Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Faramir.

PolishElite  

80 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? w gildii PolishElite?

• Tak.
      21
    • Nie, bo nie gram na serwerze.
      30
    • Gram na serwerze i nie nale?? do ?adnej gildii.
      25
    • Gram na serwerze i nale?? do innej gildii.
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ranking PvP

Otwórz spoiler.

55f78c5dc5.png

38e1f91b38.png

1. Zarówno wyzywający jak i wyzywany muszą być na kliencie serwera AvisMT2 w czasie rozgrywania PvP, aby oboje widzieli, czy przeciwnik nie używa autopota (nie widać jak się go używa, gdy jest się na modzie).

2. Jeżeli padnie NNO to w pvp jest stop. Jeśli NNO pada co pvp, sędzia może przerwać pvp i ogłosić walkower - podejrzenie wymuszania omdlenia.

3. Nie można używać buffów (szaman może).

4. PvP musi odbywać się na początku redlasu na ch2.

5. Zakazuje się uciekania podczas pojedynku (wyjątek: healer, archer, bm). Mogą uciekać tylko podczas skillowania, a następnie zatrzymanie i hitowanie. Nie mogą hitować podczas ucieczki.

6. Zakazuje się używania Czerwonych Potów czy Autopota na HP.

7. Pojedynki odbywają się do 3 wygranych jednej ze stron.

8. Po przegranym PvP należy odczekać 24h, aby móc znów wyzwać tego samego przeciwnika na pojedynek.

9. Wyzwany gracz ma 48H na przyjęcie wyzwania, inaczej przeciwnik wygrywa automatycznie pvp walkowerem 3;0. Przy zgłaszaniu walkowera, gracz ma obowiązek dodać w poście cytat z wyzwaniem, które nie zostało potwierdzone!

10. Zakazuje się wyzywania i prowokowania przeciwnika oraz sędziego.

11. Zakazuje się zmieniania broni jak i zbroi podczas pvp lub na początku zaczęcia pojedynku. Jest to dozwolone pomiędzy PvP.

12. Pojedynku nie zatrzymuje się, kiedy graczowi przestanie działać rosa, skilli wspomagający (pomoc smoka, aura, silne itp.).

13. Dozwolone jest używanie Leczenia przez Healera oraz Combo przez każdą klasę postaci.

14. Najpierw wyzywamy top5 danej klasy. Jeżeli wygramy, jesteśmy top5 i możemy wyzwać top4. Od top3 rankingu danej klasy możemy wpisać się do rankingu ogólnego.

15. Spóźnienie się ponad 15 minut na umówiony pojedynek skutkuje walkowerem dla drugiej strony.

16. Zakazuje się używania wszelkiego rodzaju hacków.

17. Nakazuje się z minimum dwudniowym wyprzedzeniem zgłaszać nieobecność gracza zapisanego w Rankingu do osoby prowadzącej temat na PW. W nagłych wypadkach można zgłosić nieobecność bez wyprzedzenia. Nie wyzywamy na PvP osoby, która zgłosiła nieobecność. Przy zgłaszaniu nieobecności proszę podać nick, inaczej post nie zostanie wzięty pod uwagę. Aby móc skorzystać z tej możliwości, należy być co najmniej top3 klasy (niższe miejsca łatwo jest odbić, jeśli już raz ktoś to zrobił. Uniknie się w ten sposób blokowania top na dłuższy czas), nieobecność działa również od top3 rankingu ogólnego wzwyż.

18. Każdy gracz ma prawo uczestniczyć w Rankingu nawet kilkoma postaciami w tym samym czasie, lecz muszą być to inne postacie (nie może to być np. 2 razy wojownik, tylko np. wojownik, ninja itp.).

19. Aby móc zapisać się do Rankingu Ogólnego gracz musi być w TOP 3 danej kategorii (Wojownik, Sura, Szaman, Ninja).

20. Zakazuje się zmieniania profesji postaci, gdy pojedynek jest rozpoczęty lub pomiędzy poszczególnymi PvP.

21. Warunki wpisania do Legend: minimum 4-tygodniowa pozycja na TOP1 rankingu swojej klasy bądź TOP1 rankingu ogólnego. Czas nieobecności nie jest liczony do wymaganego czasu pobytu na top. Żeby być w legendach trzeba się całkowicie wypisać z Rankingu!

