Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sathir.eu [Dedyk]

.Teodor #2

Sathir.eu  

344 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na Sathir.eu?

• Tak
      217
    • Nie
      127

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na pewno zawitam na serwerze ale pewnie dopiero po 23:00 jak wrócę z roboty :)

Mam nadzieje, że na serwerze będzie te 500 + bo bez ludzi hard nie ma racji bytu.

• Odpowiedzi 246
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Maverin

dokladnie tak, wlasnie ludzie tylko sa potrzebni !

500+ na prawde chcialbym zeby tyle bylo lecz niestety nie sadze zeby to sie udało...

nie chce za bardzo wróżyć, wiec na tym zakończe...

Opublikowano

Z reklamą nie ma problemu, Gimper zaczął nas promować na FaceBooku, do tego dochodzi kilka innych rzeczy. Martwcie się, żeby pobrać clienta na czas :)

95495145614730418249.png

Opublikowano

a już wiem o której start , tera chce mieć pewność że wszystko pójdzie lepiej niż na becie bo chodzi mi przedewszystkim o yangi , drop ,exp metiny i żeby szkaty lepiej leciały a tak to zagram

Opublikowano

Klient już jest !!! Więc czekamy :) W sumie to w nocy wbije ale i tak już czekam :p

Jak Gimper promuje to trochę wiary powinno wbić :)

Opublikowano

40 osoó w Prezentacji pozdrawiam Nismo ,ktory woli dac u Gimpera niż np. u jakiegos YouToubera z Metina!

Nie unoś się tak, to że daliśmy u Gimpera, nie oznacza, że nie daliśmy u kogo innego. Nie celujemy w mpc, mamy wyższe priorytety.

95495145614730418249.png

Opublikowano

ja np: nagram z metka ;) GP i LP więc odemnie masz kolejne 40 os :) ps. dolicz 137 głosów w ankiecie to +200 na start lub 500 bo ci co nie głosowali jeszcze się zaliczają , choć ja polecam zwiększyć przed startem drop medali i fmsów

Opublikowano

Lada chwila start a na ts nikogo nie ma pozatym ciekawi mnie ile osob ten serwer w ogole uciagnie ?

słaby jestem w te miecze...

Opublikowano

porywacz podaj tsa to ja wbije

W ogole ten ts nie jest konkretnie serwery tylko jakos tak z innej bajki ts.entergames.pl

słaby jestem w te miecze...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...