Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Draconis

WsU☼

Zagrasz na Draconis?  

1 145 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Draconis?

• Tak.
      1021
    • Nie.
      124

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A skąd mamy wiedzieć jak często? o_O

A czy ja pytalem sie Ciebie czy teamu? O_o

Marmury na reinorze sie w v2 dropilo ze spota po 3.

Tez tak mi sie wlasnie wydawalo. :)

Dzieki.

Opublikowano

Dlaczego jak klikam na ikonkę Draconis.exe to niby coś się odpala, ale okno metina nie wyświetla się?

Jakiś błąd w kliencie, moze jakaś łatka jest czy jak to?

Opublikowano

Dlaczego jak klikam na ikonkę Draconis.exe to niby coś się odpala, ale okno metina nie wyświetla się?

Jakiś błąd w kliencie, moze jakaś łatka jest czy jak to?

Mi normalnie działa.

Opublikowano

Nie rozumiem tego, pobrałem klienta z hostingu mega co, wypakowałem odpalam i stoi i nic się nie dzieje, może jakiś lipny hosting lewy klient :D

Poszperam sam jeszcze jak nie da rady zrobić to weźcie mi teraz dajcie link z którego wy pobieraliście.

Dziwię się trochę bo antywirusa wyłączyłem nawet, więc coś z klientem.

Opublikowano

Ja pobierałem z multiupload. Usuń zawartość syserr/errorlog, włącz i daj nam zawartosć tych plików po włączeniu. Prawdopodobnie antywirus obcina ci jakiś plik . :)

Opublikowano

Nie rozumiem tego, pobrałem klienta z hostingu mega co, wypakowałem odpalam i stoi i nic się nie dzieje, może jakiś lipny hosting lewy klient :D

Poszperam sam jeszcze jak nie da rady zrobić to weźcie mi teraz dajcie link z którego wy pobieraliście.

Jakoś innym normalnie dziala ;P

Opublikowano

Ja pobierałem z multiupload. Usuń zawartość syserr/errorlog, włącz i daj nam zawartosć tych plików po włączeniu. Prawdopodobnie antywirus obcina ci jakiś plik . :)

Pisałem, ze wyłączyłem antywirusa, dobra musiałem jeden plik wyjebać i działczy jak maszyna chciała.

To co mozemy się spodziewać 100% startu o 20? Nie lepiej stronkę wcześniej, bo wiecie jak to jest jak odpalą chwile przed starem o to się boję trochę.

Żeby też nie było że startujemy o 20 a o 20:30 konserwacja już.

Opublikowano

Pobierz z multiupload ja to samo mialem z conz

Opublikowano

No nie napalajcie się tak wszyscy, bo jak każdy wie konkurencja nie śpi ;)

Małe szanse , że serwer dzisiaj wystartuje pełną parą, ale każdy to przechodził ;].

Chociaż liczę , że obejdzie się bez ataków i tego wam życzę ! ;)

skrillexsygnatura.png

Opublikowano

Ktoś tam kiedyś się pytał czy z czasem będzie z 150 lvl maks 200 i 250. Też się o to spytam (w nadziei że czegoś takiego nie będzie, 150 wystarcza).

Nie wystarczy 150, potem i tak będą zapewne wprowadzane jakieś nowości na większy lvl, więc zapomnij że max będzie 150 lvl. Z reszta zobaczymy jak wystartuje.

Coś wątpię, że dziś start będzie, strony jeszcze nie ma ;( Ale mogę się mylić.

Opublikowano

Nie wystarczy 150, potem i tak będą zapewne wprowadzane jakieś nowości na większy lvl, więc zapomnij że max będzie 150 lvl. Z reszta zobaczymy jak wystartuje.

Coś wątpię, że dziś start będzie, strony jeszcze nie ma ;( Ale mogę się mylić.

Strona ma być 30 min przed startem. Powyżej 200 lvla to już chuj nie medium ;x Dla mnie maks to 150 ;F

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...