Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] BS Draconis.pl

Exíle

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

bo jak klikasz select to wybierz otwórz wszystki pliki a nie tylko z .py

poza tym macie filmik, tam naprawdę wszystko wyjaśnione krok po kroczk.

• Odpowiedzi 278
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moze branze ktora była dałeś sobie na drugi rząd pierwszy slot ? :)

Mi nie wyciaga tak jakby BS od pavcia nie śmiga ;) Nie wiem może to wina Windows 7 ? :x

Opublikowano

Ja śmigam na 7 i działa jak maszyna chciała, podziękowania tez oczywiście dla Pavecio, bo to w jego dużej roli zawdzięczam te otwieranie.

Opublikowano

Ja śmigam na 7 i działa jak maszyna chciała, podziękowania tez oczywiście dla Pavecio, bo to w jego dużej roli zawdzięczam te otwieranie.

Co mam zrobic zeby bonowal fms i wszystko na 2 sloty ? i zeby zmianki sam bral

Opublikowano

Masz filmik na1 stronie jak wszystko zrobić.

1 slot usunąłeś dobrze, wiele osób te branse daje na 2 slot niżej, przez co buguje im się i nie mogą nic ddawać na 2 kratkę, tylko itemy 1 kratkowe.

Opublikowano

2 slota nie wiem jak usunąć, niestety, wpadłem na pomysł tylko z 1 slotem, najwyżej zrób nowe konto i usuń ten slot na 2 koncie tylko poprawnie.

Opublikowano

Udaje mik sie zdjąć blokade ze slota pierwszego ale automatycznie przechodzi na slot poniżej co mam zrobic

nie automatycznie tylko ty te branse przesuwasz, np mozesz ją sobie na 2 strone plecaka dac.

Opublikowano

nie automatycznie tylko ty te branse przesuwasz, np mozesz ją sobie na 2 strone plecaka dac.

no robie tak i i automatycznie blokuje mi 2 slot i nie moge w tedy bonowac fmsa

juz juz :D mojha głupota :D ale dzieki za pomoc wszystko oki :D

Opublikowano

Możecie też nagrywać filmik i wrzucać z jakimś problemem, bardziej mi to pomoże, lecz najpierw przeczytajcie 1 post i do wszystkie się dostosujcie.

Opublikowano

nawet nie pobieram bo nie zadziała bo za każdym razem jak się dostaje z tej red szkaty zmianki to mają innd ID i za każdy razem trzeba by było go od nowa odpalać

Nie ma.png

Opublikowano

ja zrobiłem po nazwie czyli Abra Kadabra a nie po id, więc bez obaw przecież widać na filmie wszystko jak działa itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...