Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Faramir.

PolishElite  

80 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? w gildii PolishElite?

• Tak.
      21
    • Nie, bo nie gram na serwerze.
      30
    • Gram na serwerze i nie nale?? do ?adnej gildii.
      25
    • Gram na serwerze i nale?? do innej gildii.
      4

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 207
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Napisali coś na FB, ale za bardzo nie da się zrozumieć nawet tłumaczenia.

Administracja zniszczyła już nie jeden serwer, więc za pewne mają DDoS'y na stronę.

Widać, że są naprawdę kumaci i wiedzę co robią, więc pewnie to także ogarną.

Opublikowano

Wszystko bardzo fajnie , tylko czemu za to spolszczenie trzeba zapłacić? :D

Można zrobić za darmo konto na speedyshare, jest do tego TuT na MPC. Poza tym ktoś wczesniej podał passy do konta premium.

Tak jak napisałem w temacie - do jutra rana zuploaduje clienta i moda na multiupload.

Opublikowano

W jaki m królestwie ta gildiia ?

Jinno.

/Edit:

@Down

Ty pizdo widać jak sobie posty nabijasz. Wypierdalaj z tego forum spamerze bo zaczynasz mnie wkurwiać .

No takiego czegoś to się serio nie spodziewałem. Nie mam zamiaru wdawać się w potyczki słowne, wystarczy mi opcja zgłoś :)

Opublikowano

Wbiłem zrobiłem sb eq perfect juz ze bije po 12k xD I server fajny ;D Tylko już widziałem 2 nobkow co mnie na DMG bili albo WH ;/

//Topic

Czemu off ?

@Edit

Juz on ;d

1691169.jpeg

Metin to nie wszystko. 

Opublikowano

server jest taki sam jak Suave nic dodać nic ując serverinfo jeżeli się przyda http://www.speedyshare.com/CqXmj/serverinfo.py

Administracja bardziej ogarnięta, bo rozwaliła wczoraj Suave, a dzisiaj jeszcze inny serwer.

Wbiłem zrobiłem sb eq perfect juz ze bije po 12k xD I server fajny ;D Tylko już widziałem 2 nobkow co mnie na DMG bili albo WH ;/

//Topic

Czemu off ?

Już On-line, pewnie jakiś reboot był. No niestety, ale czasem turasy biegają na sh. Kim grasz? Jesteś w gildii PolishElite?

/Edit:

Ci, którzy chcą grac na tureckim kliencie, muszą wrzucić to do niego:

http://pack.m2-avis.com/M2Avis.rar

Administracja udostępniła to przed chwilą na FanPage, odpalacie przez plik M2Avis.exe

Gracze, grający na zrobionym przeze mnie modzie - nie dotyczy to was.

Opublikowano

Możesz zrobić ranking. Najlepiej w spoilerze, żeby się nie zlewało.

Dziękuję, zrobię ranking za jakiś czas. Zapowiem to z np. 2 dniowym wyprzedzeniem, aby każdy miał czas na zrobienie EQ.

Mam nadzieję, że będzie chociaż nutka zainteresowania takim rodzajem wspólnej rywalizacji ;)

Pozdrawiam i zapraszam na serwer, do gildii.

Opublikowano

Mógłbym prosić o jakąś małą paczkę chociaż z modem żebym mógł już wbić.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Mógłbym prosić o jakąś małą paczkę chociaż z modem żebym mógł już wbić.

Pobierz całego moda, abyś wszystko widział, masz podane w temacie konto na speedyshare. Do jutra rana zuploaduje moda i clienta na multiupload.

Opublikowano

Pobierz całego moda, abyś wszystko widział, masz podane w temacie konto na speedyshare. Do jutra rana zuploaduje moda i clienta na multiupload.

Konto nie działa wyskakuje error ze złym hasłem.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Konto nie działa wyskakuje error ze złym hasłem.

A no masz racje, ktoś robił te konto, jest TuT na MPC, jak zrobić je za darmo.

Tak jak już nie raz wspomniałem - do jutra postaram się zuploadować moda i clienta na multiupload.

Opublikowano

A no masz racje, ktoś robił te konto, jest TuT na MPC, jak zrobić je za darmo.

Tak jak już nie raz wspomniałem - do jutra postaram się zuploadować moda i clienta na multiupload.

Tak wiem, że jest tut tylko ja już za dużo razy zrobiłem konto tym sposobem i mam zablokowane, trudno poczekam do jutra.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Te serverinfo mi nie dziala. Moglbys wrzucic plik, a nie tekst? Z gory dzieki. Ja sie kompletenie nie znam na kamer modzie

Opublikowano

Te serverinfo mi nie dziala. Moglbys wrzucic plik, a nie tekst? Z gory dzieki. Ja sie kompletenie nie znam na kamer modzie

Nie używajcie tego, bo i tak nie pogracie - nie będziecie widzieli połowy itemów. Musicie mieć całego zrobionego przeze mnie moda.

Do jutra wrzucę moda na multiupload i będziecie mogli spokojnie pobrać. Pozdrawiam.

Opublikowano

Dla mnie trochę słabo BS+Bony że można zrobić je ręcznie = 12 min perf. eq Każdy takie samo eq, ciężko kogoś zabić i samemu się przy tym nie pada... serwer na 15min zrobić eq i lognąć .

Opublikowano

Dla mnie trochę słabo BS+Bony że można zrobić je ręcznie = 12 min perf. eq Każdy takie samo eq, ciężko kogoś zabić i samemu się przy tym nie pada... serwer na 15min zrobić eq i lognąć .

Nie jest wcale tak trudno kogoś zabić, serwer świetny. Liczą się tylko umiejętności graczy, dlatego serwer idealny na ranking PvP. ;)

/ Znalazł ktoś jakiś bug na yangi, czy trzeba robić nową postać i przekładać?

Opublikowano

ten patcher w cliencie cos nie chce mi zaczac pobierac....

Nie działa Ci, ponieważ wczoraj była aktualizacja na serwerze i aby grać na kliencie (nie dotyczy do mojego moda) musisz pobrać i wrzucić do niego ten plik:

http://pack.m2-avis.com/M2Avis.rar

/ Dodałem linki do download'u moda i klienta na multiupload. Do tego klienta nie musicie już wrzucać tego, co wstawiłem powyżej - jest to już tam wrzucone. Zarówno moda jak i klienta wystarczy wypakować i odpalić. Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...