22. Zakazuje się pojedynkowania w grupie (PT - Player Team).

23. Zakazuje się walczenia bez broni (ręką). Chodzi tutaj o bugowanie Ostrza itp.

23. Zakazuje się używania (bicia) z wierzchowców podczas PvP.

24. Bezwzględnie zakazuje się wpuszczania na swoje konto innej osoby przed / podczas PvP.

25. Na PvP można zapraszać znajomych etc, pod warunkiem, że przeciwnik się na to zgodzi. Przeciwnik ma prawo nie wyrazić zgody, aby przy pojedynku były osoby trzecie (z powodu lagów, lub każdego innego powodu). Sędzia ma prawo wypraszać w dowolnym momencie osoby oglądające, jeśli uzna to za stosowne.

26. Zakazuje się przekazywania pozycji w rankingu osobom trzecim. (Po zrezygnowaniu uczestnika z swojej pozycji na jej miejsce przechodzi osoba, która znajdowała się pozycję niżej. Jeśli było to ostatnie uczęszczane miejsce w danym rankingu, dostanie je ten, kto pierwszy się na nie zapisze.

27. Przebieg i końcowy wynik pojedynku musi zostać zatwierdzony przez obie strony bądź sędziego.

28. W pojedynku Sura Weapon vs Sura Weapon nie używamy "Rozproszenia Magii".

29. Walki mogą się odbywać tylko w godzinach 9-23 (obowiązuje to każdy dzień tygodnia).

30. Walka musi być co najmniej zaplanowana 8h przed jej odbyciem się w przeciwnym wypadku walki będą powtarzane.

4c1d2dc939.png

FamirSura

297e439943.png

1. FamirSura

2. Kill4Fun

3. Alvarez

4. ZeWojtasi

5. Julietta

6. NateiBM

7. Psst

8.

9.

10.

2b1f333f0e.png

1. ZeWojtasi

2.

3.

4.

5.

72ee670a95.png

1. Kill4Fun

2. Psst

3.

4.

5.

a5986d8adf.png

1. FamirSura

2. Alvarez

3. NateiBM

4. ChaosFlamme

5.

472679e1c3.png

1. Julietta

2.

3.

4.

5.

W nawiasach kwadratowych przy nickach będą liczby,

oznaczające ile razy dana postać obroniła daną pozycje.

Dotyczy to tylko TOP1 ogólnego i TOP1 każdej klasy.

108a607ce5.png

-

-

-

-

-

e836c9eb9b.png

Jest to wypis ilości warnów za dany punkt w regulaminie:

2. Bicie kogoś podczas omdlenia - warn x1, pvp się nie liczy [Wymagany SS / film / zeznanie sędziego]

3. Używanie buffów (nie dot. szamana) - warn x2, pvp się nie liczy [Wymagany SS / zeznanie sędziego]

5. Uciekanie podczas PvP (nie dot. healer, archer, bm) bądź np. uciekanie archerem i samo hitowanie - warn x2, pvp się nie liczy [Wymagany SS / film / zeznanie sędziego]

6. Pocenie czymkolwiek podczas PvP - warn x2, pvp się nie liczy [Wymagany SS / film / zeznanie sędziego]

10. Wyzwiska - warn x1 [Wymagany SS / zeznanie sędziego]

11. Zmiana broni/zbroii podczas PvP lub na początku zaczęcia pojedynku - warn x2, pvp się nie liczy [Wymagany SS / film / zeznanie sędziego]

