Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Faramir.

PolishElite  

80 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? w gildii PolishElite?

• Tak.
      21
    • Nie, bo nie gram na serwerze.
      30
    • Gram na serwerze i nie nale?? do ?adnej gildii.
      25
    • Gram na serwerze i nale?? do innej gildii.
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Granie na tym serwie to porazka 3/4 turasow nakurwia na hakach, napierdalaja cie w pvp z auto potami smieszne

To nie graj. Ja nie robie PvP z turasami, dlatego będzie ranking PvP dla nas polaków. Nie gadaj, że większość leci na hackach. Czasem się zdarzy jakiś archer na SH.

Mogę prosić o ściągę do rejestracji bo tureckiego nie kminie a nie mogę założyć konta ;)

Login

Hasło

Powt. hasło

Kod usunięcia postaci

Powt. e-mail

• Odpowiedzi 207
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

czemu mi reje nie dziala ktos wie?

dobra juz dziala 4 minuty i mam clienta na jakim krolestwie jest jakas ogarnieta polska gildia? Bo z checia bym dolaczyl

Opublikowano

Świetny server. Ale znacie sekrety ludzi? Mam all eq na nich kryt, ludzie, 4x15 eq P.Perfect a ludzie klada mi po 5/6k a ja im po 3..

W is maja bajery jakies, pozniej zerkne moze idzie jakos kupic albo jakas luka moze jest w stronie :P

ogarnie ktos naprawe tych autopotow czy mam to zrobic? bo mi na modzie nie smigaja

Zrób mi Sygnature! :)

Jeżeli chcesz bym mógł Ci dalej pomóc w danym temacie, po prostu zacytuj mój post!

Opublikowano

W is maja bajery jakies, pozniej zerkne moze idzie jakos kupic albo jakas luka moze jest w stronie :P

ogarnie ktos naprawe tych autopotow czy mam to zrobic? bo mi na modzie nie smigaja

W IS nic nie ma, a autopoty działają, tylko na modzie nie widać, jak się ich używa. Dlatego jak pisałem wcześniej - każdy biorący udział w rankingu PvP będzie musiał używać do pojedynkowania się klienta.

Opublikowano

Świetny server. Ale znacie sekrety ludzi? Mam all eq na nich kryt, ludzie, 4x15 eq P.Perfect a ludzie klada mi po 5/6k a ja im po 3..

Nwm co ty masz :D ja moim BM'em wale w innych BM'ow po 6 sferkę a oni full absy a oni mi walą po 5 ;] napewno nie masz perfectów ;]

a6b5b1cf2a.png

Avalansh ;]

Opublikowano
Serwer jest Off-line, ponieważ konfigurują jakieś zabezpieczenia. Napisali, że dzisiaj na pewno będzie On-line i będzie można bezproblemowo grać. Tak więc pozostaje nam poczekać w spokoju na serwer ;)
Opublikowano

Serwer jest Off-line, ponieważ konfigurują jakieś zabezpieczenia. Napisali, że dzisiaj na pewno będzie On-line i będzie można bezproblemowo grać. Tak więc pozostaje nam poczekać w spokoju na serwer ;)

Ja i tak sie zastanawiam nad tym czemu tak te turki tyle wala, chociaz niektorzy i tak padaja... a watpie by im sie chcialo robic eq pvp, cos musi byc co oni znaja a czego my nie... w koncu to ich serwer :D:D

Zrób mi Sygnature! :)

Jeżeli chcesz bym mógł Ci dalej pomóc w danym temacie, po prostu zacytuj mój post!

Opublikowano

Ja i tak sie zastanawiam nad tym czemu tak te turki tyle wala, chociaz niektorzy i tak padaja... a watpie by im sie chcialo robic eq pvp, cos musi byc co oni znaja a czego my nie... w koncu to ich serwer :D:D

Ja zazwyczaj wygrywam z każdym turasem. Ale jest taki myk, o którym już nie raz pisałem:

Na modzie nie widać, jak używamy lub ktoś używa autopota - wszystkie turasy na PvP go używają. Po prostu oni nie mają w PvP takiej zasady jak np. my - nie poci się.

/ Przygotowałem już ranking PvP. Jutro o 12:00 wrzucę go w prezentacji i będzie można się zapisywać.

Do tego czas proszę wszystkich, którzy będą chcieli uczestniczyć w rankingu o zapoznanie się z pierwszym punktem regulaminu.

1. Zarówno wyzywający jak i wyzywany muszą być na kliencie serwera AvisMT2 w czasie rozgrywania PvP, aby oboje widzieli, czy przeciwnik nie używa autopota (nie widać jak się go używa, gdy jest się na modzie).

Informacja z Fanpage serwera:

Serwer jest przenoszony na inną maszynę, ponieważ już drugi raz dotychczasowa serwerownia ma jakieś problemy. Serwer powinien być On-line dziś wieczorem.

Opublikowano

Ja mam moda i teraz zasysam klienta :D Polecam serwa

/ Wbijać do gildii PolishElite (sry porąbało mi się xD) ! :D

Opublikowano

Serwer jest dosyć fajny, wszytko jest ok, ale bardzo mnie denerwuje plaga archerow na sh.

Racja, jest to denerwujące. Dlatego, aby mieć jakieś szanse na wojnach, sam mam takiego archera i nie tylko ja w naszej gildii. Jeśli będzie trzeba, bo przeciwna gildii także będzie miała takie karabinki, my nie pozostaniemy obojętni ;)

Jutro o 12:00 pojawi się ranking PvP. Zapraszam do brania w nim udziału, pozdrawiam.

Opublikowano

Działa server?

Off-line. Jeśli będzie jakaś informacja na Fanpage, dam edita. Pewnie jakiś reboot lub coś w tym stylu.

Opublikowano

Na FanPage jest jakieś info, że przez noc jest maszyna transportowana.

Tylko coś długo im z tym schodzi ;D

Ale dzisiaj od rana był już On-line. Pisali na tym Fanpage, że jakieś zmiany, poprawki itp., to za pewne robią coś z serwerem i dlatego jest Off-line. Pozostaje nam w spokoju poczekać, aż go włączą.

Opublikowano

Życzymy Ci A dobrej nocy.
Maszyna jest transportowany w nocy Baslıyacaktır

Tłumaczenie Facebook'a ;D
@Edit
Server ON-LINE
@Edit2
Spolszczenie Clientowe
Opublikowano

Życzymy Ci A dobrej nocy.
Maszyna jest transportowany w nocy Baslıyacaktır

Tłumaczenie Facebook'a ;D
@Edit
Server ON-LINE
@Edit2
Spolszczenie Clientowe

Super, dzięki wielkie w imieniu wszystkich. Już wrzucam to na prezentacje, aby all sobie pobrali.

/ Serwer Off-line.

@Down

Zrobione.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...