Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Blue-Sro cap 130

xSakuraxPL

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 115
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pograłbym gdyby nie ten download... pobierać 2GB z prędkością 180kb/s (zamiast 1Mb/s) to nie dla mnie.

Serwer na starcie jest dla mnie zdyskwalifikowany.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Pograłbym gdyby nie ten download... pobierać 2GB z prędkością 180kb/s (zamiast 1Mb/s) to nie dla mnie.

Serwer na starcie jest dla mnie zdyskwalifikowany.

Przesadzaszszsz... Nie dyskwalifikuj go bo download ##ujowy ;), zapraszam na serwer o lvl naprawdę nie trudno wystarczy dołączyć do pt i za unique dostaje się sporo lvli ;)

1377774857-U369478.png <<<CIEKAWE KURFA DLACZEGO?

Opublikowano

Witam. Chciałbym zagrać na tym serwerze, ale mam problem z pobraniem clienta a mianowicie, kiedy próbuje wypakować clienta wyświetla mi sie komunikat iż Data.pk2 jest uszkodzony. Czy mógłby ktoś zuploadować całego clienta? Byłbym bardzo wdzięczny :).

Clienta pobierałem z orginalnej strony Bluesro

Treść errora:

D:\Program Files(x86)\Blue_SroClient.rar: Błąd CRC w Blue-SroClient\Data.pk2. Plik jest uszkodzony

D:\Program Files(x86)\Blue_SroClient.rar: Nieoczekiwany koniec archiwum

Mam podobny problem, zna ktoś rozwiązanie?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanko, jak nazywa się ten item który daje randomową ilość golda? I czy mbot go podnosi?

lIlIlIkIll: Where is TigerGirl?
Morningdew: She cannot connect due to server traffic.

triquetra_zepplin.gif
Opublikowano

Polecam serwer - SlayerR

Szukasz gier, filmów , tapet , windowsa i innych ? Wejdź w mój profil i zapoznaj się z moim chomikiem <_<

Opublikowano

Mółbym prosic o link do samego media.pk mam cos z netem i nie chce mi pobrac calosci a mam pliki od Pro Sro i mysle ze samo media wystarczy . Z góry dziekuje ;p

Opublikowano

Serwer typu: wiecej votuj niż graj, silki są wazniejsze niz gold.

japierdole

17573930109889558493.png [Devastadores]

PLAY HARD & GO PRO!

GrizZzZlE

Opublikowano

Serwer typu: wiecej votuj niż graj, silki są wazniejsze niz gold.

japierdole

Nie bardzo, bo za jednorazowe vote dostajesz 12 silków, a votować można co 12 godzin. To się ma nijak do serwerów, gdzie za cogodzinne vote dostajesz ich po 50 czy 100.

Opublikowano

Jest nas sporo wbija ktos jeszcze do gry ?? :D 2Strong4You caly czas istnieje :P mamy 50 graczy ^^ Zapraszamy nick w grze Flood !

A jak możesz to podaj Nazwe gildii i do kogo się zglaszac jak cos :)

Nick w grze: DesperaT

Jak cos zrobiem swoja gildie bo żadna z tych wyżej nie jest aktywna

Nazwa: StormShadows

Master: DesperaT

Asystent: Killuminati

Zapraszamy wszystkich do grania z nami :)

Opublikowano

ja tez wbije ;D desperat zostaw jedno okno dla mnie ;D

Nie

Baw

Się

w

Nolif'a

Strata czasu...

Creddy Online...

poziom : zawsze 110

postac : MajorekPL

nova staff +11 na d11 no adv

;>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...