12. Zatrzymywanie PvP i wymówka typu: padło mi (...) - warn x1, pvp się nie liczy [Wymagany SS / zeznanie sędziego]

16. Używanie hacków - warn x5, pvp się nie liczy [Wymagany SS / film / zeznanie sędziego]

18. Uczestnictwo jednego gracza w rankingu np. ninja x2, surą x2 itp. - warn x5 [Wymagany jakiś rodzaj dowodu]

20. Zmiana profesji podczas PvP lub pomiędzy nimi - warn x2, pvp się nie liczy [Wymagany SS / film / zeznanie sędziego]

22. Pojedynkowanie się w grupie - warn x1, pvp się nie liczy [Wymagany SS / zeznanie sędziego]

23. Walka bez broni - warn x1, pvp się nie liczy [Wymagany SS / film / zeznanie sędziego]

24. Wpuszczenie na swoje konto kogoś na czas PvP lub przed nim - warn x5, pvp się nie liczy [Wymagany jakiś rodzaj dowodu]

25. Zapraszanie obserwatorów/osób trzecich, mimo że przeciwnik się na to nie zgadza - warn x1, pvp się nie liczy [Wymagany SS / film / zeznanie sędziego]

28. Użycie "Rozproszenia Magii" podczas PvP Sura Weapon vs Sura Weapon - warn x1, pvp się nie liczy [Wymagany SS / film / zeznanie sędziego]

Kary mogą ulec zmianie, jeśli sędzia uzna to za stosowne.

warn x5 = permanentne wykluczenie gracza z Rankingu, nie może on już więcej w nim startować.

Jeśli sędzia uzna to za stosowne, może on po jakimś czasie wycofać bana danej osobie.

1f28640d72.png

-

-

-

-

-

d13b83a92e.png

-

-

-

-

-

21f8b63f3b.png

Zapisu:

Chciałbym/Chciałabym zapisać się do:

(piszemy tutaj czy chcemy zapisać się do np. Rankingu ogólnego, albo do Rankingu Wojowników itp.)

Nick:

Kategoria:

Profesja:

Odejścia:

Chciałbym/Chciałabym odejść Z Rankingu PvP.

Nick:

Powód: (Nie trzeba)

Wyzwania na pojedynek:

Twój nick:

Nick Przeciwnika:

Kategoria:

Profesja:

Proponowany czas pojedynku:

Zapisu do legend:

Chciałbym/Chciałabym Się zapisać się do legend.

Nick:

bed618313c.png

- Faramir (FamirSura)

- Julietta

Dla moderatora:

gpmt2nazwa-AvisMT2.png

gpmt2-Procesor.png
Nie wiem
gpmt2-Pamiec%20Ram.png
Nie wiem
gpmt2-Lacze.png
Nie wiem

gpmt2-Strona%20Glowna.png

http://www.m2-avis.com/anasayfa

gpmt2-Rejestracja.png

http://www.m2-avis.com/kayit

gpmt2-Item%20Shop.png

Brak

gpmt2-Client.png

http://www.speedyshare.com/GXaSH/AvisMT2.rar

gpmt2-Latka.png

http://www.speedyshare.com/hHAWP/AvisMOD.rar

gpmt2-Skan%20Latki.png

Za duży plik

gpmt2-Na%20Start.png
90lvl, 500kk yang
gpmt2-Handlarze.png
W prezentacji poniżej.
gpmt2-Bony.png
W prezentacji poniżej.
gpmt2-Ulepszacze.png
Brak
gpmt2-Exp.png
x Max lvl wbijamy na psach
gpmt2-Drop.png
x Brak dropu
gpmt2-Yang.png
x 500kk na start

gpmt2-Administracja.png
http://www.m2-avis.com/admin

gpmt2-Od%20autora.png
Poniżej.

1002426_388329824612756_1812028133_n.jpg

100147b550.png

Turecki serwer dedykowany PvP w stylu Oldschool.

Znajdziecie na nim tylko itemy w Globala. Wszystko,

co potrzebne, znajdziecie u handlarzy. EQ jest łatwo

dostępne, więc w PvP liczą się tylko umiejętności gracza.

Wszystkie bonusy wchodzą tylko z maksymalną wartością,

zostały także wyeliminowane bonusy nieprzydatne w PvP.

Serwer jest ciekawym wyborem dla graczy, którzy przedkładają

PvP nad monotonne expienie oraz zdobywanie ekwipunku.

Zapraszam serdecznie!

2c2a6f0c48.png

Strona główna

Download klienta

Wymagany do uczestnictwa w rankignu PvP

Spolszczenie klienta

Rozpakowujmy, wrzucam do folderu pack w kliencie i podmieniamy.

