Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blue-Sro cap 130

xSakuraxPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam serwera chociaz spedzilem na nim sporo czasu .. !! Zapraszam na serwer OrsakSro : )!! 80cap only china serwer zrobiony pod trade :D fajna atmosferka tylko czeste inspekcje niedawno ruszyl :) Nick Quincy ! A i na tym serwerze mialem sporo rzeczy a GM dal mi bana za to ze ktos mi za przeproszeniem opierdolil konto nic nie mialem nawet 1 gold ogarniacie system i za to dostalem bana a jak kilku wie bylem tam jednym z lepszych na serwerze . ;) Bow +17 guild ktora miala consta potem jangan bylismy niepokanani ale w jeden dzien bum cyk nic nie ma heh ; ) zapraszam orsak czeka !

A lukiowc do town of darkness idzie sie przez jangan po lewej stronie na schodach masz teleport o ile dobrez pamietam :D !

Opublikowano

Bow +17 to znaczy że kozak? :D Nie będę mówił z jakimi + chodzą tam ludzie ;d

Grałem na tym sv chwilę dłuższą w sumie :D

Wbić 130lvl można w kilka godzin, seta d14 od npc można kupić w pierwszy dzień gry, seta d15 za Blue Coins .. Ciężka sprawa..

JOB-y ponoć niedawno włączyli dopiero ..

Gra głównie opiera się na donate czyli p2w ...

Z chęcią bym tam wrócił ale gra z takimi Donatorami to nie gra...

Pozdrawiam!
Prestigio

Opublikowano

witam mam mianiowicie taki problem ja i moj znajomy to samo, pobieramy Clienta z oficcial webside (BLUE SRO) plik jest zpakowny tak pobiera sie do pewnego mometu NP: 1,2 GB i automatycznie pobieranie jest przerwane prubowalem kilka razy i dalej ten sam problem jesli byl by ktos w stanie pomuc albo dac lina do clienta z innej strony ..THX

• 6 miesięcy temu...
  • 11 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...