Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Survival+Gildie by MasterPepcio [Autorskie Pluginy/Skrypty] [Gildie] [JEDEN Z NAJLEPSZYCH SERWERÓW Z GILDIAMI, ZOBACZ TEMAT]!

MrPepcio

Gra  

44 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz?

• Napewno!
      25
    • Raczej Tak..
      8
    • Mo?e ;)
      9

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzięki! Będę pomagał ile mógł! Serdecznie zapraszam na serwer po otwarciu ^^.

Jestem Polakiem i posługuję się poprawną polszczyzną.

Opublikowano

@Up Wybrał, i nie musisz pisać czcionką i kolorem na połowę forum.

@Helperzy to :

-IceLaysPL (Ja)

-Ciasnyy (marciniok1)

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Opublikowano

@up i co ci po Helperze gracz jak gracz tylko ma range i jak ktos czegos nie wie to pomoże -_-

Opublikowano

@up i co ci po Helperze gracz jak gracz tylko ma range i jak ktos czegos nie wie to pomoże -_-

Widzę, że żal dupę ściska?

btw. Odpowiadalem Graihie.

Zapraszamy na start serwera, który odbędzie się o 18.00

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Opublikowano

@up ja nie składałem podania na helpera a więc nie wiem czym jest twoia opinia wyrażona do mnie ,,Widzę, że żal dupe ściska'' hmm czy helper serwera powinnien sie tak wyrażać do graczy nie wydaje mi sie. A po drugie ja tylko powiedzialem że co ci z tego że go dostałeś , dostałeś go na okres próbny a więc za takie odzywki mozesz go szybko stracić :)

Opublikowano

Ma możliwość awansu na wyższą rangę, a po co mu więcej w pomocy ? "Kto mi pomoże potrzebuje 3 diaxy?... /gamemode 1 .." Przecież sama nazwa mówi za siebie a ciebie pewnie zazdrość wpierdala :( Nie lubię głupich ludzi którzy piszą posty bez zastanowienia się nad ich sensem. Osobiście wbiję na pewno

PODANIE

Nick: Te_ha_ce

Imię: Kacper

Preferencje: No jeżeli było by nauczanie w kierunku Bukkit/Java to pewnie tam bym się uczył, bukkita znam jak złamanie na zdjęciu ze skanem.

Co mógł bym robić?: No jako Helper czyli Członek załogi który odpowiada za niesienie pomocy "graczom" i nie tylko, pewnie bym pomagał :) Dodatkowo potrafię budować epickie lecz małe budowle które są bardzo ładnie wydetalowane. Konfiguracja pluginów itp.

Coś o sobie: Mam na imię Kacper, 17 lat i mieszkam na dolnym śląsku. Ogólnie mam masę pomysłów które tylko czekają na wykorzystanie, jestem osobą kreatywną,szczerą uczciwą a przede wszystkim sumienną :)

Pozdrawiam i liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania. 2013.lipiec.9 ( Wyrażam zgodę na przetwarzanie treści mojego podania w celu rekrutacji na Helpera )

MPCForum

Opublikowano

@up ja nie składałem podania na helpera a więc nie wiem czym jest twoia opinia wyrażona do mnie ,,Widzę, że żal dupe ściska'' hmm czy helper serwera powinnien sie tak wyrażać do graczy nie wydaje mi sie. A po drugie ja tylko powiedzialem że co ci z tego że go dostałeś , dostałeś go na okres próbny a więc za takie odzywki mozesz go szybko stracić :)

Za takie odzywki, to ty na serwer nie wejdziesz. "Menelu6"

Jeszcze 18 minut i serwer startuje ! :)

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Opublikowano

Ma możliwość awansu na wyższą rangę, a po co mu więcej w pomocy ? "Kto mi pomoże potrzebuje 3 diaxy?... /gamemode 1 .." Przecież sama nazwa mówi za siebie a ciebie pewnie zazdrość wpierdala :( Nie lubię głupich ludzi którzy piszą posty bez zastanowienia się nad ich sensem. Osobiście wbiję na pewno

PODANIE

Nick: Te_ha_ce

Imię: Kacper

Preferencje: No jeżeli było by nauczanie w kierunku Bukkit/Java to pewnie tam bym się uczył, bukkita znam jak złamanie na zdjęciu ze skanem.

Co mógł bym robić?: No jako Helper czyli Członek załogi który odpowiada za niesienie pomocy "graczom" i nie tylko, pewnie bym pomagał :) Dodatkowo potrafię budować epickie lecz małe budowle które są bardzo ładnie wydetalowane. Konfiguracja pluginów itp.

Coś o sobie: Mam na imię Kacper, 17 lat i mieszkam na dolnym śląsku. Ogólnie mam masę pomysłów które tylko czekają na wykorzystanie, jestem osobą kreatywną,szczerą uczciwą a przede wszystkim sumienną :)

Pozdrawiam i liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego podania. 2013.lipiec.9 ( Wyrażam zgodę na przetwarzanie treści mojego podania w celu rekrutacji na Helpera )

MPCForum

juz się na to wypowiedziałem nie obchodzi mnie żaden helper tylko po prostu sie na niego napalił a ja powiedzialem że narazie będzie tylko odpowaidał na pytania graczy. No to więc o co ta cała spina ?? ;D

Za takie odzywki, to ty na serwer nie wejdziesz. "Menelu6"

Jeszcze 18 minut i serwer startuje ! :)

Grozisz mi że na serwer nie wejde jakim prawem ?? ja tylko wyraziłem opinie a więc zkończ to :)

Opublikowano

juz się na to wypowiedziałem nie obchodzi mnie żaden helper tylko po prostu sie na niego napalił a ja powiedzialem że narazie będzie tylko odpowaidał na pytania graczy. No to więc o co ta cała spina ?? ;D

Grozisz mi że na serwer nie wejde jakim prawem ?? ja tylko wyraziłem opinie a więc zkończ to :)

Bo mnie wkurwiasz piszesz co innego, a później pajaca zgrywasz -.- No kurwa aż tak tępy nie jestem ..

Opublikowano

Bo mnie wkurwiasz piszesz co innego, a później pajaca zgrywasz -.- No kurwa aż tak tępy nie jestem ..

dobra koniec tematu tego wszystkiego co tu pisaliśmy niema. A więc nie wracajmy już do tego :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...