Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sathir.eu [Dedyk]

.Teodor #2

Sathir.eu  

344 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na Sathir.eu?

• Tak
      217
    • Nie
      127

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SMN z verti ?? ;)

aprzypomnij sobie ile bylo graczy na verti..

Na poczatku moze i troche bylo ale jak zaczeliscie rozdawac itemki to sie zmniejszylo do 20 osob ;)

Przypomnij sobie tez ile pomylek mieliscie w OX ... zadawaliscie pytania na ktore nie znaliscie odpowiedzi.

Wiec po co piszesz i oceniasz inny serwer ? Popatrz na siebie bo gorszej administracji niz byla na verit w historii metina nie bylo i chyba nie bedzie.

Co do serwera

Jest to jedyny tegoroczny hard na ktorym nie ma nowych zbroji i broni ( to jest wielki + )

Są to stare dobre czasy metina oczywiscie troszkę ułatwione .

START SERWERA JUTRO.

RADZE JUZ ZAKLADAC KONTA PONIEWAZ ZA.KAZDE ZALOGOWANIE SIE NA STRONIE GLOWNEJ SERWERA SATHIR.EU DOSTAJEMY 2 SM

( SM DOSTAJEMY TYLKO RAZ W JEDNYM DNIU )

beka z ciebie ty byleś w teamie verti i na pewno wiesz kto rozdawał itemy i znasz cała prawdę ... Nie ukrywam że Vertia to był fail bo był przez nieczyste zagranie pewnego pajaca na którym się odpłacę , ale jak ruszyliśmy to nie było żadnego itema rozdanego .. beka z ciebie typie to że ktoś mówił na ts-ie że rozdajemy itemy to na 100000 % prawda ! Jestem tego pewien !

Po co się wypowiadam ? Bo po to jest chyba prezentacja ? Jesteś ułomny czy udajesz ?

@topic

Jak pisałem nie polecam serwer słaby nic nowego 10 hard w tym tygodniu na którym licznik nie przekroczy nawet 100 osób online.

Do tego Nisma serwer czyli na jakiś tam tydzień będzie.

0bFkqdJ.png

• Odpowiedzi 246
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

beka z ciebie ty byleś w teamie verti i na pewno wiesz kto rozdawał itemy i znasz cała prawdę ... Nie ukrywam że Vertia to był fail bo był przez nieczyste zagranie pewnego pajaca na którym się odpłacę , ale jak ruszyliśmy to nie było żadnego itema rozdanego .. beka z ciebie typie to że ktoś mówił na ts-ie że rozdajemy itemy to na 100000 % prawda ! Jestem tego pewien !

Po co się wypowiadam ? Bo po to jest chyba prezentacja ? Jesteś ułomny czy udajesz ?

@topic

Jak pisałem nie polecam serwer słaby nic nowego 10 hard w tym tygodniu na którym licznik nie przekroczy nawet 100 osób online.

Do tego Nisma serwer czyli na jakiś tam tydzień będzie.

Znam prawde.

Luka to brat technika waszego byłego serwera Vertia.

On pisał pytania do OX-a i odpowiedzi , a potem wygrywał kazdy OX

Dawaliscie mu itemki i nie tylko mu

Kazdy z waszego teamu o tym wiedział !

każdy OX był '' ustawiony '' ze wygra Luka to za 1 miejsce dawaliscie nagrody takie jak

jakis kamien który wbija skille na P i wg..

Czym ty sie wgl. chwalisz ?

Po co hejtujesz ?

Sathir jest 1000000000000000.... x lepszy od waszej taniej verti

i nie odpowiadaj na tą odpowiedz ;) bo nie mam zamiaru pisac z kims na poziomie zero !

pozdro ;-]

SERWER SATHIR DLA WYTRWAŁYCH !!!

08945921259705007813.png

Opublikowano

PARE PYTAŃ DO ADMINISTRACJI.

1. Skąd księgę Obróbki Kamienia ( usuwanie zepsutych kd) ?

2. Czy będzie można wymieniać KD+1,2 na coś ? ( widze ze duzo ich dropi )

3. Skąd wziąć tego peta ? ;)

4. Czy " Pradawna Skrzynia " będzie mozliwa do kupienia u Handlarki ( jak na becie ) ?

5. Czy usuniecie wartosci bonu 1,2,3 % ? ( na becie musialem zuzyc 400 zmianek zanim wbilem 1,5k pz i 15 miecze )

6. Po modyfikacji KD wita i defa jakie mają wartosci ?

PROPOZYCJE

1. Dodajcie drop Malzy do metinow 1-35 lv ( bedzie zarobek dla malych leveli )

2. Usuniecie niektórych wartosci bonu ( pisalem up )

3. Dodac drop wierzchowcow ( nwm do czego ;d )

4. Dodać auto-pot do dropu z Pradawnej Skrzyni

ZDECYDOWANIE DUZO LEPSZY HARD NIŻ RAVIA , BALMORA.

