Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Informacja] Launcher by zyczu

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zyczu to jest launcher dla tych co nie mają premium!

Dla tych co mają premium polecam pobrać sobie magic launcher

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wirusów i żadnych keyloggerów w nim nie znalazłem... Jedyne co podejrzane to wysyłanie adresu MAC komputera na serwery zycza, ale to ma ponoć służyć do lepszego banowania na jego serwerach.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Cześć wam! Już od kilku dni głośno było o tym, że launcher Patryka Ż znanego pod pseudonimem Zyczu w e-świecie posiada keyloggera.

Troche jest w tym prawdy, jednak nie do końca. To, co wpisujemy na klawiaturze nasłuchiwane nie jest jednak plik .lastlogin* zostaje rozkodowany i wysłany na serwer ów pana. Osoby które pierwszy raz skorzystały z launchera w dniu 3 lipca b.r w godzinach 8~10 i później są bezpieczne, gdyż serwery Zycza nie są dostępne.

Tutaj

prośba do was - nie korzystajcie z tego launchera i jak najszybciej

zdecydujcie się na coś alternatywnego bądź zakupcie konto premium.

Korzystałem z launchera, co zrobić?

Jak najszybciej zmień swoje hasło na mojang.com/minecraft.net!

Temat sformułowany przez uвer

To napewno nie ma wirusa ani Keyloggera ani nic innego... Wiem to dlatego że mam już Minecraft By Zyczu już Rok :) Nie mam żadnych wirusów ani nic! Czysty launcher z modami... Niektórzy zazdroszczą Zyczu że ma własny Launcher z modami i mówią że jest tam Keylogger i inne takie wirusy :P

Zyczu na sto procent jest niewinny. A to, że straciliście konto na runescape/fb/nainnymportalulubgrze to raczej wasza wina :G Zyczu wielokrotnie nawet w tym temacie tłumaczył się z rzekomego bullshitu z keyloggerem.

TEN KEYLOGGER TO NIE JEST PRAWDA!

Ktoś powie, że stracił konto na minecraft.net. Jaaasne. Po kiego grzyba używacie launchera dla NONPREMIUM, mimo że już tą premkę macie.

No brawo mam już Minecraft By Zyczu rok i nic :P To napewno jest Nieprawda!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...