Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Informacja] Launcher by zyczu

Geoning

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak sie składa że doskonale znam niejakiego Lupo101, grał kiedyś na moim serwerze, griefił wszystko co popadło. Gdy został ukarany jailem, zarzekał się, że jest niewinny. Oczywiście LogBlock mówił co innego :P Lupo ciągle wygrażał zemstą, klnął i obrażał graczy, aż w końcu dostał perma. To było jakiś rok temu, myślałem że po prostu poszedł sobie na inny serv i nas olał, a tu proszę widzę znajomy nick na MPC "_Lupo101_" który pisze " Zyczu podpierdala wam konta premium" ..... I co ja mam o tym myśleć?

Opublikowano

Takie tematy nic nie dadzą! Najlepiej jest porozmawiać z Panem Zyczu w "realnym życiu" niż użerać się z nim przez internet. Co wam da taka "kłótnia" na forum ogólnopolskim? No właśnie, nic. Może być tak, że kilka osób postanowiło uprzykrzyć życie dla p. Zyczu , oskarżając go o hakerstwo. Następne zdanie jest skierowane do takich właśnie osób. Co wam da oskarżanie p. Zyczu o hakerstwo czy nawet kradzież kont? Według mnie Zyczu wytłumaczył się starannie w swoim Disclaimerze - http://www.mpcforum.pl/topic/983278-disclaimer-minecraft-by-zyczu/ . Ten temat jest niepotrzebny, został stworzony tylko i wyłącznie po to aby "naprowadzić" użytkowników forum na Zyczego , którzy oskarżają go bądź oskarżali go o włamanie się do ICH kont premium. Według mnie Zyczu jest niewinny , a dalsza kłótnia z nim, jest nie na miejscu. Wszyscy oskarżający go powinni przeprosić Zyczu za bezpodstawne oskarżenia. Pozdrawiam

Stasio889

Opublikowano

Ehh życzu trzymaj się bo ja widze że Ci nie odpuszczą . . . ja gram na twoim launcherze i wątpie żeby chciało Ci się tyle robić żeby komuś konta kraść . . . Powodzenia życze bo fajny masz ten launcher i mody i czekam na updaty modów na 1.6.1 ;) pozdro :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dajcie mu spokój bo odwalił kawał dobrej roboty z tym luncherem a jeśli na niego narzekacie to powiecie mu to w realnym życiu w miescie opolu którym mieszka pozdro dla niego i hejt dla tych którzy uważają jego wielkie dzieło za keyloger .

Ja wisła bez odbioru

mca.png

Opublikowano

HAHAHAHAH Pozdrowienia dla dzieci neo :* Od razy wszyscy umią jave :> i do tego straszą policją! ( WSZYSTKO SCIĄGASZ NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ ) W Tym nie ma keyloggera, aa i od razu 100 użytkowników odpowiedziało którzy mają po 10 postow! :DMASAKRA!

Opublikowano

Wszystko się zaczeło od tego że zyczu podał link do swojego fajnego launchera. Zaraz wybuchła wielka afera o wirusach w tym launcherze, o keyloggerach itp itd

Po prostu jesteście zazdrośni że zyczu się stara i ma własny launcher itd. Po prostu ten kod zawarty w tym launcherze łączy się z jego serwerami aby wejść np. na jego serwery (i przez nie się rejestrować do jego strony internetowej) A jak używacie takich darmowych antywirusów to się nie dziwcie że wyjdą fałszywe komunikaty

Wypowiedź na skalę 11 latka...

Po prostu jesteśmy żałośni ? Takie launchery robi się w nie więcej jak 30 minut :)

*Chodź z wepchaniem do tego keylogera może dłużej*

Nie mogę tego za chiny usunąć ciągle pisze ze plik używany...

Opublikowano

W moim launcherze nie ma żadnego keyloggera, a co 30 minut, to owszem, można zrobić w 30 minut samo uruchamianie gry, ale w pełni funkcjonalne repozytorium z modami to już "trochę" więcej roboty :P

Opublikowano

Pół dnia przesiedziałem nad tym, żeby ogarnąć, przeanalizować, ponownie przeczytać, skopiować, przeanalizować (zapętliłem się chyba ;x) no i Ciebie, Zyczu muszę przeprosić.

Czysto, chociaż pousuwaj anty-grieferskie funkcje które zaimplementowałeś bo można się doczepić.

@Down

Spokojniej, btw. nie jestem żadnym hejtem ani mu nie zazdroszczę ale sądze, że tak czy siak włożył sporo roboty, a jego ukryte zabezpieczenia o których nie raczył poinformować postawiły go w takiej a nie innej sytuacji.

@Down2

Okej, okej. Też za bardzo negatywnie do Twojego posta podszedłem. =) Anyway autorytetów nie mam, kieruj się do @Miszczu  <- To jest mistrz podobno. =D

Opublikowano

Wypowiedź na skalę 11 latka...