Download moda

Mod od kammer po polsku.

Ranking gildii

Ranking graczy

Team

Facebook Fanpage

ce009ee46b.png

Na start otrzymacie 90lvl oraz 500kk yang. EQ można nabyć

u handlarzy. Maksymalny poziom - 127 - można spokojnie

wbić w m1, ale polecam kupić pierścień expa u handlarki.

b11516b341.png

a5038b1d9e.png

3af4e99c08.png

e3fb04caf6.png

9c36a5cf4a.png

2e1b3f92d4.png

84c2a593ba.png

ff2e04ff34.png

35004c4e6d.png

Brak 6/7 bonu, tylko 1/5.

5 Bon od handlarki przedstawionej w "Pozostałe NPC".

LUD: 15

HP: 3000

WIT: 12

INT: 12

SIŁA: 12

ZRĘCZNOŚĆ: 12

KRYTYK: 15

PRZESZYWKA: 15

ABS MIECZE: 15

ABS DWURĘKA: 15

ABS SZTYLETY: 15

ABS STRZAŁY: 15

ABS DZWONY: 15

ABS WACHLARZE: 15

ABS MAGIA: 15

ABS WIATR: 15

ABS OGIEŃ: 15

ABS TRUCIZNY: 15

ABS BŁYSKAWICE: 15

REGE HP: 30

OTRUCIE: 8

SPOWOLNIENIE: 8

OMDLENIE: 8

SZYBKOŚĆ ATAKU: 8

BLOK CIOSÓW: 15

ODBICIE CIOSÓW: 15

UNIK STRZAŁY: 15

WARTOŚĆ ATAKU: 50

b6e3a2d661.png

Na serwerze w godzina szczytu jest od 700 do 1000 graczy.

6a4079e388.png

8a69b2ff8f.png

Serwer nie jest mój, ja tego robię prezentacje.

GILDIA

Zapraszam także do mojej nowo powstałej gildii - PolishElite (w Jinno).

W celu dojścia do gildii, piszcie w grze do PolishElite na ch2, do mnie PW na forum/GG lub do członków gildii!

TeamSpeak3

4speak.pl

Kanał 71

Czekajcie w rekrutacji.

Ranking PvP

W przyszłości, jeśli dostanę zgodę moderatora i jeśli będzie spore zainteresowanie, stworzę w tym temacie

ranking PvP, aby było jeszcze więcej rzeczy do roboty oraz by stworzyć między nami nutkę rywalizacji.

Zapraszam na serwer, jest naprawdę godny uwagi dla graczy, lubiących po prostu się bawić, pozdrawiam!

Z czasem prezentacja będzie ulepszana i rozszerzana.

Created by Faramir

• Odpowiedzi 207
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wrzuć tylko serverinfo.py to zagram:)

Jeśli wrzucę tylko to, nie będziesz widział większości itemów. Klient serwer jest dobrze zabezpieczony i nie łatwo było wyciągnąć porty i IP.

Pobierz lepiej całego moda, bo tak jak powiedziałem - samo serverinfo będzie bezsensem.

Opublikowano

Pobieram :D podaj swoj nick napisze w grze aby dojsc do gildii... Moze zagramy w chunjo bo jest tam najmniej ludzi bedzie to nasze krolestwo oraz bedziemy chodzic do niebieskich ich lac

Opublikowano

Pobieram :D podaj swoj nick napisze w grze aby dojsc do gildii... Moze zagramy w chunjo bo jest tam najmniej ludzi bedzie to nasze krolestwo oraz bedziemy chodzic do niebieskich ich lac

Ja szczerze mówiąc, jeszcze nie zrobiłem konta, bo od wczoraj robiłem tę prezentacje.

Pobierajcie, ja zaraz zrobię postać i gildie PolishElite, ale w Jinno - więcej turków, z którymi można brać PvP, no i zawsze można całą gildią na wolnym pokosić ;)

Tutaj macie samo serverinfo.py

http://wklej.to/TcVnm

Ale tak jak mówiłem: Jeśli po prostu wrzucicie je do moda, to nie będziecie widzieć sprej ilości itemów, ponieważ mają pozmieniane id.

