Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Download: Plemiona silnik PL-Lan By Bartekst221

Bartekst222

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 898
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Będzie albo dziś o północy albo jutro rano/w południe

//Edit

Próbuję przetestować czy mój nowy Generator serwerów będzie działał, wklejam jego kod:

Nazwa

Ilość światów: światy

Parametry dedyka:

RAM: Ram

Procesor: Procesor

Szybkość łącza: Łącze

http://mpcforum.pl/forum/270-plemiona/
lub

Test!

Dodatkowy Opis

Dodatkowy Opis serwera

Generator by Bartekst222

Wypadałoby najpierw pozbawić skrypt z bugów 

No chyba, że udostępniasz to w celu umożliwienia sobie później możliwości włamania 

Osobiście nie polecam

Opublikowano

Ahh spam w starym temacie...

Osobiście odradzam pisania w tym temacie, ponieważ silnika PL-Lan nie jest już rozwijany (Chyba że ktoś jednak będzie chciał go nadal robić :) )

Ponieważ widzę jednak spam będzie założę dzisiaj nowy temat z informacjami o nowym silniku, tam będziecie mogli pisać wszystkie propozycje / uwagi / pytania :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam posiadam ten silnik i mam pytanie, jak odebrać komuś admina?

Każdy kto się zarejestruje może wchodzi do panelu admina z własnego konta.

Warto dodać, że funkcja "odbierz admina" nie działa

Prosze o pomoc ;)

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Zagląda ktoś tu jeszcze?

Chciałbym zrobić server ale nie wiem jak ;o

Opublikowano

U mnie same błędy, nie idzie zainstalować gdyż nie idzie wpisac passów do mysql.

Po cudnym zainstalowaniu (edycja plików) wywala "Nie zainstalowałe jeszcze pakietu! Przejdz do strony instalacji aby go zainstalowac!"

No gratuluję za kawał skopconej roboty, i ty chcesz na tym zarabiać ? uśmiałem się.

Możliwe że jest to wina tego iż te pliki wrzuciłem do mojego xampp'a z 2013-stego roku, ale bez jaj....

Btw pogratulować za pomysł tworzenia konta dla siebie za każdą instalacją- która i tak kończy się failem: (skopiowane z mysql'a)

1 47453649d92db5e3e9f3930c2f41dcc5 Bartekst221 5000000 [email protected] JOULYB55J0yHoyMxyd 1

Proszę o zdjęcie tych %. Dziękuję.

Opublikowano

Warning: mysql_num_rows() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/u211616457/public_html/pl1/uczestnictwo.php on line 66

Fatal error: Call to undefined function sql() in /home/u211616457/public_html/pl1/uczestnictwo.php on line 71

pomoc :(

Opublikowano

PHP Error Message

Warning: file_exists() [function.file-exists]: open_basedir restriction in effect. File(/usr/local/apache/htdocs/lang/pl.ini) is not within the allowed path(s): (/home/:/usr/lib/php:/tmp) in/home/a7111418/public_html/pl1/lib/class/Lang.class.php on line 33

[Lang] Blad: Plik tlumaczeniowy pl nie istnieje!! (Sciezka: /usr/local/apache/htdocs/lang/pl.ini nie zlokalizowana!)

http://tribalwars.net46.net/pl1/game.php

http://tribalwars.net46.net/admin.php

Nie prawidłowy kod do akcji!

pamoc :(

• 5 tygodni później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Elo mordy mam sprawe ;) Bo silnik jest dobry i wgl i gralem na localhoscie z bracmi ale nie siedze caly czas na lapku a jak jest na localhost to na telefonie nie moge wejsc i tu takie pytanko. sa jakies pliki plemion zeby wzucic na hosting? nie chodzi tu o graczy bo i tak bede gral tylko z bracmi co najwyzej 1 kolegą ale zeby pliki dzialaly np na hostinger.pl, to jak? ;)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Siemka wiem że to nie na ten temat ale swojego jeszcze zacząć nie mogę więc....

Ma ktoś hacka do normalnych plemion? Nie chodzi mi o boty tylko jakieś hacki w których bym mógł dodawać surowce i inne pierdoły, jeżeli ktoś potrafi takiego zrobić proszę o kontakt na GG z chęcią kupie. Nr GG 52492796

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...