Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Informacja] Launcher by zyczu

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szkoda tylko że sami gracie i podążacie za tłumem jak baranów stado i oni mowia tak to wy sie nic kompletnie nie znacie to tez tak mowicie -.-

Mogliscie sami zcrakowac launcher i juz -.- Moge pokazac jak to zrobic bez launcherow innych i gracie normalnie -.-

Opublikowano

MarkoviakPL Po co samemu crackować minecraft'a skoro ktoś zrobił to i wykonał kawał dobrej roboty? To by było bez sensu, tworzyć swój własny launcher skoro minecraft by zyczu posiada nawet repozytorium z modami :)

Opublikowano

KfcTV krytykujesz zycza i nazywasz zycza oszustem bezpodstawnie. Ukradł ci coś? Masz powód do nazywania go oszustem? Zastanów się dobrze, póki skomentujesz post.

Opublikowano

Launcher jest dobry i funkcyjny a keyloggera nie zawiera a tym osoba ktore udostepnily jego dane i go ddos'owali to serdecznie wspolczuje bo jesli zyczu sie zawsie to moga oni miec przerabane

Co grozi za udostepnienie danych osobowych :podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat dwóch.

Za ddos :

PRZEPIS PRAWNY:

Art. 268.

§ 1. Kto, nie będąc do tego uprawnionym, niszczy, uszkadza, usuwa lub zmienia zapis istotnej informacji albo w inny sposób udaremnia lub znacznie utrudnia osobie uprawnionej zapoznanie się z nią, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.

§ 2. Jeżeli czyn określony w § 1 dotyczy zapisu na informatycznym nośniku danych, sprawca podlega karze pozbawienia wolności do lat 3.

§ 3. Kto, dopuszczając się czynu określonego w § 1 lub 2, wyrządza znaczną szkodę majątkową, podlega karze pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5.

§ 4. Ściganie przestępstwa określonego w § 1-3 następuje na wniosek pokrzywdzonego.

A to grozi za falszywe oskarzenia:

Kara grzywny, ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2

Opublikowano

Jak dzieci... Wyjrzyjcie za okno, tak to nasz realny świat a to tylko gra.

Usunąłem przez antywirusa w trybie awaryjnym, inaczej mi wywalało błąd o tym że program ciągle uruchomiony.

Opublikowano

Jezu mi się ktoś przez to włamał na konto runescape! nie polecam tego launchera!

diamond_item.png  

Opublikowano
Otrzymałem info od obeznanego znajomego "o ile pamiętam korzystałeś z mcbyzyczu, na mpc wybuchła wielka afera że w nim jest keylogger" - zacząłem mieć mieszane uczucia, krążyłem jak krążownik po forach i nie musiałem wiele się męczyć by wbić na top z dl launchera... przedostatni post zawierał oskarżenie w kierynku zycza, a w ostatnim widniało tylko "ŻEGNAM" ze strony zycza. Pierwsze odczucie było takie że te jedno słowo to było pożegnanie ze smaczkiem wygranej, jakby to było potwierdzeniem tego oskarżenia "odszedł bez obrony".. Lecz nie dawało mi to spokoju, Dalej zagłębiałem się w ten temat i dyskutowałem z różnymi użytkownikami forum na temat zaistniałej sytuacji związanej z użytkownikiem zyczu, potem kolejne "atrakcje" - mam na myśli ataki ddos, ujawnianie danych itp.. Może nie znam się na jakichś skryptach, nie pojmuję zbytnio języka javy, lecz obserwując te wszystkie ataki w stronę naszego pokrzywdzonego zauważyłem jeden, niestety ostatnio bardzo popularny fakt związany z konformizmem - userzy zachowali się jak bydło, łeb w łeb jeden za drugim zaczął dosłownie kopiować zdanie poprzedniego dopisując 3 słowa od Siebie.. Nikt nie wystąpił w obronie zycza póki ci oczytani w temacie nie przeanalizowali gruntownie efektu pracy tego usera, nagle wszyscy zaczęli zmieniać stronę, pojawiło się wielu obrońców, a w największym stopniu są to ci, którzy mieli najwięcej do powiedzenia jeżeli chodzi o oskarżenia i bluźnierstwo.. Na szczęście zyczu jako ogarnięty w temacie bronił Swego odpowiadając argumentem na argument, nie odpuszczał, nie odpuszcza i podejżewam nie odpuści aż sprawa nie będzie sprawiedliwie rozpatrzona, to naturalne że człowiek walczy o Swoje do końca skoro wie że ma racje. Z tego co mi wiadomo ludzie którzy utracili swoje "premium" w dużej mierze kupili je za 2zł na allegro z automatu, a później nie potrafiąc pogodzić sie z Swoją przegraną zaczęli szukac winowajcy a zyczu był idealnym kandydatem.
Ludzie przejżyjcie na oczy, zanim cokolwiek stwierdzicie to wpierw uzyskajcie jakieś podstawy do tego !
A WIĘC DLA TYCH KTÓRZY MAJĄ WĄTPLIWOŚCI CO DO LAUNCHERA tłumaczę :
LAUNCHER faktycznie posiada w Sobie podejżane pliki, które wygladają niemal identycznie jak keylogger - lecz wcale nim nie są
Otóż znienawidzony "KEYLOGGER" zycza okazał się tylko ukrytymi zabezpieczeniami do serwera, nie informował o tym ? pomyśl, dlaczego ? - na każdego za przeproszeniem idiote idzie wytłumaczyć - trzebaby być chyba kretynem by dawać każdemu po kolei kartę kredytową do swojego konta wraz z PIN'em, no głupota, takie rzeczy dzieją się w wielu systemach, plikach serwerowych, itp umieszczanych na tym forum lecz nie wielu ludzi zdaje Sobie z tego sprawę, bądź nie chce zdawać ;>
WIĘC DLA WSZYSTKICH KTÓRZY MAJĄ WĄTPLIWOŚCI(Tak wiem powtarzam sie)
LAUNCHER BY ZYCZU NIE POSIADA ŻADNEGO KEYLOGGER'A

