Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Survival+Gildie by MasterPepcio [Autorskie Pluginy/Skrypty] [Gildie] [JEDEN Z NAJLEPSZYCH SERWERÓW Z GILDIAMI, ZOBACZ TEMAT]!

MrPepcio

Gra  

44 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz?

• Napewno!
      25
    • Raczej Tak..
      8
    • Mo?e ;)
      9

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

chce ci powiedzieć że jeżeli chodzi o bukkit to podobno wyjdzie dopiero na 1.6.4 bo admin na forum bukkit.org pisał że nie będą co chwile updatować bukkita, a jeżeli chodzi o pluginy to każdy z tych pluginów już widziałem na innych serwerach, co prawda nie razem ale każdy plugin na jakimś serwerze chociaż raz widziałem.

Opublikowano

Podanie:

Wiek: 14 lat. (Osoby, które są z takim wiekiem jak ja, potrafią być bardziej ogarnięte, niż 16-latkowie. Coś wiem o tym.)
Nick: LesteR

Mikrofon: Posiadam.
Ortografia:10/10 (Nie robię błędów ortograficznych, piszę bardzo poprawnie)

Ile grasz w Minecraft?: Gram od Alphy.

Byłeś już helperem/modem?: Oczywiście. Byłem 3x Moderatorem, i 1x Helperem. Miałem też swój serwer Minecraft. Cieszył się dużą popularnością.
Ile bd poświęcał czasu?: Bardzo dużo, tym bardziej, że serwer zapowiada się bardzo fajnie :) (3-4 godziny.)

Kontakt: GG: 45248244

Coś o sobie: Mam na imię Marcin. Mieszkam w malej miejscowości o nazwie Olszyny. jestem osobą ogarniętą i szanuję prace innych. Bardzo przestrzegam ortografii. Bardzo chętnie przyczyniam się do reklamacji serwera. Mam swoje poczucie humoru, oraz bardzo trudno mnie wnerwić :) Lubie też konfigurować pluginy. Moim hobby jest:

-Piłka nożna,

-Muzyka,

-Dziewczyny,

-Minecraft.

534721413388468938793.jpeg

Opublikowano

to wbij np. na serwer mc4u.pl (nie chce reklamować ani nic) jednak tam takie pluginy istnieją miałem gdzieś też inny serwer gdzie również były niektóre duperele -.-

Opublikowano

Ale te pluginy zostały napisane przeze mnie.... Napewno czymś się różną.. Przekonasz sie jak serwer bd on ;3

Slotów min. 50 (Gdy bd 50/50 oczywiście powiekszymy nawet do 120

Co do Helperów... Jutro ogłoszę kogo podanie wygrało ;)

+ Zmieniona została informacja /stone

+ Border został ustawiony na 3500 kratek od spawnu

+ Świat serwera został "wygenerowany" do końca borderu

Opublikowano

Moje propozycje:

-dodać darmowe mięsko (wielka świnka, z której spadają palące się świnki^^) :D

-VipRoom oraz SuperVipRoom: Gracze, którzy zakupili Vipa lub SVipa mają pokoje na spawnie, w których są różne przydatne rzeczy: enchant na 30 lvl, butelki expa, itp.

-do autorskiego pluginu /clans dodać /clans wypowiedzwojne (lub coś w tym stylu, żeby można było prowadzić wojny między gildiami, ale właściciel gildii musi przyjąć wyzwanie).

-do pluginu, także dodać zajmowanie terenu, np: /clans zajmij , która zajmuje teren o powierzchni np: 15x15x40.

- dodać plugin, który umożliwia częstsze spawnowanie potworów z zbrojami i bronią.

Ode mnie tyle! Mam bardzo dużo pomysłów na ten serwer ^^. Pozdrawiam i nie mogę się doczekać startu ^^ !

Jestem Polakiem i posługuję się poprawną polszczyzną.

Opublikowano

Zapraszam do pisania opinii/propozycji ;)

Ktoś tutaj pisał że bukkit nie bd aktualizowany... aż do wersji 1.6.4,

Przed chwilą bukkit wydał dev na 1.6.2

Opublikowano

Jeżeli jest szansa, to postaram się ją wykorzystać.

Podanie o Helpera/Pomocnika.

Nick:IceLaysPL

Imie:Maciej.

Staż:1.7.3

Czas spędzony na serwerze:3h-5h

Znajomość ortografii jak i interpunkcji:8,5/10 - Czasami jakiś błąd się wkradnie ;).

Wiek: 13 - (Nie musicie mnie przekreślać, dlatego że jestem "gnojem". Oczywiście jeżeli szanowny administrator, woli, aby jego pomocnicy byli pełnoletni, to nie mam nic przeciwko).

Mam nadzieję że moje podanie zostanie pozytywnie rozpatrzone, gdyż "napaliłem" się na ten serwer ;).

@@Zastosowanie się do wzoru:

Nick:IceLaysPL

Ortografia:Patrz na góre.

Byłeś już helperem/modem?:Oczywiście.

Ile bd poświęcał czasu?:Patrz góra. :)

1feo74.jpg

By Labqin[*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...