Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Draconis

WsU☼

Zagrasz na Draconis?  

1 145 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na Draconis?

• Tak.
      1021
    • Nie.
      124

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szczerze to ja podziękuje za grę jeżeli 360 jest adminem.

To samo co z Tuo***

Serwer typowy pod IS'a przykład ? Przepustki na mapy 95 tylko z IS'u, bo nie dropiły na berana to samo.Oczywiście na początku, żeby mogli zarobić.

Kontakt na TS3 z nim był zerowy, siedziałem kilka godzin na TS i czekałem, aż zechce ze mną porozmawiać przez chwilę, bo miałem problem.

Kolejna sprawa. jeżeli na serwerze coś padało chociażby logowanie to trzeba było czekać po kilka godzin, żeby szanowni admini to naprawili (czyt.360).

Ludzi się z niego śmiali na TS, że z rekolekcji idzie, bo bodajże w tamtym okresie czasu właśnie serwer powstał i po starcie padał prawie cały czas.

Były ogromne lagi, najpierw zmieniali maszyne, później coś tam innego, ale i tak nie umieli tego naprawić i skończyło to się tak jak raczej wszyscy wiedzą przez Proboszcza.

To jest prezentacja Draconis a nie żadnego Tuor, jeśli oceniasz serwer który jeszcze nie wyszedł po tym co zrobił jeden z adminów na poprzednim to powodzenia ;>

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To samo co z Tuo***

Serwer typowy pod IS'a przykład ? Przepustki na mapy 95 tylko z IS'u, bo nie dropiły na berana to samo.Oczywiście na początku, żeby mogli zarobić.

Kontakt na TS3 z nim był zerowy, siedziałem kilka godzin na TS i czekałem, aż zechce ze mną porozmawiać przez chwilę, bo miałem problem.

Kolejna sprawa. jeżeli na serwerze coś padało chociażby logowanie to trzeba było czekać po kilka godzin, żeby szanowni admini to naprawili (czyt.360).

Ludzi się z niego śmiali na TS, że z rekolekcji idzie, bo bodajże w tamtym okresie czasu właśnie serwer powstał i po starcie padał prawie cały czas.

Były ogromne lagi, najpierw zmieniali maszyne, później coś tam innego, ale i tak nie umieli tego naprawić i skończyło to się tak jak raczej wszyscy wiedzą przez Proboszcza.

Tuo.... to nie był serwer założony przez 360 ... Po drugie mamy całkowicie inną maszynę.. I w team nie ma proboszcza.

Opublikowano

To samo co z Tuo***

"Serwer typowy pod IS'a przykład ? Przepustki na mapy 95 tylko z IS'u, bo nie dropiły na berana to samo.Oczywiście na początku, żeby mogli zarobić." No teraz to padłem.

Po pierwsze nikt cie nie zmusza do gry. Po drugie przepustek na expowiska nie ma więc jak mogą być w IS ? xD

1355848650-U247153.png

Opublikowano

No oky, oky, a za jaka cene sa dodania, zmianki 6-7 bonusow? Drogie? Czy beda raczej dostepne latwiej, ze np. na ok. 30 lvl'u starczy na wybonowanie eq w 6/7?

Opublikowano

Poziom 30-sty wbija się całkiem szybko, na 65/70 napewno już będziesz miał całkiem sporą część ekwipunu w 6/7 bonusie.

1355848650-U247153.png

Opublikowano

"Serwer typowy pod IS'a przykład ? Przepustki na mapy 95 tylko z IS'u, bo nie dropiły na berana to samo.Oczywiście na początku, żeby mogli zarobić." No teraz to padłem.

Po pierwsze nikt cie nie zmusza do gry. Po drugie przepustek na expowiska nie ma więc jak mogą być w IS ? xD

Nie zrozumiałeś tego co napisałem, podałem przykłady z Tuor'a,

Opublikowano

Nie zrozumiałeś tego co napisałem, podałem przykłady z Tuor'a,

Człowieku ile razy można tłumaczyć że 360 nie był tam głównym założycielem, tylko współzałożycielem, więc nie miał wpływu na każdą rzecz, był ograniczony...

Opublikowano

Wlasnie sciagnalem clienta i zauwazylem cos ciekawego...

Mianowicie, 6 kanalow! Super! Miejmy tylko nadzieje ze wszystkie beda dzialac odrazu na start. ^^

Opublikowano

Będzie launcher dla ludzi z słabszym netem ?

Jakim słabszym netem? Przy necie 1mb pobiera się ok. 2h, więc teraz jak byś zaczął to pobrał byś go 4 razy

Mam neta 3mb , ale przekroczylem transfer 5gb i teraz pobiera mi 10kb/s więc się nie wyrobiłbym i tak... Jak będzie ktoś taki miły to niech zrobi launcher do 50mb.

10h do startu i 160 ludzi przegląda o.O

Opublikowano

A wiesz juz o ktorej strone dacie rade udostepnic?

Zeby jakos chociaz kilka h przed startem bo potem beda mogly byc problemy...

Udostępnią pewnie przed startem po chwili jakiś grubas z ddosuje i tyle będzie z reje, potem wszyscy się wkurzą i odejdą od serwera, ile razy to tak już było -.-

Opublikowano

Radzilbym Wam zrobic start troszke wczesniej, bo niektorzy moga narzekac. Nie kazdy moze zarwac nocke, aby sie dorobic. ;) Proponowalbym o 18, na pewno byscie sie wyrobili z wszystkim. ;) P.S Jaka klasa polecacie tutaj grac ;)? A skad 6-7 bon? dobra, znalazlem

Stary jak on strony nie udostępnili jeszcze forum znów nie działa. Pewnie robią "konserwacje". Tak to jest jak się robi wszystko na ostatnią chwilę.

AWLtTwd.png.b8c418cb383347077c6bdc09f70989cb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...