Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

większość pewnie nie będzie grała teraz gdy już 1.6.2 wyszło Możecie zaktualizować serwer? bo chciałbym pograć :)

Ech.. zrobię dziś w nocy test 1.6.2 :) jak nie bd poważnych bugow to zostawię, ale ostatnim razem nawet nie czytało serwera po aktualizacji... pisało ze zła wersja.

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

• Odpowiedzi 231
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ZAPRASZAM, wersja 1.6.2 już jest!

Wszystko działa, koniiiiiki również! :D

Forum spływa na dno, pozdrawiam

Brawa dla moderatorów.

Opublikowano

ZAPRASZAM, wersja 1.6.2 już jest!

Wszystko działa, koniiiiiki również! :D

Wgramy tez potem jakiś plugin na ich ochronę, albo napiszemy, ale szukam takiego ktory obsługuje teleportowanie koników miedzy światami :)

BukkitSmerf

Opublikowano

Nabór na budowniczy również będzie zorganizowany, jeśli chcesz spróbować swoich sił, zajmij działkę na mapie "C" zbuduj coś fajnego (nie z neta) Tilli cię oceni i zobaczmy co da się zrobić ;)

Brawa dla moderatorów.

Opublikowano

Dodam tez ze za dzień lub 2 mapka "C" na której każdy może otrzymać działkę i budować co chce (nie tylko jak chce zostać budem, tylko ot tak sobie) zostanie w końcu otwarta :)

Czekaja tam na was znacznie większe działki.

Zwykły gracz może dostać działkę o wymiarach ponad 60 x 60 :) PS Vip dostaje ponad 4x większa.

Tym razem na creative dostęp do /gm bd miał każdy, nie tylko VIP :).

Musze tylko zresetować działki, poprawić spawna, i poprawić plugin od działek by dawał tabliczki na odpowiedniej wysokości. :)

BukkitSmerf

Opublikowano

Zapraszamy na event, świński parkur! :D

Autorski pomysł smerfa ! :P

Zapraszamy na event, świński parkur! :D

Autorski pomysł smerfa ! :P

Brawa dla moderatorów.

Opublikowano

Gdzie moge zdobyc kooonika? Vipy maja konia w 'zestawie'? xD

Zapraszam na genialny serwer Minecraft (minelive) ip: s34.craftserve.pl:20258

:)

b_560_95_1.png

Opublikowano

ZAPRASZAM :P coś was mało ostatnio :( Na zachętę opisze wam rzeczy ktore dojdą w najbliższym czasie! :P (kolejność chronologiczna)

Nowy system od działek!
Nowy łatwiejszy i lepszy system działek dla graczy i administracji! Oto lista planowanych funkcji:
- Łatwe kupowanie działek. Stajesz przy działce i wpisujesz komendę /działka i tada! działka jest twoja. (o ile nie jest już zajęta :P) Gotowe w 100%
- Wygodniejsze kontrolowanie działek. Możesz łatwo wyświetlić swoja listę działek i wszystkie szczegóły o niej np: lista dodanych osób. Możesz tez kliknąć w każdą tabliczek przy działce by dowiedzieć się czy właściciel jest aktywny, kogo oddal do działki i ile ma działek :) Nie gotowe.
- Możliwość usuwania dziale. Wpisujesz komendę i twoja działka znika a ty dostajesz tyle kasy ile kosztowało by cie kupienie tej działki :) Przydatne jak chcesz przenieść i zresetować działkę. Gotowe w 100%
- Możliwość resetu dziali. Wpisujesz komendę i twoja działka wraca do stanu początkowego.
- Możliwość przenoszenia dziale. Wpisujesz komendę i twoja działka jest w nowym lepszym miejscu!
- Możliwość podwyższania (w dol lub w gore :P) działek komenda!
- Możliwość łączenia działek Mrzesz połączyć swoje 2 działki(lub 3 czy 4 :) ) w 1 wielka działkę :D (Oczywiście nie można usuwać głównych ulic, jedynie te najmniejsze co pozwala na uzyskanie 4 działek połączonych w 1)
- Oczywiście możliwość odliczenia działki :P
- System rezerwacji działek! Stajesz obok działki, wpisujesz komendę i przez pewien czas (14/30dni) nikt po za tobą nie może zając tej działki. (By ograniczyć zajmowanie działek bez potrzeby za rezerwacje trzeba zapłacić, ale 100% kosztów rezerwacji jest zwracanych jeśli zakupisz dziale przed końcem rezerwacji.)
- [Może] Możliwość zamiany działki. Zmieniasz miejscem jedna dziale z druga! :)
- [Może] Teleport do losowej wolnej dziatki w mieście.
- Darmowy kotek do kazdej działki gratis! :D

Nowe mini-gry.
Aktualnie na serwerze jest tylko MobArena i spleef. Czyli trzeba dodać coś więcej :)

- Więcej MobAren (hie hie :P)
- Kilka małych gier na chat. Jak papier, kamie, nożyce czy kolko i krzyżyk :P
- Jak zaproponujecie to kilka gotowych plugin do minigier :)
- I mój projekcik. Gra defence, czyli odwzorowanie budowli SethBlinga ale pluginem i z dodatkami. (no i oczywiście nagrodami :) )
:P

Nowy system pozwoli wszystkim wygodnie grac i jest lepszy od tych wszystkich PlotMe itp :) Gracz wszystko mogą robi sami a admini nie muszą zaznaczać terenu dla 1200 działek bo plugin sam znajdzie działkę.
No i kto by nie chciał dostać darmowego kotka?(Z 500000000 hp) :D

Pomysłów mam ciut więcej ale czasu nie mam :D jestem tylko jedna :(

Jak macie jakieś pomysły (nie koniecznie do działek) to piszcie tutaj lub jak nie macie 50 postów to na pw :) postaram się dodać.

BukkitSmerf

Opublikowano

Był już dzisiaj jeden event :) Ale może być więcej.

Oczywscie ze moze byc wiecej :) ale tylko jak bd odpowiednia liczba graczy :D Nie musza to byc tlumy, ale pusto tez byc nie moze :D

BukkitSmerf

Opublikowano

Przypominamy, że gracze ze wspomagaczami nie mają u nas racji bytu, więc jeżeli chcesz pograć, lepiej posiadać czyste mc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...