Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] BS Draconis.pl

Exíle

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 278
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak tam experion?

pevcio pevcio hmm skąd cię znam ? ;d Wiem, że experion ale przypomnij mi siebie ;d

Działa Jesteś moim osobistym Bogiem moim Guru moim Jedi a ja lukiem skajłokerem, jesteś Zajebisty !! Piąteczka :)

Ale mam problem taki, że jak wejdzie bon to drugi BS chyba go zmienia i poprostu o jedno za daleko tasuje ;) Pomysł ;)

Opublikowano

pevcio pevcio hmm skąd cię znam ? ;d Wiem, że experion ale przypomnij mi siebie ;d

Tevan ;-)

Nie omija bonów, ustawiasz na moim na 0.4 i szybko tasuje i nie omija.

To zależy od łącza osoby która zmienia :)

Opublikowano

Siemka mam problem z usunięciem tego slota :( U cb pisze 1F..... a u mnie nic i nie moge zmienic value na 1409 (chyba) Proszę o pomoc.

Jaki to problem, bo nie rozumiem. Masz film, dokładnie zrób jak na filmie i 14009, a nie 1409.

Opublikowano

1. Ja mam taki problem, iż po wypakowaniu "bs-G00D" jak i łatki nie mam żadnego pliku m2PythonLoader.exe jest tylko m2PythonLoader.dll . Co w tej sytuacji?

2. Wrzuci ktoś linka do tego BS'a od Pavecio?

Opublikowano

Wyłączony antywirus? Wyłączcie i pobierzcie od nowa i wypakujcie.

btw. jak pobieracie paczkę ode mnie to macie Injector.exe to jest to samo co m2pythonloader.exe.

Opublikowano

Robię wszystko dobrze, tak jak ty na filmiku tylko, że ja mam bsa od cb i mam injector.exe, a nie to co ty. To najpierw otwieram m2PythonLoader.dll, a potem injectuje najpierw poprawka.pyc, a potem klikam run i znowu klikam select i injectuje bs-g00d.py i klikam run i bs sie nie wyswietla. Proszę o szybką odpowiedz od autora tematu na pw lub w owym temacie.

20130708137332081187167.png

Opublikowano

Naprawdę nie wiem jak wam wyjaśniać, wszystkim już działa normalnie.

Odpalacie albo m2pythonloader.exe albo injector z tym że jak odpalacie m2pythonloader.exe to klikacie na metka i f9 i macie ten pasek, a jak przez injector.exe to wybieracie plik m2pythonloader.dll a potem choose window i klikacie na metka i wam się ten pasek pojawia.

potem klikacie select wybieracie poprawka.py i run i znowu select i bs-G00d.py i run, odpalają się wam 2 bsy, jak wam nie działa to róbcie filmiki, już wielu osobom pomogłem jak zrobili filmik.

Opublikowano

Dałem ci, pobierz innego injectora na 1 stronie masz nawet..

Da się zrobić, aby bs działał szybciej?

ustawiasz w tym G00D ile chcesz, najlepiej 0.4 bo an 0.3 omija.

Opublikowano

'

to wlasnie tym nowym co dales robilem

to wlasnie tym co mi dales robilem

Opublikowano

przecież widzę, że

Injector.exe przestał działać

a ja ci dałem m2pythonloader.exe pobierz tego ci co dałem na inne niż 7 i xp i spróbuj.

Opublikowano

Naprawdę nie wiem jak wam wyjaśniać, wszystkim już działa normalnie.

Odpalacie albo m2pythonloader.exe albo injector z tym że jak odpalacie m2pythonloader.exe to klikacie na metka i f9 i macie ten pasek, a jak przez injector.exe to wybieracie plik m2pythonloader.dll a potem choose window i klikacie na metka i wam się ten pasek pojawia.

potem klikacie select wybieracie poprawka.py i run i znowu select i bs-G00d.py i run, odpalają się wam 2 bsy, jak wam nie działa to róbcie filmiki, już wielu osobom pomogłem jak zrobili filmik.

Okej. BS'a uruchomiłem, tylko teraz jest taki problem: plik poprawka jest w formacie .pyc a nie .py i nie mogę go odpalić, bo PythonLoader go nie wykrywa... co teraz? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...