Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Faramir.

PolishElite  

80 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? w gildii PolishElite?

• Tak.
      21
    • Nie, bo nie gram na serwerze.
      30
    • Gram na serwerze i nie nale?? do ?adnej gildii.
      25
    • Gram na serwerze i nale?? do innej gildii.
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale ze mnie mózg... zostawiłem zapisane swoje hasła w modzie. No ale już zmieniłem ^^

Przepraszam za zamieszanie, jeśli ktoś co robił lub pisał z mojego konta bądź lidera.

• Odpowiedzi 207
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podeślijcie serverinfo z moda, bo nie ma sensu całego clienta pobierać jeśli to jest to samo co Suave.

Nie jest to samo, pozmieniali ID prawie wszystko i nie będzie nic widział na kliencie Suave. Pobierz całego moda zrobionego przeze mnie.

Opublikowano

Serwer na kilka godzin ? skoro łatwo o eq , mało nowości

Przecież to serwer oldschool, to chyba logiczne, że nie ma nowości, tylko rzeczy z Globalnych serwerów?

Mi tam się nie nudzi, można pobiegać, pobić ludzi, za jakiś czas zrobię tutaj ranking PvP, to będzie można i w nim zaistnieć ;)

Opublikowano

Nie jest to samo, pozmieniali ID prawie wszystko i nie będzie nic widział na kliencie Suave. Pobierz całego moda zrobionego przeze mnie.

A kto powiedział że będe grał na cliencie.

Podeślij mi serverinfo lub same porty i pong, bo nie kalkuluje mi się całego clienta z modem pobierać przy miesięcznym limicie transferu danych 3GB

Opublikowano

A kto powiedział że będe grał na cliencie.

Podeślij mi serverinfo lub same porty i pong, bo nie kalkuluje mi się całego clienta z modem pobierać przy miesięcznym limicie transferu danych 3GB

Źle mnie zrozumiałeś, musisz mieć mojego moda, aby widzieć np. zbroje niebiańskie i nie tylko, ponieważ mają zmienione ID.

Ale jak chcesz, oto link i skan do serverinfo.py:

http://www.speedyshare.com/pDtvX/serverinfo.py
https://www.virustotal.com/pl/file/b37c22401e2ed2f96b2406d425a54cf773f11f6389b3e9ca2192f8c015ac2938/analysis/1373557521/

Jeszcze raz powtarzam, aby widzieć wszystko poprawnie i mieć po polsku, należy pobrać zrobionego przeze mnie moda!

Informacja dla gildii PolishElite:

Jutro zaczniemy bawić się w wojny gildii, jeśli będzie sporo osób On-line w grze i na TS. Zapraszam serdecznie ;)

Informacja ogólna:

W niedzielę o godzinie 12:00 powstanie ranking PvP serwera AvisMT2 prowadzony przeze mnie.

Opublikowano

dojde do jakiejs gildi kurwa , 20 minut i clienta mam ,3 Bede rozpierdalal cale m1 surka bm hehehe D:

Tssaaaa, kebab wyleci Ci na dmg i się zgasisz. Serwer trochę denerwuje bo dużoooo jest kebabów na hackach.

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

Tssaaaa, kebab wyleci Ci na dmg i się zgasisz. Serwer trochę denerwuje bo dużoooo jest kebabów na hackach.

Zdarzy się czasem archer na SH, a poza tym jest raczej dobrze. KD na unik strzały i bonus w hełmie się przydaje ;)

Opublikowano

Jeżeli ktoś nie chce pobierać całego klienta z pierwszego postu aby mieć wszystko spolszczone wystarczy pobrać te item proto i wrzucic do moda w kliencie najnowszego pl(dokładnie w folder mod):

http://www.multiupload.nl/QWNK0XBH85
https://www.virustotal.com/pl/file/68c488abc55a9da49827b3de89c6ab1fa059a06218c328c976489295607d95f2/analysis/1373581954/

Ja polecam pobrać całego moda, nie ręczę, że to co podał kolega UP działa, lecz możecie popróbować.

Opublikowano

Ja polecam pobrać całego moda, nie ręczę, że to co podał kolega UP działa, lecz możecie popróbować.

Mi wystarczyło samo serverinfo, bez pobierania całego moda też można sobieb poradzić.

Wystarczy w serverinfo Faramira zamiast

'item_proto' : 'mod/item_proto', 'item_list' : 'mod/item_list.txt'

ustawić

'item_proto' : 'mod/item_revoir', 'item_list' : 'mod/item_revoir.txt'

Opublikowano

Mi wystarczyło samo serverinfo, bez pobierania całego moda też można sobieb poradzić.

Wystarczy w serverinfo Faramira zamiast

'item_proto' : 'mod/item_proto', 'item_list' : 'mod/item_list.txt'

ustawić

'item_proto' : 'mod/item_revoir', 'item_list' : 'mod/item_revoir.txt'

No to być może jest prawda, bo może akurat ten serwer - Revoir - ma takie same ID itemów. Skoro tak, to możecie w ten sposób to zrobić. Jednak jakby komuś coś nie działało bądź miał problemy - nich pobierze mojego moda.

W niedziele ranking PvP - jedna z jego zasad to:

1. Zarówno wyzywający jak i wyzywany muszą być na kliencie serwera AvisMT2 w czasie rozgrywania PvP, aby oboje widzieli, czy przeciwnik nie używa autopota (nie widać jak się go używa, gdy jest się na modzie).

Tym, którzy chcą wystartować w rankingu, polecam pobrać do niedzieli klienta. KLIK

Opublikowano

Ej wystarczy jak pobiore samego moda to juz bd mogl grac? czy musze tez klienta?

Wystarczy, jak pobierzesz moda, będzie na nim wszystko widział i będzie po polsku.

Opublikowano

Kiedy bedziesz robil ten ranking pvp bo pobil bym sie z polakami a tak to nuda wieje:P

Pisałem to już wcześniej - ranking PvP zostanie stworzony w niedzielę o godzinie 12:00.

Do wszystkich, którzy chcą brać udział:

W niedziele ranking PvP - jedna z jego zasad to:

1. Zarówno wyzywający jak i wyzywany muszą być na kliencie serwera AvisMT2 w czasie rozgrywania PvP, aby oboje widzieli, czy przeciwnik nie używa autopota (nie widać jak się go używa, gdy jest się na modzie).

Tym, którzy chcą wystartować w rankingu, polecam pobrać do niedzieli klienta. KLIK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...