Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Galeria] Road to Platinum

Camo.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 169
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

weź mnie wyboostuj :D

Czemu ja takiego farta nie mam , zawsze afk/feeder a ja bota oram ale i tak przegrywam. Po prostu nie rozumiem tego ;(

Play to have fun, not to win.

Opublikowano

Nie wiem jak możesz się tak męczyć ja z silver 1 do gold 5 wyszedłem w niecałe półtora dnia ;) Mimo wszystko powodzenia

Opublikowano

Nie wiem jak możesz się tak męczyć ja z silver 1 do gold 5 wyszedłem w niecałe półtora dnia ;) Mimo wszystko powodzenia

+4-8 per win dostaje. I nie gralem w lola 7 dni, teraz cos zaczałem

Kolejna, vayne top.

4lw4n.jpg

4lX4j.jpg

riven_league_of_legends_signature_2_by_c

Opublikowano

Niezle.Ci idzie i.zycze powodzenia niedlugo gold xD a ja se siedze w silver V i pogrywam czasami

Jak pomogłem licze na Lajka!!!
Opublikowano

Niezle.Ci idzie i.zycze powodzenia niedlugo gold xD a ja se siedze w silver V i pogrywam czasami

Powodzenia.

Kolejne 10 meczy + jeden na dole trynda 5-2-200 w 24

btw. wszystkie mecze vayne i ez to toplane.

4nNWq.jpg

Opublikowano

Graty ładnie lecisz! też zamierzam w końcu zacząć grać rankedy na poważnie, zobaczę kiedy.

I racja to co napisałeś w tym temacie żeby nie grać supportem na brązie, ludzie tam są za bardzo nieogarnięci żebyś dał rade carrować supportem, no chyba że to twój main :D

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

To, ze wygrales gre wiele nie znaczy. Staty przecietne.

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Opublikowano

Taki kozak a tak naprawdę wbił mu golda kolega który gra lepiej od niego ale miał zbanowane konto więc pograł na jego :* I tak, gadałem z nim, przyznał się :* I tak mówi to brąz :) Pozdro dzieciaczku ;* A ponieważ się zawsze przy mnie i innych chwaliłeś jaki to kozak z Ciebie i carry hard to widzę że coś Ci nie wyszło pro haj elo graczu tym Renkiem. Pozdro i czekam na warna czy coś :>

PS: Każda dupa twoja, wyrywaj laski na dywizję. powodzenia ;* I nie, nie zazdroszczę Ci ratingu bo ja już gram 4fun a nie dla dywizji ^^

@down

To nie jest ból dupy lmfao

Opublikowano

Taki kozak a tak naprawdę wbił mu golda kolega który gra lepiej od niego ale miał zbanowane konto więc pograł na jego :* I tak, gadałem z nim, przyznał się :* I tak mówi to brąz :) Pozdro dzieciaczku ;* A ponieważ się zawsze przy mnie i innych chwaliłeś jaki to kozak z Ciebie i carry hard to widzę że coś Ci nie wyszło pro haj elo graczu tym Renkiem. Pozdro i czekam na warna czy coś :>

PS: Każda dupa twoja, wyrywaj laski na dywizję. powodzenia ;* I nie, nie zazdroszczę Ci ratingu bo ja już gram 4fun a nie dla dywizji ^^

Dobra. Kurwa, bez przesady, nie chcę się wdawać w kłótnię na forum, ale no kurwa, jak masz ból dupy o to, że ja wbiłem golda sam, a ty z b1 po 300 grach nie możesz wyjść no to sorry. Wypierdalaj.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...