Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sathir.eu [Dedyk]

.Teodor #2

Sathir.eu  

344 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na Sathir.eu?

• Tak
      217
    • Nie
      127

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up, nie do konca, narysuje Ci takie cos.

Wakacje ----> Duzo czasu ----> Wiecej czasu na metina --- Hard :)

Easy ---> Latwy serwer -------> Mniej czasu --------> kilka serwerow na cale wakacje, a porzadny hard, 1 wystarczy.

• Odpowiedzi 246
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Według mnie serwer pod is :

-Medale konne IS

-Zmianki dodania i 5 bon IS

-Zwierzaki IS o.O

Zapewne w IS znajdzie sie jeszcze wiecej rzeczy które będą odpychać graczy. Pewnnie rady itp moze jeszcze ulepszacze?

SirDeev_eune_64_5_nozg.png

Opublikowano

Na serwerze bez IS-u mozna wszystko osiagnac ;) ale wiadomo z iS-em latwiej

08945921259705007813.png

Opublikowano

ja bym chcial zeby z is usunieto medale konne czy tam wierzchowce bo jak ktos bedzie mial konia odrazu na start to takiego gracza sie nie da dogonic ani ksuc mu metinow to strasznie irytujace :P

(\_/)

(o.O) This is Bunny. Copy Bunny into your signature

(> <) to help him on his way to world domination.

Popacz jak wyglada grafika w metin by me xD

http://www.mpcforum....-po-m1-shinsoo/

Opublikowano

Przecież w grze ludzie się liczą, a nie jakiś tam IS...

Jak gra pokaźna ilość graczy na serwerze, to hard jest najlepszym typem serwera i wszystkie inne szczegóły odchodzą na dalszy plan...

Czekam na start !

Opublikowano

Według mnie serwer pod is :

-Medale konne IS

-Zmianki dodania i 5 bon IS

-Zwierzaki IS o.O

Zapewne w IS znajdzie sie jeszcze wiecej rzeczy które będą odpychać graczy. Pewnnie rady itp moze jeszcze ulepszacze?

w is nie ma przeciez dodan i zmianek ;o

Opublikowano

Życzę wszystkim powodzenia! Ja nie zagram bo mam swoją opinię na temat serwera, a nie będę jej tu wypisywał bo jeszcze się znajdą jakieś no lajfy i zaczną "hejtować" czyli według nich przeklinanie i pierdzielenie od rzeczy... Co do serwera. To jestem ciekaw ilu będzie graczy na takim klasyku.

Opublikowano

60 zł za peta i prawe 8zl zs medal konny? nie za drogi troszke ten is?

W sumie jesli to hard na dlugie dni a nie easy na 2-3 to całkiem niezły pomysł ogólnie jestem zdania że jeśli ktoś się napracował i zrobił coś fajnego to powinien fajnie zarobić chyba że panowie odje,bią szopke to będzie póbliczny lincz. Swoją drogą ten serwery ts jest bardzo ubogi i nikt tam nie siedzi.

słaby jestem w te miecze...

Opublikowano

ale ty masz problem posiedzisz z 2 godziny i bedziesz miec tego zjebane*o bojowca placzecie jakby nie wiem co to bylo

Skoro jest taka mozliwosc zeby wyrazic swoje zdanie i to co mnie boli to wyrazam a co jesli zrobienie bojowca to kilka dni a nie " posiedzisz 2h". Kolejna sprawa jest taka ze jesl sie za cos zabieram chce wykorzystac to jak najlepiej i jesli ci sie to nie podoba to umrzyj.

antywarn

Ile zajmie wbicie max lvl wdlg administracji ?

słaby jestem w te miecze...

Opublikowano

Hehe to dziś start 18 , mam nadzieję że ruszy punktualnie ;D , i jak to jest hard to też mam taką nadzieję że jest peełnoo misji z fajnymi nagrodami :) , bo tak to nuuda będzie :D

1363969182-U879103.jpg

Opublikowano

Hehe to dziś start 18 , mam nadzieję że ruszy punktualnie ;D , i jak to jest hard to też mam taką nadzieję że jest peełnoo misji z fajnymi nagrodami :) , bo tak to nuuda będzie :D

Nawet dużo jest misji najwięcej jest z polowań :)

@ Topic

Będzie jakaś łatka ????

Opublikowano

Serwer zapewne zapewne bedzie mial problemy z atakami i ruszy oby dzisiaj czego szczerze zycze.

Misje sa bardzo fajne bo na poczatkowym lv jak zaczynasz bez niczego praktycznie tak za misje dostajesz eq na +7

az ciewake jak jest w dalszym etapie gry ale niestety nie gralem zbyt dlugo na becie

nie mniej jednak polecam dla hardkorow w 100%

Opublikowano

Jak te medale dropią?

Naprawiliście już te ulepszanie? Bo na becie sprawdzałem je to mi itemy na +1 po kilkanaście razy palił, a pisaliście że nic poniżej 50% nie będzie.

Opublikowano

Jaki % na wejście medali? + macie błędy w zakładce doładuj konto przelewem.. jest napisane 550sm za 1zł, przy czym tak naprawdę kosztuje to 30zł. Najlepsze jest to, ze wychodze lepiej 4 x po 30zł niż raz za 120zł :)

Opublikowano

Start o 21 czy 18 ? Bo krążą dwie informacje. Nadal mało osób jest zainteresowanych tematem. Trzeba pomóc w reklamie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...