Więc radze pobrać zrobionego przeze mnie moda z linku w prezentacji ;)

/Edit:

Działa wam teraz strona?

http://www.m2-avis.com/anasayfa
Opublikowano

Mam nadzieję bo serwer naprawdę fajny, typowy 4fun. A jakbym przeszedł z całą moją gildią (około 30osóB) no to byłoby nieźle się pobawić na wojnach i wyskoczyć na Jinno. :D

Opublikowano

Mam nadzieję bo serwer naprawdę fajny, typowy 4fun. A jakbym przeszedł z całą moją gildią (około 30osó B) no to byłoby nieźle się pobawić na wojnach i wyskoczyć na Jinno. :D

No na pewno naprawią to szybko. Serwer świetny, administracja wczoraj jakby nigdy nic zniszczyła SuaveMT2, client jest porządnie zabezpieczony, więc widać, że ogarniają.

Wbijajcie na serwer i pamiętajcie, że wszyscy do jednej gildii - piszcie do mnie na GG, to was dodam (47830200).

Faramir. bo widzę że jesteś ogarniety. Jaki bon broń dla wp???? Lud zaklecia inta kryt lub przeszywa i 5 siła czy zręka??

Lud int zaklęcie kryt przeszywka, no i oczywiście tryton. Potem możesz zrobić jakieś fajne trutki śr50+lud. ;)

Opublikowano

No na pewno naprawią to szybko. Serwer świetny, administracja wczoraj

jakby nigdy nic zniszczyła SuaveMT2, client jest porządnie

zabezpieczony, więc widać, że ogarniają.

Wbijajcie na serwer i pamiętajcie, że wszyscy do jednej gildii - piszcie do mnie na GG, to was dodam (47830200).

Pisząc, że przychodzą ze swoją gildią miałem na myśli utworzenie swojej a nie dołączenie do czyjejś. U nas każdy posiada TeamSpeak'a nwm jak u Ciebie ale u nas to podstawa. Każdy sie z każdym zna i nie mamy jakiś problemów z dogadaniem się czy podaniem passów do konta czy robieniem sobie eq. Więc raczej utworzymy swoją a nie dojdziemy do czyjejś.

Opublikowano

No na pewno naprawią to szybko. Serwer świetny, administracja wczoraj jakby nigdy nic zniszczyła SuaveMT2, client jest porządnie zabezpieczony, więc widać, że ogarniają.

Lud int zaklęcie kryt przeszywka, no i oczywiście tryton. Potem możesz zrobić jakieś fajne trutki śr50+lud. ;)

Dziękować :)

Opublikowano

wiadomo kiedy moze byc rejestracja?

Może jest jakaś rejestracja zastępcza?

wiwpverco.png

*Honor Twoją Amunicją*

Wspólnie i W Porozumieniu

WiWP

Opublikowano

Pisząc, że przychodzą ze swoją gildią miałem na myśli utworzenie swojej a nie dołączenie do czyjejś. U nas każdy posiada TeamSpeak'a nwm jak u Ciebie ale u nas to podstawa. Każdy sie z każdym zna i nie mamy jakiś problemów z dogadaniem się czy podaniem passów do konta czy robieniem sobie eq. Więc raczej utworzymy swoją a nie dojdziemy do czyjejś.

Rozumiem, zrobicie tak, jak będziecie chcieli. Ja po prostu chce utworzyć jedną wspólną gildię, dla wszystkich Polaków na tym serwerze, aby grało się nam przyjemniej.

Dziękować :)

Nie ma za co.

wiadomo kiedy moze byc rejestracja?

Może jest jakaś rejestracja zastępcza?

Trzeba poczekać, aż strona będzie On-line. Nie wiem, kiedy to nastąpi, ale za pewne wtedy, jak opanują DDoS'y.

/ Gildię założę, kiedy będzie rejestracja i strona działała. Zrobię ją na nowym koncie i postaci. W przyszłości do lidera będą mieli dostęp członkowie z gildii o wyższych rangach, gdy mogli oni robić wojny nawet kiedy mnie nie będzie.

