Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nostidla.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 606
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kilka pytań i kwestii do omówienia:

1. Skąd bronie 75?

2. Czy wejście od 87 na nowe mapy to nie zbyt szybko? Nie lepiej dać od 95? Bo lipa jak do groty bd wejść na kilka h.

3. Czy system ulepszeń nie jest zbyt łatwy? Bo założę się o każde pieniądze, że niebianki i trytony będą +9 już po 3 dniach. Drop metali z szkat dropiących z mobów to głupota ;)

4. Biolog co ile? Edytowane nagrody na jakieś ciekawsze?

Opublikowano

juz start ? :P

O 16 start.

1. Skąd bronie 75?

2. Czy wejście od 87 na nowe mapy to nie zbyt szybko? Nie lepiej dać od 95? Bo lipa jak do groty bd wejść na kilka h.

3. Czy system ulepszeń nie jest zbyt łatwy? Bo założę się o każde pieniądze, że niebianki i trytony będą +9 już po 3 dniach. Drop metali z szkat dropiących z mobów to głupota ;)

1 Bronie z bosów.

2 Myślę, że db tak będzie bo póki wbijesz ten 87 to trochę czasu minie

3. Nie jest za łatwy. To moge juz Ci powiedzieć, że przegrałbyś te pieniądze, ponieważ tak dużo kasy nie dropi.

4 Co 1h i tak jak na pl. Tylko nie ma tych poczatkowych.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

1. Skąd bronie 75?

1. Skrzynie bossów, bossy.

2. Sądzę, że szybko nie wbije się 86.

3. Nie ma dużej szansy na to.

4. Biolog chyba co 1h

Opublikowano

Mamy 1289 ale osob przegladajacych chyba caly dzial metin2 . Jak widzimy osob w prezce 66

W prezentacji było ponad 1500 osób, a nie w dziale ...

Opublikowano

ja jeszcze raz pytam. czy moge grac na starym cliencie ? pobranego ok godziny 12? z mpc forum ? z multiupload

Opublikowano

O 16 start.

1 Bronie z bosów.

2 Myślę, że db tak będzie bo póki wbijesz ten 87 to trochę czasu minie

3. Nie jest za łatwy. To moge juz Ci powiedzieć, że przegrałbyś te pieniądze, ponieważ tak dużo kasy nie dropi.

4 Co 1h i tak jak na pl. Tylko nie ma tych poczatkowych.

1. Skrzynie bossów, bossy.

2. Sądzę, że szybko nie wbije się 86.

3. Nie ma dużej szansy na to.

4. Biolog chyba co 1h

Szczerze to liczyłem na odpowiedzi ludzi co się znają, a nie pier*olą głupoty.. 30% na +9 + metale ze szkat, które lecą z mobów, to jest trudno? + perły 5% z bossów w m1 co respią się co 15-30 minut xD Śmieszne. Co ma drop hajsu z ziemi do ulepszania na +9 ?

Opublikowano

Serwer godny uwagi, profesjonalna administracja. Entergames rośnie w siłę :)

@@down, po 1 nie jest to ta sama administracja ^,- co na sathirze a tu.

Opublikowano

Szczerze to liczyłem na odpowiedzi ludzi co się znają, a nie pier*olą głupoty.. 30% na +9 + metale ze szkat, które lecą z mobów, to jest trudno? + perły 5% z bossów w m1 co respią się co 15-30 minut xD Śmieszne. Co ma drop hajsu z ziemi do ulepszania na +9 ?

Ślepy, albo głupi.

Itemy na 75 dropią ze szkat bossów i bossów...

Opublikowano

Ślepy, albo głupi.

Itemy na 75 dropią ze szkat bossów i bossów...

Czy ja w tym poście wspomniałem cokolwiek o broniach 75? ;)

Opublikowano

Chciałbym Ci powiedzieć ze akurat znam ;) przegrałem cała bete prawie wiec wiem jaki jest drop itp.. ale Ty widocznie nie..

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Witam

Prezentacja ładnie rozpisana.

Miło będzie trochę dłużej pograć bo co wy macie z easy jak tam pograsz 2 dni i po grze i szukacie następnego :)

Ja spróbuje sił tutaj i mam nadzieje że inni też ;) bo chyba hardy lepiej się trzymają nisz easy :P

Polecam pobieranie klienta z multiupload tam zawsze szybko leci, mi śmiga :rolleyes:

Pozdrowionka

i24453_fullcolor.png

Opublikowano

Chciałbym Ci powiedzieć ze akurat znam ;) przegrałem cała bete prawie wiec wiem jaki jest drop itp.. ale Ty widocznie nie..

Jeśli gość na ss'ie w prezce pokazał drop ze 100 szkat i miał 3 metale, to chyba jest coś nie tak :) Masz 30% na +9, wiem z doświadczenia z innych serwerów, że bd trochę za łatwo, no ale i tak ty wiesz swoje, ja wiem swoje, zobaczymy jak bd na officialu

Opublikowano

Pamiętajcie o jednym, że to nie są "magiczne metale" są to metale, które z bodziem dają super bodzia - zwój boga smoków. Dokładne % na ulepszenie macie w prezentacji na +9 jest 30% czyli ładnie.

Opublikowano

Dodajcie inny hosting bo nie nikt nie bedzie 20h clienta sciagac

1790403049.png

NAUCZONY TAK BY ZAWSZE DOCENIAĆ WARTOŚCI

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...