Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] BS Draconis.pl

Exíle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

OK mam ale teraz jak kilkam na Poprawka.pyc to nic nie wyskakuje na odpalonym oknie z grą ;/

Ok już działa wielkie dzięki ;D

• Odpowiedzi 278
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak masz wybrać przez select to nad otwórz masz taki pasek rozsuń go i weź wybierz z niej pokaż wszystkie pliki i dopiero wybierz poprawka

GOOD powiedz mi co sie stalo, robie all jak na filmiku i kupi 2x zmianki, i potem nic, chce sie tepnac gdzies tez mi sie nie wlacza okna teleportacji dafuq

Opublikowano

Tak pobralem, robie all jak na filmiku, bot sie odpala ustawiam na 20 diably, start na obu bs'ach ( zmienia zmienia, kupi 2x np po 40szt i i stanie nagle, i wtedy nic nie moge zrobic, nie moge sie tepnac, nie moge odpalic sklepu, chce wejsc na bengala, to mi normanie postac stoi) nw co jest ^^

Opublikowano

Ściągam ten BS od Pavcia.. Niestety porażka .

Klikam standardowe ściąganie , i kurwa czekam 60 sekund .

Wpisuję ten jebany obrazek i klikam pobierz , i Co? Kurwa wraca znowu do wyboru Standard/Premium .

Według Mnie to jest jakieś popierdolone .. Próbowałem już 6 razy , Kurwa.

Może ktoś pomóc?

an-F7eF20Puniek-ccccccffffffffffcc45003-

Opublikowano

to nie jest bs od pavecio, to jest ode mnie bs..

u mnie masz wszystko elegancko do pobrania, bez srania sięz premium.

Opublikowano

G00D mam pytanie, otóż z uwagi na to że jestem ultra zielony nie mam bladego pojęcia skąd ty wytrzasnąłeś plik "m2PythonLoader.exe"

w żadnej z dwóch paczek co podałeś go nie ma. Mógłbyś mi powiedziec gdzie go znaleźć? Sorry ale naprawdę ultra zielony w te klocki jestem.

bez gif

Opublikowano

http://speedy.sh/utBxp/Injector-inne-niz-7-i-xp.rar

skan 1 strona

wyłącz antywirusa i wypakuj

Stary uwielbiam cię, wszystko śmiga itemy się bonują <33.

Tylko mi jeszcze powiedz czy "Absorbacja HP" czy to jest 10 % obrażeń dodanych do PŻ bo nie mogłem znaleźć tego stwierdzenia a z HP mam tylko to. Albo inaczej, jak sie nazywa w tym bs 10% do pż ?

bez gif

Opublikowano

Masz limit laików dzieki za tego BS'a działa świetnie jednak wszystko da sie ominąc, nie ma po co robić takich załosnych zabezpieczen na serwerach ! :) +

Reklama.png

Opublikowano

Wchodzą, lecz na draconisie 5 perfektow to nie możliwość jest, więc lepiej 4 perfekty wstawić i niech tasuje

A po jakim czasie +/- ? Czy to zależy od szczęścia? Bo teraz np mixuje fms'a i chce conajmniej 45 sr i póki co cisza. A tasuje ok. Godziny

bez gif

Opublikowano

Pobralem bs'a good i pavecia, 5 slot by good, injector inne niz windows 7 i xp, wszystko wpakowalem do folderu z draconisem. Robie nastepujace czynnosci

1. Pobieramy bsa mojego stąd.

http://speedy.sh/s52BS/bs-G00D.rar

2. Pobieramy bsa od Pavecio stąd;

http://metin2cheaty.tk/

3. Musimy mieć oczywiście wyłączonego antywirusa.

4. Wypakowujemy pliki

5. wklejamy zawartość mojego i bs od Pavecio plików do klienta serwer

6. Odpalamy klienta - logujemy się na postac

7. wybieramy z folderu ;

- m2PythonLoader.exe

8. Klikamy na klienta i przyciskamy przycisk F9 <----------- TU SA SCHODY POD NAZWA ,,AN ERROR OCCURED" lecz poprawiam za pomoca injectora i robie to dobrze (chyba) poniewaz przechodze do pkt 10 lecz gdy klikam Run nic nie wyskakuje w grze. Olewam, robie dalsze czynnosci do pkt 13 i nadal nic nie wyskakuje.

10. Odpali nam sie pasek z którego wybieramy select i wybieramy ZmieniaczDraconis.pyc

11. Klikamy run

12. Potem znowu z paska wybieramy select i wybieramy tym razem bs-G00D.py

13. Klikamy run

14. Mamy 2 bsy odpalone

15. ustawiamy item na 1 slocie

16. w obu bsach ustawiamy bony jakie chcemy mieć

17. w obu bsach bierzemy start

Jesli cos zle robie, prosze o dokladne wytlumaczenie wraz z linkami do pobrania. Leca lajki!

Opublikowano

Pobralem bs'a good i pavecia, 5 slot by good, injector inne niz windows 7 i xp, wszystko wpakowalem do folderu z draconisem. Robie nastepujace czynnosci

1. Pobieramy bsa mojego stąd.

http://speedy.sh/s52BS/bs-G00D.rar

2. Pobieramy bsa od Pavecio stąd;

http://metin2cheaty.tk/

3. Musimy mieć oczywiście wyłączonego antywirusa.

4. Wypakowujemy pliki

5. wklejamy zawartość mojego i bs od Pavecio plików do klienta serwer

6. Odpalamy klienta - logujemy się na postac

7. wybieramy z folderu ;

- m2PythonLoader.exe

8. Klikamy na klienta i przyciskamy przycisk F9 <----------- TU SA SCHODY POD NAZWA ,,AN ERROR OCCURED" lecz poprawiam za pomoca injectora i robie to dobrze (chyba) poniewaz przechodze do pkt 10 lecz gdy klikam Run nic nie wyskakuje w grze. Olewam, robie dalsze czynnosci do pkt 13 i nadal nic nie wyskakuje.

10. Odpali nam sie pasek z którego wybieramy select i wybieramy ZmieniaczDraconis.pyc

11. Klikamy run

12. Potem znowu z paska wybieramy select i wybieramy tym razem bs-G00D.py

13. Klikamy run

14. Mamy 2 bsy odpalone

15. ustawiamy item na 1 slocie

16. w obu bsach ustawiamy bony jakie chcemy mieć

17. w obu bsach bierzemy start

Jesli cos zle robie, prosze o dokladne wytlumaczenie wraz z linkami do pobrania. Leca lajki!

instrukcja jest nowa...

btw. pobierz innego injectora.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...