Opublikowano

Jak dla mnie na SUave jest więcej turków do zmiarzdżenia ;] w m1 jinno jest masa ludzi że mam lagsy ;]

a6b5b1cf2a.png

Avalansh ;]

Opublikowano

Rozumiem,

zrobicie tak, jak będziecie chcieli. Ja po prostu chce utworzyć jedną

wspólną gildię, dla wszystkich Polaków na tym serwerze, aby grało się

nam przyjemniej.

Rozumiem, chcesz robić gildie dla polaków rób. Ale my mamy swoją ekipę i chcemy być razem w swojej gildii a nie czyjejś i zapewne jakiś polaków będziemy do siebie zapraszali ale z TS i ogarniętym mózgiem. A nie to, że jest polakiem i nie ogarnia eq... Mamy swoje kontakty na forach i można zaprezentować naszą gildie i będą chętni.

Opublikowano

Jak dla mnie na SUave jest więcej turków do zmiarzdżenia ;] w m1 jinno jest masa ludzi że mam lagsy ;]

Ilość graczy jest podobna, ale wczoraj Suave został shackowany przez administracje tego serwera. Więc moim zdaniem, lepiej grać tutaj, gdyż większa szansa, że nic się nie stanie, ponieważ administracja jest bardziej ogarnięta.

Rozumiem, chcesz robić gildie dla polaków rób. Ale my mamy swoją ekipę i chcemy być razem w swojej gildii a nie czyjejś i zapewne jakiś polaków będziemy do siebie zapraszali ale z TS i ogarniętym mózgiem. A nie to, że jest polakiem i nie ogarnia eq... Mamy swoje kontakty na forach i można zaprezentować naszą gildie i będą chętni.

Ok, rozumiem. Zatem powodzenia, zobaczymy w przyszłości, jak to się potoczy. Może zrobimy kiedyś fuzje, czas pokaże.

/ Gildię założę, kiedy będzie rejestracja i strona działała. Zrobię ją na nowym koncie i postaci. W przyszłości do lidera będą mieli dostęp członkowie z gildii o wyższych rangach, gdy mogli oni robić wojny nawet kiedy mnie nie będzie.

Opublikowano

Faramir ale zwróć uwagę na to, że teraz na tym serwerze nie działą strona więc też nie jest do końca tak OK ;]

a6b5b1cf2a.png

Avalansh ;]

Opublikowano

Faramir ale zwróć uwagę na to, że teraz na tym serwerze nie działą strona więc też nie jest do końca tak OK ;]

Racje, ale stronę położyć można po przez DDoS, a przeciw temu zabezpieczyć jest się trudniej. Ci administratorzy przejeli stronę Suave wczoraj i rozwalili serwer, dla mnie to dostateczny argument, aby nie grać na tamtym serwerze ;)

Wbijajcie tutaj, im nas więcej w gildii będzie, tym lepsza zabawa :P

Opublikowano

dobra skusze się z eq i tak żeby miec perfekt wojenne jest max 60 minut roboty :D dawajcie jakiegoś TS'a odrazu a nie :D

a6b5b1cf2a.png

Avalansh ;]

Opublikowano

Ja właśnie nie mam ;/ jakby ktoś miał mógłby podać :D

EDIt: Gdy ściągne tego twojego moda będę miał po polsku i będzie działać tak ? i nic już ściągać nie trzeba ?

a6b5b1cf2a.png

Avalansh ;]

Opublikowano

Ja właśnie nie mam ;/ jakby ktoś miał mógłby podać :D

EDIt: Gdy ściągne tego twojego moda będę miał po polsku i będzie działać tak ? i nic już ściągać nie trzeba ?

Tak, odpadasz tylko moda i jest OK. Wszystko jest po polsku, oprócz nazw itemów - trzeba by spolszczać to ręcznie, a jest tego ogrom.

Jak ktoś ma jakiegoś TS, to niechaj poda :P

/ STRONA ON-LINE.

​Ja lecę i będę po 12, wtedy zrobię gildię i wszystkich dodam - kontakt na GG.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...