Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] BS Draconis.pl

Exíle

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 278
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jakbys ktos nie widzial. Wpadlem na pomysl jak wyjebac wszystkie sloty.

Btw pomagam na ts, lecz na poczatku obejrzyjcie filmik kilkakrotnie i przeczytajcie instrukcje.

Zrobiłem to i dalej nic pomożesz?

Opublikowano

Macie filmik, macie instrukcje piszcie mi co wam nie działa, a nie piszecie 'nie działa' przecież wam nie pomogę, jeśli nie znam problemu.

Opublikowano

Mi to ni działa jak wlacze tak jak na filmiku pokaze mi id zaczarowanego i wyciuagnie zmianki ze szkaty ale nie zmienia... Co jest grane ? A jak na kamer modzie zmienie id zmianek to działa tylko musze co chwile zmieniac id bo po wyciagnieciu ze szkaty zmienia id

// Programista HTML i CSS

xkUrggS.png

Zapraszam do współpracy !

Opublikowano

A ja nadal borykam się z problemem, a mianowicie. Zalogowałem się na postać. Mam zrobiony 1 slot. bs by g00d mam wpakowany do folderu z grą, tak samo jak poprawkę. I tak włączam (oczywiście jako administrator) injector klikam choose dll i wybieram m2pythonloader.dll i klikam choose windows. Potem wyskakuje okienko. Po 3 sekundach ono znika i pojawia się okno gdzie się injectuje. I najpierw injectuje poprawka.py i klikam run, a potem injectuje bs-good.py i klikam run i bs ani twój ani Pavcia się nie wyświetla. Proszę o pomoc naprawdę mi na tym zależy, ale za chu*a nie moge tego odpalić. Antywirka mam wyłączonego. C++ zainstalowany net frame work także. Nie wiem co robić. Próbowałem także tego m2pythonloader.exe i gdy klikam f9 pisze, że program przestał działać. HELP ME!

nie dziala albo zawiesza tego injectora albo nie wczytuje

Mam taki sam problem :( Czyli albo zawiesza albo nie wczytuje. A na tym m2pythonloader.exe jak klikam f9 to pisze, że "program przestał działać"

20130708137332081187167.png

Opublikowano

To nie umiem wam pomóc, wczoraj koledze an ts pomagałem to miał właśnie problem, że prze injector.exe nie wyświetlały mu się bsy jak kliknął run, lecz jak uruchomił drugim injectorem to śmigało.

Poszukajcie w necie coś na temat tego 'program przestał działać'

.

Opublikowano

A G00D WIESZ JAK ZROBIĆ ŻEBY NIE WYWALALO RUN TIME C + +?

to wina klienta, nic z tym nie zrobisz, pobierz może tak microsoft 2010 c++ i tyle, ale nie pomoże raczej, bo to wina klienta.

Opublikowano

a więc tak :D

Kiedy wybieram "poprawka.py" i klikam RUN nic nie wyskakuje natomiast jak wybiore BS-G00D to już wyskakuje ale tylko jedno okno i za chiny, robią jakkolwiek różne kombinacje nie wyskakują dwa okna :P

@EDIT, zrobiłem wszystko jak jest napisane, nawet z instrukcją dla zielonych xD

@EDIT2: G00D zapraszam na piwko w Warszawie :) EDIT3: Ja stawiam hah

@EDIT4: Skąd mam wytrzasnąć taki plik jak m2pytongloader.exe skoro w Twoich plikach jest tylko rozszerzenie "py" #EDIT: mam ten plik ale dalej nic nie wyskakuje :D

Opublikowano

No to już nie umiem pomóc nt. cheat engine. Po prostu pobierasz z jakiej dobrej stronki wersję 6.2 i poprawne to instalujesz, a jaki masz błąd?

Opublikowano

Mam problem a polega on na tym że:

Odpalam gre loguje się włączam ten plik m2PythonLoader.exe pokazuje się okno select i teraz mam problem bo:

Mam wyprać plik Poprawka.pyc ale go nie widać przy wybieraniu a w folderze jest normalnie, twój plik bs-G00D jest widoczny normalnie, mógłbyś mi pomóc?

Mam wszystkie ściągnięte pliki, które podawałeś

Opublikowano

jak masz wybrać przez select to nad otwórz masz taki pasek rozsuń go i weź wybierz z niej pokaż wszystkie pliki i dopiero wybierz poprawka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...