Po prostu jesteśmy żałośni ? Takie launchery robi się w nie więcej jak 30 minut :)

*Chodź z wepchaniem do tego keylogera może dłużej*

Nie mogę tego za chiny usunąć ciągle pisze ze plik używany...

No zajebiście.30 minut na zrobienie launchera który sam instaluje mody,ma autorskiego moda na skiny,autorskiego moda na obrazy,autorskie pluginy na serwer,sam tworzy paczki modów.Jeżeli szukasz jakiegoś autorytetu stąd,co powie Ci czy to keylogger to idź do ubera,zreszta na Disclaimerze zycza jest przeanalizowany cały kod i nawet najwieksze jego hejty wtedy przyznają mu racje,więc nie wymyślaj tutaj kolejnych historyjek,tylko pogódź się z prawdą że mu zazdroscicie porządnego launchera w którego włożył wpizdu pracy...

Pół dnia przesiedziałem nad tym, żeby ogarnąć, przeanalizować, ponownie przeczytać, skopiować, przeanalizować (zapętliłem się chyba ;x) no i Ciebie, Zyczu muszę przeprosić.

Czysto, chociaż pousuwaj anty-grieferskie funkcje które zaimplementowałeś bo można się doczepić.

@Down

Spokojniej, btw. nie jestem żadnym hejtem ani mu nie zazdroszczę ale sądze, że tak czy siak włożył sporo roboty, a jego ukryte zabezpieczenia o których nie raczył poinformować postawiły go w takiej a nie innej sytuacji.

Źle mnie zrozumiałeś ;> Nie mówie ze jesteś hejtem,tylko mówie ze przeanalizowałeś dokładnie nasz kod,i sam przyznałeś że to nie keylogger,a ty opublikowałeś swój post podczas gdy ja swój post pisałem.Przytoczyłem twoją osobe ponieważ masz tu chyba jakiś autorytet wsród spraw związanych z programowaniem.

Opublikowano

Czytam te wszystkie komentarze i aż mnie krew zalewa. LUDZIE! Jaki zyczu miałby sens wpieprzać w swój launcher keyloggera? Żaden, no właśnie. zyczu pracował na tym launcherem 2 lata, spędził godziny roboty nad swoimi autorskimi modami (m.in mod na obrazy, mod na skiny) a Wy, wierzycie w wymysł ekipy serwera, o zgrozo serwera który chciał swego czasu zniszczyć serwer zycza! Nie mam słów co do tego, że aż tyle osób naskakuje na całkowicie niewinnego zycza. Udostępniliście Jego dane, z jakiego powodu? Taki sposób zemsty (zemsta na niewinnym człowieku, aha...) jest conajmniej bez sensu. Myślałam że inteligentni ludzie tak nie robią. Oczywiście, w internecie NIKT nie będzie anonimowy, no ale to już szczyt kurde, szczyt wszystkich możliwości. Macie post autorstwa zycza, który całkowicie tłumaczy Wam launcher, a Wy nadal swoje! Chcecie zniszczyć zycza? Bardzo mi przykro, nie uda się to wam. zyczu jest za inteligentym mężczyzną by robić takie rzeczy w e-świecie.

Opublikowano

Mam pomysł, żeby autor tego posta stworzył w tym temacie ankietę, kto chce przeprosić zycza, a kto nie. Będzie proste głosowanie.

Opublikowano

@XXrexonXX Twój pomysł nie jest zły koleś, ale powiedz... jaki sens ma przepraszanie zycza? Tego że np. udostępnili Jego dane lub zeszmiacili Jego launcher nie odwrócisz. Niestety, osoby które to spowodowały, mówiąc szczerze - spierdoliły sprawę.

Opublikowano

Masz racje nie da się tego odwrócić. Ci co to zrobili to poprostu grzecznie mówiąc; żałosne gimbusy. Niech sobie pomyślą, jakby się czuli gdyby byli w skórze zycza lub mieli podobną sytuację.

Opublikowano

Jestem administratorem u zycza, cholernie mu współczuję. Chciał dobrze, a ktoś rozpieprzył całkowicie jego dwuletnią pracę, wymyślając bajki o bóg wie czym. To jest żałosne, szkoda mi słów na takich. Najgorsze jest to, że trzeba będzie dłuuugiego czasu by wszystko wróciło do normy. Strasznie mi przykro z tego powodu.

Opublikowano

^up
Dokładnie, sami nie potrafiliby zrobić takie coś jak zyczu. Wymyślili keyloggera by spróbować zniszczyć zycza, no ale jak widać zyczu walczy i jest pewny swojej racji i za to go podziwiajmy.

Znawca
Opublikowano

Fajnie, fajnie. Lecz Launcher zycza uniemożliwia uruchomienie normalnego launchera przez co zmusza nas do korzystania z jego. Aby to usunac musicie zrobić Force Update przez co tracicie wszystkie mody itp. Ten fakt udowadnia, że jego launcher szkodzi.

Validating > Member > ProUser > Postmaker

-----------------------

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...