Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Galeria] Road to Platinum

Camo.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zdarzają, tylko ja takie gry mam codziennie po 5 razy. na 10 przegranych 2 winy mam z rankedów, bo takie teamy zawsze mam. Nie wiem od czego to zależy, ale w przeciągu tyg z silver 3 do silver 5 spadłem i już mam prawie 0 pkt.

• Odpowiedzi 169
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zdarzają, tylko ja takie gry mam codziennie po 5 razy. na 10 przegranych 2 winy mam z rankedów, bo takie teamy zawsze mam. Nie wiem od czego to zależy, ale w przeciągu tyg z silver 3 do silver 5 spadłem i już mam prawie 0 pkt.

Polecam granie około 3 w nocy ;) Najlepiej położyć się spać o ok. 18 , dać budzik na 3 w nocy i grać do ok 8 rano ;) spokojnie zagraz 8-9 meczy , a dzieci o tej godzinie śpią. btw. masz tak przesrane z tego powodu, że jak wakacje to i komputer jak komputer to i lol a jak lol to i gimbaza ;))

21515.jpg

Opublikowano

w sumie prawda, granie o tej godzinie to bezsens, wszędzie trolle.

btw. też gram na weście i byłem na nordicu tylko przeniosłem się bo myślałem że mniej trolli na wescie, ale gówno prawda nawet gorzej jest na tym silver 5 u mnie.

Opublikowano

Mówiłem, wbijesz max te 90 lp i już zaczniesz powoli spadać do 0 lp.

Magia brązu.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Mówiłem, wbijesz max te 90 lp i już zaczniesz powoli spadać do 0 lp.

Magia brązu.

Jeszcze się wybije. =)

riven_league_of_legends_signature_2_by_c

Opublikowano

tak a jak kur siedzę cały czas w tym głupim brazie

AATROX: say english for leave

Poczym opuścił grę z statami 9/2 jako jedyny z teamu

Kolega 30 lvl 2 dni temu pytam się go czy grał rankedy a on mi odpowiada Silver 1 mam ..

Sprawdzam i faktycznie

a grać nie umie bo jak gram z nim to jak mu nie idzie wychodzi z gry.... taki poziom

Opublikowano

Gratuluje tak szybkiego awansu!

Sam nie moge wyjsc z braz 3 od tygodnia ale mysle ze forma wroci w najbliższym czasie

Zycze Silver'a!

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

Jeszcze się wybije. =)

Wątpie w to .... ,ale życze Ci powodzenia.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Kolejny meczyk.

3AYUP.jpg

Wątpie w to .... ,ale życze Ci powodzenia.

Wybije sie chłopie. 1 wygrana i promo do silver.

Koledzy z teamu pokazali skilla.

3B0Rs.jpg

A juz by promo bylo :(

Tak sie gra! xD

3B2am.jpg

Opublikowano

zobaczymy czy 3x wygrasz w promo <3

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano

No wiesz, jakos to promo idzie <3

3BaBJ.jpg

3BazM.jpg

I te zdania w lobby: Youre last pick.. Support noob :x

Nie idzcie supporta w bronze.. ;_;

3BcGg.jpg

Opublikowano

Jak ktoś chce mogę z nim zgrać duo na Wescie nick: VemePL jestem w bronzie 1 ale wybije sie do silver/gold i wracam na nordica wbijac diamond.

Ps. mam już quali do silver więc jak coś to tutaj PW albo dodajcie mnie w lol'u

Opublikowano

Bedzie kolejna przegrana, wywalilo mi neta i mam dc. Super =(

3Bl0m.jpg

A jednak! Enemy Malph wbił sie w przedostatnim TF we mnie i moja vayne pomordowala wszystkich. W nastepnym ghost+e stun na koga, kennen wybil i koniec. GG.

Opublikowano

Jednak się udało. Tobie życzę wybicia sie z danej dywizji, w ktorej jestes. =)

Bardzo prosze moderatora aby zmienil nazwe tematu na " Droga z brązu do golda "

Opublikowano

Jednak się udało. Tobie życzę wybicia sie z danej dywizji, w ktorej jestes. =)

Bardzo prosze moderatora aby zmienil nazwe tematu na " Droga z brązu do golda "

Cóż, myliłem się, myślałem że jesteś jak inni, wybili się z bronze III do I i myślą, że zaraz bd w silv.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

Opublikowano

Polecam granie około 3 w nocy ;) Najlepiej położyć się spać o ok. 18 , dać budzik na 3 w nocy i grać do ok 8 rano ;) spokojnie zagraz 8-9 meczy , a dzieci o tej godzinie śpią. btw. masz tak przesrane z tego powodu, że jak wakacje to i komputer jak komputer to i lol a jak lol to i gimbaza ;))

Dokładnie! Ja ostatnio w Srebrze I mam trochę słabszych sojuszników, zacząłem grać około 21 i nagle poziom jest wyrównany po obu stronach, nawet jak przegrywam to wiem że gra była dobra bo dzieci nie flame'owały i nie płakały że ktoś ma 0/2 w 10 minucie. Swoją drogą.. to ciekawe jaka dzieciarnia musi być na lolu by o 21 był normalny poziom.

Co do tematu, brawo dla autora, w jakiej dywizji zaczynałeś? Ja z Brązu IV do Srebra I przeszedłem :)

Opublikowano

Kolejna wygrana.. Lagow nie bylo.. Że tak powiem, ciężko było i musialem hp budowac :/

3E775.jpgMid vs ryze wygrany 5-0 =)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...