Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]Azmal.pl [PL]

EnterGames

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 214
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

troche bez sensu bo nie wiem czy grac bm lub wp bo nie dali do zapowiedzi ich broni tak samo jak bonow a tym sie kieruje przy doborze postaci:(

Opublikowano

Mam dziwne przeczucie, ze za duzo graczy, to raczej nie bedzie. ;cc. Mam nadzieje, ze moje przeczucie mnie klamie. ;s

Opublikowano

Mam dziwne przeczucie, ze za duzo graczy, to raczej nie bedzie. ;cc. Mam nadzieje, ze moje przeczucie mnie klamie. ;s

Zobaczmy.

Moze ktos podac link do clienta? Czy dopiero bedzie?

Opublikowano

@UP.

Wroc strone wczensniej i dokladnie przeczytaj moj post ...

Tak trudno przejzec strone lub 2 w tyl ?

Oczywiscie ze tak jesli ktos nie ma na to czasu i prosi o link.
Opublikowano

Jedyne co mi się nie podoba to to, że u handlarza zmianki i dodania są tylko po jednej sztuce (przydały by się po 50/100/200). No i przydałaby się ta niekończąca pelerynka ...

Mów mi KeiseN :)

Opublikowano

Dodajcie już prezentację na Publikację.

Zapraszam na serwer oraz forum i Ts: Ts.entergames.pl

Widzimy się o 17:00 Zapraszam również do gildii w Shinsoo AvengerS Chętni PW , oczywiście wymagania TeamSpeak.

Opublikowano

troche bez sensu bo nie wiem czy grac bm lub wp bo nie dali do zapowiedzi ich broni tak samo jak bonow a tym sie kieruje przy doborze postaci:(

Broni dla Bm'ma nie ma FAKT

Ale broń dla WP jest bo przecież broń dla WP to taka jak dla Body czyli od bojowego +

Opublikowano

Można wiedzieć dlaczego azmal przedtem był wyłączony? sytuacja się nie powtórzy?

Opublikowano

Mam jeszcze jedno pytanie:

W IS jest coś takiego jak: Cesarska szkatułka i klucz (chyba tak to się nazywa) co z tego leci? Słyszałem coś o cesarskim eq, na który lvl jest to eq? I co to wgl jest? :D

Opublikowano

Serwer pod hity gralem tam wbilem 180 lvl ninja dagerem i tylko ninja dager lub mental mnie kladly z tym ze mental tylko jak siadlaly mu kryty a ninja wiadomo na hity.

@bm to postac calkiem zapomniana na tym serwie bynajmniej tak bylo wczesniej oczywiscie wygrasz nim sporo pvp ale musisz uciekac ,latac w kolo przeciwnika

Opublikowano

Widzimy się o 17:00 Zapraszam również do gildii w Shinsoo AvengerS Chętni PW , oczywiście wymagania TeamSpeak.

Opublikowano

Weź juz przestań spamować, największy upierdliwiec na MPC, albo co chwile spamujesz "kiedy forum?" albo robisz to co teraz... Denerwujesz, SagariS aka FalthariS.

Jak bronie 75? I robi się coś z nich?

Opublikowano

Klient jest na stronie serwera.

@ ja wczoraj pobralem klienta a teraz widocznie cos robia ale napewno przed 17 bede na stronce download

Opublikowano

Nie polecam serwera totalna porażka na ts3 dzieci siedzą nawet nie pomagają gdy miałem problem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...