Pozdrawiam uzytkownika Zyczu. Mam nadzieję, że moje wypociny pozwolą chociaż w jakimś znikomym stopniu odbudować Twoją reputację, trzymam za Ciebie kciuki kolego ;)
Opublikowano

Otrzymałem info od obeznanego znajomego "o ile pamiętam korzystałeś z mcbyzyczu, na mpc wybuchła wielka afera że w nim jest keylogger" - zacząłem mieć mieszane uczucia, krążyłem jak krążownik po forach i nie musiałem wiele się męczyć by wbić na top z dl launchera... przedostatni post zawierał oskarżenie w kierynku zycza, a w ostatnim widniało tylko "ŻEGNAM" ze strony zycza. Pierwsze odczucie było takie że te jedno słowo to było pożegnanie ze smaczkiem wygranej, jakby to było potwierdzeniem tego oskarżenia "odszedł bez obrony".. Lecz nie dawało mi to spokoju, Dalej zagłębiałem się w ten temat i dyskutowałem z różnymi użytkownikami forum na temat zaistniałej sytuacji związanej z użytkownikiem zyczu, potem kolejne "atrakcje" - mam na myśli ataki ddos, ujawnianie danych itp.. Może nie znam się na jakichś skryptach, nie pojmuję zbytnio języka javy, lecz obserwując te wszystkie ataki w stronę naszego pokrzywdzonego zauważyłem jeden, niestety ostatnio bardzo popularny fakt związany z konformizmem - userzy zachowali się jak bydło, łeb w łeb jeden za drugim zaczął dosłownie kopiować zdanie poprzedniego dopisując 3 słowa od Siebie.. Nikt nie wystąpił w obronie zycza póki ci oczytani w temacie nie przeanalizowali gruntownie efektu pracy tego usera, nagle wszyscy zaczęli zmieniać stronę, pojawiło się wielu obrońców, a w największym stopniu są to ci, którzy mieli najwięcej do powiedzenia jeżeli chodzi o oskarżenia i bluźnierstwo.. Na szczęście zyczu jako ogarnięty w temacie bronił Swego odpowiadając argumentem na argument, nie odpuszczał, nie odpuszcza i podejżewam nie odpuści aż sprawa nie będzie sprawiedliwie rozpatrzona, to naturalne że człowiek walczy o Swoje do końca skoro wie że ma racje. Z tego co mi wiadomo ludzie którzy utracili swoje "premium" w dużej mierze kupili je za 2zł na allegro z automatu, a później nie potrafiąc pogodzić sie z Swoją przegraną zaczęli szukac winowajcy a zyczu był idealnym kandydatem.
Ludzie przejżyjcie na oczy, zanim cokolwiek stwierdzicie to wpierw uzyskajcie jakieś podstawy do tego !
A WIĘC DLA TYCH KTÓRZY MAJĄ WĄTPLIWOŚCI CO DO LAUNCHERA tłumaczę :
LAUNCHER faktycznie posiada w Sobie podejżane pliki, które wygladają niemal identycznie jak keylogger - lecz wcale nim nie są
Otóż znienawidzony "KEYLOGGER" zycza okazał się tylko ukrytymi zabezpieczeniami do serwera, nie informował o tym ? pomyśl, dlaczego ? - na każdego za przeproszeniem idiote idzie wytłumaczyć - trzebaby być chyba kretynem by dawać każdemu po kolei kartę kredytową do swojego konta wraz z PIN'em, no głupota, takie rzeczy dzieją się w wielu systemach, plikach serwerowych, itp umieszczanych na tym forum lecz nie wielu ludzi zdaje Sobie z tego sprawę, bądź nie chce zdawać ;>
WIĘC DLA WSZYSTKICH KTÓRZY MAJĄ WĄTPLIWOŚCI(Tak wiem powtarzam sie)

