Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Galeria] Road to Platinum

Camo.

Rekomendowane odpowiedzi

Gość koxxxik12
Opublikowano

Ale to nie był prawdziwy ryze -.- On robił się pod ap więc miałeś łatwo late.

• Odpowiedzi 169
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moze i robil sie pod ap, ale ten Jax, ktory nie chcial sie wbijac razem z nami tylko kiedy my padlismy szedl w nich sam, naprawde boli. Zresztą liczy sie wygrana. =)

riven_league_of_legends_signature_2_by_c

Opublikowano

Starczy mi tych premadow, juz ze 3 osoby z forum carruje #huehue. A zresztą na WEST gram.

Opublikowano

RZAL NA PEWNO CIE KEROWALI NOBIE !

A tak na serio to troche masz farta , szybkiego Silvera , bo w brązie się nie da grać :]

giphy.gif ­

Opublikowano

Ludzie nie ma takiego czegos jak slaby team... No czasami trafią sie tardy zaslugujace na bronze VI. Ale ludzie zrozumcie nawet jeden z NAJGORSZYCH teamow da sie wycarowac.. Roamujcie, pomagajcie im.. Nie zgarniajcie wszystkich fragow, bo wy padniecie i koniec tf'a.

Patrzcie na siebie nie na innych! Nie grajcie dla wygranej. Grajcie dla nauczenia sie czegos! Z przegranej wyciagnij wnioski co zrobiles zle i nie powtarzaj tego błędu, jak wygrasz to wyciagnij wnioski co doprowadzilo Cie do zwyciestwa! Nigdy nie grajcie dla wygranej/wybicia sie.. Tylko grajcie aby sie czegos nauczyc!

Opublikowano

Ludzie nie ma takiego czegos jak slaby team... No czasami trafią sie tardy zaslugujace na bronze VI. Ale ludzie zrozumcie nawet jeden z NAJGORSZYCH teamow da sie wycarowac.. Roamujcie, pomagajcie im.. Nie zgarniajcie wszystkich fragow, bo wy padniecie i koniec tf'a.

Patrzcie na siebie nie na innych! Nie grajcie dla wygranej. Grajcie dla nauczenia sie czegos! Z przegranej wyciagnij wnioski co zrobiles zle i nie powtarzaj tego błędu, jak wygrasz to wyciagnij wnioski co doprowadzilo Cie do zwyciestwa! Nigdy nie grajcie dla wygranej/wybicia sie.. Tylko grajcie aby sie czegos nauczyc!

Tak jest proszę księdza.

@Topic Masz farta w tej drodze, bo żadne gówna Ci się nie trafiły w Bronzie.

Opublikowano

Wow nieźle. Wyszedłeś z brązu, ogarnąłeś mmr i jedziesz powoli do góry. Powodzenia. :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Dzieki. Imo moglbym byc wyzej, ale z kumplami gramy normale =). Ranki to tak gram jak jest jeden kolega albo nie ma nikogo =).

Opublikowano

Strasznie zjebalem ten mecz.. Moj jungler dal w 5 minucie doublebuffa dla dravena i pozniej w 8 padl znowu, ale on sam gry nie wygra

3HWmd.jpg

Kolejna gra, oczywiscie hard babysit od nasusa, ale dalo jakos rade. Nawet nie moglem zwardowac, bo w bushu stal. ^^

3I4Zz.jpgCHUJOWA FARMA- Wiem.

Opublikowano

Pnij się w górę, może się zobaczymy na soloQ bo ja w b1 gram z Silv 1/3/5 :D

ja sam majac silver 1 mam w teamie kolesia bronze 2 ktory kompletnie nie umie grac , a w enemy teamie platyne 1 . Wlasnie dla tego nie ma dla mnie miejsca w goldzie.

Co do tematu poprostu masz wyzszy poziom gry niz dywizje i carrujesz ładnie gry. Powodzenia dalej

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

I kolejny..

3KrWm.jpgOstatni tf. Q do vayne, w do warda, i kopnięcie do teamu i GG! =)

No i kolejna! Silver 4 wita =)

3KsZ8.jpg

Kolejny meczyk. Unstoppable =3

3KtMR.jpg

Opublikowano

Widzę bardzo ładnie ci idzie w Silverze. Tylko się nie zawiedź w goldzie - większe gówno od Silvera. Powodzenia w wbijaniu Diamentu/Challengera :).

Szatan ma ludzi głęboko w dupie. Bóg jeszcze głębiej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...