Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blue-Sro cap 130

xSakuraxPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Interesujące jest to co piszesz... Dawaj dalej.

Jezeli nie wierzysz to sciagnij clienta i sam sprawdz :)

579571423327107377857.png

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jezeli nie wierzysz to sciagnij clienta i sam sprawdz :)

Przeczytałem 3 strony tematu i albo nikt nie ma anty wirusa albo ty i jeszcze inna osoba macie jakiegoś lipnego

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Przeczytałem 3 strony tematu i albo nikt nie ma anty wirusa albo ty i jeszcze inna osoba macie jakiegoś lipnego

Widac jak bezczelnie nabijasz sobie wszedzie gdzie sie da posty :)

Na drugiej stronie nawet inna osoba pisze o wirusach w cliencie ;]

Opublikowano

To chyba coś nie tak z waszymi komputerami albo w złe linki wchodzicie :huh: Bo jak inaczej wyjaśnicie to, że ponad 50 polaków z MPCForum gra bezpiecznie bez wirusów? :D

Opublikowano

Witajcie panowie! Mógłby ktoś uploadnąć pliki na jakiegoś torrenta czy coś? Nie mam czasu pobrać tego całego w ciągu 1 dnia bo strasznie mała prędkość. Zlituje się ktoś nade mną?

Opublikowano

Właśnie ściagam , posiadacie jakiś komunikator ts3? nick bezimienny

UnkemptTartIrukandjijellyfish.gif

Karta graficzna: Geforce 9600 gt 512mb

Procesor: AMD Athlon 6000+ Dual Core 64 2 x 3.0 Ghz

Pamięć: 4GB DDR2 800

System: Win 7 64 bit Ultimate

Opublikowano

Witam. Chciałbym zagrać na tym serwerze, ale mam problem z pobraniem clienta a mianowicie, kiedy próbuje wypakować clienta wyświetla mi sie komunikat iż Data.pk2 jest uszkodzony. Czy mógłby ktoś zuploadować całego clienta? Byłbym bardzo wdzięczny :).

Clienta pobierałem z orginalnej strony Bluesro

Treść errora:

D:\Program Files(x86)\Blue_SroClient.rar: Błąd CRC w Blue-SroClient\Data.pk2. Plik jest uszkodzony

D:\Program Files(x86)\Blue_SroClient.rar: Nieoczekiwany koniec archiwum

Opublikowano

Polecam serwer , bardzo fajny :)

A co do Netiva posta o wirusach to chyba sam masz wirusy ... ja akurat sciągnąłem clienta i wszystko jest ok ... nie ma wirusów..

Opublikowano

NIe polecam tego serwa client caly w wirusach a po kilku minutach programy exe przestaja dzialac pozostaje format albo dobry program anty wirusowy aby wyleczyc pliki!

Jak już piszesz o wirusach to pasuje wrzucić jakiś skan potwierdzający to.

76561198001815076.png
Opublikowano

Widac jak bezczelnie nabijasz sobie wszedzie gdzie sie da posty :)

Na drugiej stronie nawet inna osoba pisze o wirusach w cliencie ;]

-.- Nie nabijam postów tylko śmieszy mnie to że tylko 2 osoby w temacie mają wirusy

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

-.- Nie nabijam postów tylko śmieszy mnie to że tylko 2 osoby w temacie mają wirusy

teraz juz dwie osoby jak Ci napisalem ze na drugiej stronie masz osobe ktora pisze o wirusie. Widac Twoja bezczelnosc a jezeli CIebie to smieszy ze 2 osoby maja wirusy to po co sie tu na ten temat wypowiadasz?

Opublikowano

zawirusowany client NIE POLECAM

Nie jestem bezczelny tylko dziwi mnie to że tyle osób gra i nikt jakoś nie narzeka że wirusy... Dawaj skan to uwierzę :D

@down haha zaraz padnę :D Ty udajesz czy serio jesteś taki tępy ?

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Dawaj to mozesz mowic do swoich znajomych to po pierwsze.A po drugie po Twoich wypowiedziach widac ze nawet calego tematu nie przeczytales a tutaj sie produkujesz.

Opublikowano

siema mam pewien problem po wypakowaniu tego wyskakuja mi bledy przy media.pk2 i music.pk2 mogl by mi je ktos upnonc komu dziala bo nie chce sciagac od nowa 1,9 gb ;p z gory dziekuje

Opublikowano

Czy moze jakiś moderator lub Sakura wyposrodkować tekst jak to było w oryginale.... Prosze.. Bo tak dziwnie wygląda... ;/

A żeby nie był ooff top

@UP

Blue coiny są za prawdziwe pieniadze, ale avatary w grze za silki, wiec spokojnie nie musisz wydawać ani grosza :D

+ Guild 2Stron4You jest już pełna tyle Was przybyło za co strasznie dziękuję! ^^ dlatego chetnych proszę o kontakt do mnie w grze (Shavya (ja), Dest1ny, TeddyBear lub Ashes (master) i dołączenie do 2 guild Solvite, która jest drugą częścią naszej starej guildi :D

Opublikowano

jak dla mnie glupie to jest Itemy Male: 100 Coin za część Itemy Female: 200 Coin za część -.- itemki 15d za kase wiec nie wiem jak mozna tu grac

Opublikowano

ZMIANY W GRZE

- Vote4Silk został zmniejszony y(nie wiadomo czy na zawszę ,czy okres próbny - możliwe, że to błędy serwerów) 1 vote = 8silk = 192silki na dzień

- Zmieniono ceny zbroi! Teraz 3/4 jest w cenie 100 coinów sztuka (CHN - Male/Female oraz EUR - Male; EUR - Female bez zmian (200coinów)

jak dla mnie glupie to jest Itemy Male: 100 Coin za część Itemy Female: 200 Coin za część -.- itemki 15d za kase wiec nie wiem jak mozna tu grac

NIE ZA KASĘ PROSZĘ NIE WPROWADZAĆ GRACZY W BŁĄD!!! ITEMY 15D SĄ ZA SILKI, A SILKI ZA VOTE - WIEC SET 15D ZA DARMO!

VOTE NAPRAWIONY!

50silk/h

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...