Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sathir.eu [Dedyk]

.Teodor #2

Sathir.eu  

344 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na Sathir.eu?

• Tak
      217
    • Nie
      127

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja Ci mogę postawić hamachi, na którym też będzie Ci się przyjemnie expiło... Serio tam ktoś jeszcze gra? Nawet top1 serwera napisał w nocy na forum serwera, że gra tam nie ma sensu.

Wybacz mi nie grywam na hamachi i jesli nie chcesz tu grac to rozumiem jest duzo bugow ale moze moze moze moze kiedys je naprawia i ktos sie tym zainteresuje ewentualnie serwer padnie jak kazdy inny i sie mowi trudno :P

słaby jestem w te miecze...

• Odpowiedzi 246
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

serwer maszynka do kasy ale przynajmniej spoko ludzie graja bugi:
mozna wejsc do av1-2 na 1lvl i expic.
pierscien tp nie dziala poprawnie
misje u biologa daja 300-400kk
obie dlonie nazywaja sie dlon krytyka

moby w av2 zamiast nickow maja ????

i teraz lagi oraz brak zainteresowania administracji czyli swego rodzaju maszynka do kasy.
Tyle na temat grac sie niby da w miare fajnie ale tak byc nie powinno.

Opublikowano

to raczej z winy Teodora on uczyl sie stawiac serwery z poradnikow na mpc forum :-) :-)

Najgorsze jest to ze ani Nisma ani Teodora nigdzie nima ... chyba pojechali na wakacje do m2

Poradniki na mpc... gdyby nie one nie było by teraz żadnego polskiego priva.

Btw. ja plików nie ruszałem - robiłem clienta.

Aktualnie odbywa się przerwa techniczna - naprawiamy bugi oraz is.

64349649036432363794.png

Opublikowano

Nie polecam serwera ze względu na TEAM i liczne bugi, nie warto zaglądać na takie coś =)

PS: Jak na harda, to po prostu nie ma z kim grać.. Serwer niedopracowany .

Opublikowano

Nie polecam serwera ze względu na TEAM i liczne bugi, nie warto zaglądać na takie coś =)

PS: Jak na harda, to po prostu nie ma z kim grać.. Serwer niedopracowany .

Zgadzam sie wina administracji wczoraj gralo calkiem sporo osob i bylo calkiem fajnie gdyby wczoraj bugi zostaly usuniete to serwer by przetrwal a tak to jest tak jest. A wystarczylo wejsc na takiego ts i sie zapytacz czy wszystko dziala jak powinno i prawde mowiac GM Ardi czy ten 2 reev byli ale co oni mogli skoro kontaktu z dwoma glownymi brak zalosne poprostu.

Opublikowano

Administracja mogła by powiedzieć kiedy ruszy od nowa serwer bo nikt nic niewie. Chyba co ???

LoW 30 lvl

Jinno

EQ 2 fms +9 i ribke +9 i kto mi to zwroci a nie grlem na bugach nawet misji nie zrobilem u biologa.10 H poszło sie J...........

Opublikowano

Administracja mogła by powiedzieć kiedy ruszy od nowa serwer bo nikt nic niewie. Chyba co ???

LoW 30 lvl

Jinno

EQ 2 fms +9 i ribke +9 i kto mi to zwroci a nie grlem na bugach nawet misji nie zrobilem u biologa.10 H poszło sie J...........

Nikt Ci niczego nie zwroci bo jak bedzie kompletne czyszczenie postaci to wszystko usuna jedynie sm moze zwroca osoba ktore kupily hehehe :D a poszlo sie j... 19h xD top 2/3

Opublikowano

LoW 30 lvl

Jinno

No Tobie poszlo sie jebac 10 h i jakis fms i rib 9 mi się poszło jebać prawie całe 20h,top1, i eq :<

Opublikowano

No Tobie poszlo sie jebac 10 h i jakis fms i rib 9 mi się poszło jebać prawie całe 20h,top1, i eq :<

No widzisz niech cos z tym robia ?? macie jakis inny fajny hard cos wstylu tego z bestow duzo eq ?/

Budowniczy
Opublikowano

witam

czy serwer ma jeszcze szanse wystartować ? oczywiście bez cofki się nie obejdzie bug na konia zmianki rady itp xD

Budowniczy
Opublikowano

no no czekamy napweno powróci w wielkim stylu xD

zaglądając na forum coś się dzieje xD

Opublikowano

sERWER NISMA = syf

Piszesz o czyimś serwerze a Ty kiedyś też miałeś, pamiętasz ?

Jak się skończyło wie ten kto powinien ;)

Na przyszły raz nie oceniaj z góry tylko spójrz na siebie

Co do serwa to nie wiem co mam myśleć ;/

Z Waszej strony wygląda mi to jak "maszynka do kasy" (tylko pod IS) co bardzo mnie nie cieszy bo serwer ładnie zrobiony

Opublikowano

sERWER NISMA = syf

Serwer mi się nie podoba ale musze odpowiedzieć . OpinioN przypomnieć ci Azathie ? kurwa 2 dni nie ustała bo było w chuj bugów i ddosy a ty w tym temacie piszesz ze jego serwery to syf może i tak ale przynajmniej serwer stoi dłużej niż zaj**** 2 dni ... @antyspam gdzie można kupić potki ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...