w pocie czoła grali nocki żeby mieć eq .. Kto odda im stracony czas ? Zamiast stara się podnieść azmala na nogi poszli najłatwiejsza ścieżką i zrobili reset kont :) . Azmal V2 skończy tak samo jak V1 to tylko kwestia czasu kiedy i na tym serwie będzie mało osób jeżeli w ogóle ktoś zagra.. I zrobią reset kont ponownie. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...