DOCZEKAM SIĘ KIEDYS ODPOWIEDZI NA TE PYTANIA !? ;D

Kid Mody to NO0o0o0By

Opublikowano

Znam prawde.

Luka to brat technika waszego byłego serwera Vertia.

On pisał pytania do OX-a i odpowiedzi , a potem wygrywał kazdy OX

Dawaliscie mu itemki i nie tylko mu

Kazdy z waszego teamu o tym wiedział !

każdy OX był '' ustawiony '' ze wygra Luka to za 1 miejsce dawaliscie nagrody takie jak

jakis kamien który wbija skille na P i wg..

Czym ty sie wgl. chwalisz ?

Po co hejtujesz ?

Sathir jest 1000000000000000.... x lepszy od waszej taniej verti

i nie odpowiadaj na tą odpowiedz ;) bo nie mam zamiaru pisac z kims na poziomie zero !

pozdro ;-]

SERWER SATHIR DLA WYTRWAŁYCH !!!

Własnie zrobiłeś z siebie totalnego idiotę ... Pytania z oxa były zajebane z jakiegoś priva ( pozdro grandi )

Technika brat nazywał się Konrad i miał 7 lat do tego ledwo umiał wsiąść skillę wbił ledwo 23 lvl szamanem i nie umiał expić dalej wiec o czym ty wgl gadasz..

Ty widziałeś logi ty wiesz co się działo , kocham takich ludzi wszystko wiedzących - beka

Luka za oxa został zwoje i rady egzo x2 i to że wygrał Oxa to nie moja wina .. na Balmorze tez wygrywał oxy to znaczy że tam tez piszę pytania do Oxa ? beka z Ciebie typie ..

Co hejtuje ? Jesteś głupszy niż paczka gwoździ. Twoja krytyka nikogo nie rusza bo nawet nie jest konstruktywna.

Ostatni mój post w twoją stronę bo jeszcze parę wymian zdań z tobą i spadnę do twojego poziomu = zerowego.

@topic

Kiedy jakiś event ?

@

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Z innymi serwerami przenieście się na jakieś prywatne komunikatory.

1. Skąd księgę Obróbki Kamienia ( usuwanie zepsutych kd) ?

2. Czy będzie można wymieniać KD+1,2 na coś ? ( widze ze duzo ich dropi )

3. Skąd wziąć tego peta ? ;)

4. Czy " Pradawna Skrzynia " będzie mozliwa do kupienia u Handlarki ( jak na becie ) ?

5. Czy usuniecie wartosci bonu 1,2,3 % ? ( na becie musialem zuzyc 400 zmianek zanim wbilem 1,5k pz i 15 miecze )

6. Po modyfikacji KD wita i defa jakie mają wartosci ?

1. Drop/Shop

2. Tak, na system marmurów - rozpiszę to dzisiaj.

3. Shop/Eventy

4. Tylko drop.

5. Tak, bonusy będą nieco inne.

6. +3 - 750HP/50 Defa +4 - 1500HP/ 100 Defa.

64349649036432363794.png

Opublikowano

nakou ode mnie wie o tym ze luka jest rozdajny ;p ;p napisał do mnie na gg zebym wrzucił to na forum bo jakis pajac pajacuje ... dalej sądzisz ze Luka nie pisał pytan do ox ?

69123951797744207934.png

Kid Mody to NO0o0o0By

Opublikowano

nakou ode mnie wie o tym ze luka jest rozdajny ;p ;p napisał do mnie na gg zebym wrzucił to na forum bo jakis pajac pajacuje ... dalej sądzisz ze Luka nie pisał pytan do ox ?

69123951797744207934.png

Jak tak bardzo Cię to interesuję to pytania do OXA były z Emperiusa .. a tam nie wiem skąd były sram na to co pisał Luka to jest pajac.

Nie znasz mnie ani go więc po co piszesz jakieś farmazony ?

hehe chłopaki wiecie co Diamond , Ravia , Pandora , Balmora to moje serwery robiłem je od podstaw. ( I co pewnie w też to wierzysz ) ?

@topic

Beda dziś jakieś REJTY ?

0bFkqdJ.png

Opublikowano

Dodacie przy ulepszaniu itemu jaki jest % na pomyslne ?

zeby było wiadomo czy ulepszac u kowala czy bodziem.

08945921259705007813.png

Opublikowano

Dodacie przy ulepszaniu itemu jaki jest % na pomyslne ?

zeby było wiadomo czy ulepszac u kowala czy bodziem.

To jest do rozważenia.

@top

Reklama na http://y2p.pl/ już ruszyła. Na start będzie kilku youtuberów i kilka innych rzeczy ;)

64349649036432363794.png

Opublikowano

Niby 1.07.2013 :) Zobaczymy czy jutro im się uda wystartować, niestety prezka nie skupia wiele osób co mnie martwi bo serwer jest na prawdę godny uwagi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...