LAUNCHER BY ZYCZU NIE POSIADA ŻADNEGO KEYLOGGER'A

Pozdrawiam uzytkownika Zyczu. Mam nadzieję, że moje wypociny pozwolą chociaż w jakimś znikomym stopniu odbudować Twoją reputację, trzymam za Ciebie kciuki kolego ;)

udowodnij ,bo nie rozumiem

zabezpieczeniami do serwera ,które są niemal identyczne do keyloggera ? WTF

Intel Core i5 4570 , Asus GeForce GTX 760 OC , Kingston 8 GB 1600 Mhz

bf4-logo-retina_12.png?v=1405727469460rc

Opublikowano

mati7344 poczytaj Sobie caly temat od początku i otrzymasz odpowiedź na nurtujące cie pytanie. Dosłownie parę postów wcześniej pewna osoba wszystko bardzo ładnie napisała i opisała.

po prostu ścieżka keylogger'a jest podobna do ściężki zabezpieczeń, serio jak poczytasz caly topic od początku otrzymasz odpowiedź.

Opublikowano

Wielkie dziąki za info posłucham się ciebie

523561446660279974822.gif              

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zyczu na sto procent jest niewinny. A to, że straciliście konto na runescape/fb/nainnymportalulubgrze to raczej wasza wina :G Zyczu wielokrotnie nawet w tym temacie tłumaczył się z rzekomego bullshitu z keyloggerem.

TEN KEYLOGGER TO NIE JEST PRAWDA!

Ktoś powie, że stracił konto na minecraft.net. Jaaasne. Po kiego grzyba używacie launchera dla NONPREMIUM, mimo że już tą premkę macie.

Opublikowano

Jest jakby mini keyloger lecz on zapisuje wasz ostatni login wiec jednak key loger polecam zmienic z zyczu sam zalozylem temat aby znalezc inny launcher...

5vwxw5.png

Opublikowano

Wszyscy tak jedziecie po nim, dajecie linki do rozebranego launchera, a tak naprawdę nic z tego nie rozumiecie. Najpierw nauczcie się języka, a potem jedźcie po autorze jak widzicie że to wirus. Jak patrze na nick twórcy tematu, to widziałem parę wątków z tytułem launcher by geoning, więc zapewne ten pan chce się pozbyć chamsko konkurencji, wmawiając wszystkim że posiada wirusa.

Wejdź, narysuj coś! - http://weavesilk.com/

Opublikowano

Właśnie że się nie da, pisze że ciągle używany chodź w ogóle go nie włączałem

też tak mam czasami ale nie w tym rzecz mam problem z tym ze jak go włańczam to ładuje mi sie 30 minut a potem jest niby włączony a tak naprawde zamiast pisać włącz gre czy coś w tym stylu to pisze na środku CZEKAJ co mam z tym zrobić???

Nie wiem czy ściągać czy nie ;/ nie chciałbym wirusa... Odpowie mi ktoś?

Ściągnij polecam ci ten launcher jest naprawde fajny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...