Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blue-Sro cap 130

xSakuraxPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Inspekcja nagła także sie niemartwic .....

P.s. no Oczywiscie Zapraszamy jk wyżej do gildi PM AdamPL Victory ,Tequilla Gildia Figtersi

Opublikowano

Na stronce poprawiają web item malla ,a w grze wprowadzają te zmiany ,bo pisałem z gm'em

A właśnie miałem wam mówić ,pisałem dzisiaj z [gm]Kronosem w sprawie tego ,że nie dostaliśmy 5,000 silków na start i pisał ,że item mall jeszcze nie jest w pełni skończony i teraz to robią ,i po jakimś czasie te silki zostaną dodane.Jednak ja nie robie sobie zbyt dużej nadzieji :P

Opublikowano

i bardzo dobrze ze nierobisz bo po 4 dniach jak bys nonstop był to masz te silki jak na TACY ale jak ktos mało gra to tez niema co narzekac bo nawet 2h dziennie daje 200 silków takze powinno kazdego satysfakcjonowac.A to ze iinni mieli kiedys 5k no cóz takie zycie. Serwer niejest od dzis.Noc tylko zakładac konta grac bo server bardzo stabilny( poza dzisiejszą inpą) naprawde warty uwagi.Widac ze gm'owi zalezy bo robi czeste eventy dla low';ów a pozatym reszte moza bardzo łatwo zdobyc. MBOT działa spoty wolne uniqów bardzo dużo i pomocni ludzie są .Pozdawiam

Opublikowano

DZIS z tym serwem jest masakra. non jeszcze żeby strona dziłałą a tu nic, no ale mam nadzieje ze to szybko sie skonczy

Opublikowano

Gildia Polska Fightersi Rekrutuje PM AdamPL ZABIJAKA008 Victory Tequilla 5lv 12-50 gracyz gildia ma 1 dzien .Chyba jedyna na tym serwie. Pozdrawiam Serwer On strona on donate działa co 1h można

Opublikowano

Gra tu ktoś jeszcze ? Jeśli tak to mam nick Xeram0n i szukam polskiej guildi. A z was nikogo online nie ma :/

s3ng4y.jpg

Opublikowano

Serwer ON ale robią coś na stronce mój nick w grze Quincy mam guild international od wczoraj 25 polaków mamy ale nie byłoby nas wicej wiec zrobiłem international i jest nas 30 guild nazywa sie 2Strong4You ! :)

Opublikowano

NIe polecam tego serwa client caly w wirusach a po kilku minutach programy exe przestaja dzialac pozostaje format albo dobry program anty wirusowy aby wyleczyc pliki!

579571423327107377857.png

Opublikowano

NIe polecam tego serwa client caly w wirusach a po kilku minutach programy exe przestaja dzialac pozostaje format albo dobry program anty wirusowy aby wyleczyc pliki!

Interesujące jest to co piszesz... Dawaj dalej.

1373700515-U207193.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...