Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tharel.

Nostidla.pl  

176 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy pasuj? Ci drop z metinów i bossów, który przedstawiony jest na filmiku?

• Tak.
      55
    • Nie - wyja?nij w komentarzu dlaczego.
      16
    • Mo?e by?.
      28
  2. 2. Czy zmieni?by? co? na serwerze?

• Tak - wyja?nij co.
      33
    • Nie.
      39
    • Nie mam zdania.
      27
  3. 3. Czy zagrasz na serwerze Nostidla.pl?

• Tak.
      65
    • Nie.
      18
    • Nie wiem.
      16

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 149
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Start bety 20:30 między 21.

Zapraszamy na Ts oraz Betę i testowania serwera.

Opublikowano

Zajebista Administracja oraz atmosferka na Tsie , pozdrawiam administrację cały Team serwera i myślę że serwer wystartuję w środę bez najmniejszych problemów.

Zapraszamy na betę.

Opublikowano

Beta zostanie włączona jutro o godzinie 10:00 z powodu zablokowanych odpowiednich portów. Jutro technicy serwera zajmą się tym o 9:00, żeby wszystko było ok startujemy o 10:00. Jeszcze raz wielkie przeprosiny w Waszą stronę mam nadzieje, że nas nie opuścicie! Tymczasem zapraszam na TS3 serwera. :)

Reszta jest już gotowa.

Opublikowano

Przepraszamy, aktualnie trwaja prace nad budowa strony glownej.

Przygotuj sie na cos doskonalego, na cos czego nie widziales na zadnym Prywatnym Serwerze Metin2.

I JAK MOŻE REJE CHODZIĆ?

Opublikowano

Przepraszamy, aktualnie trwaja prace nad budowa strony glownej.

Przygotuj sie na cos doskonalego, na cos czego nie widziales na zadnym Prywatnym Serwerze Metin2.

I JAK MOŻE REJE CHODZIĆ?

Są zepsute tabelki w bazie, które poprawimy spokojnie. :)

Strona działa poprawnie. :)

Opublikowano

Prezentacja może nie jest na 5+ ale jest czytelna a to najważniejsze.

Co do całego serwera, no cóż.

Zapowiada się bardzo ciekawie, osobiście mi się bardzo podoba i na pewno zagram, jednak mam nadzieje że to wszystko nie jest wielkim "kiczem" który po 1 dniu padnie.

Mam nadzieje że wszystko uda się po waszej myśli i teraz będzie z górki :)

Nostidla 6/10 co do reszty punktów poczekam do otwarcia bet i przetestowania wszystkiego.

Obyście zasłużyli na te 4 pkt !!

A odnoście serwa mam pytanie :

55 Ku mhmm, mhmm a mnie interesuję jaki jest czas oczekiwania do przeczytania następnego Ku, czy jednak standardowo jak na globalu?

Opublikowano

UP. Czas Oczekiwania jest nieważny z tego względu że ze szkatułek serwerowych dropia zwoje i rady (8 zwoi, 5 rad) także nie będzie problemu z wbijaniem skili

Opublikowano

Nie ma sensu zeby ten serwer startowal... wszyscy co chcieli dobrego harda grają na ConcordiaMT2 wiec tu bedzie gralo malo osob :(

lepiej zrobcie z niego jakiegos medium 4fun :D

08945921259705007813.png

Opublikowano

Nie ma sensu zeby ten serwer startowal... wszyscy co chcieli dobrego harda grają na ConcordiaMT2 wiec tu bedzie gralo malo osob :(

lepiej zrobcie z niego jakiegos medium 4fun :D

Nie chcesz tu grac to weź wyjdź ! :>

Opublikowano

słabą macie reklame tylko 7 stron zapisanych od 27.06, chyba nie muszę mówić, że reklama to podstawa i nie piszcie, że Żaba nagrywa na yt bo większość graczy zdobył dzięki r*vii i to tam ludzie raczej zostaną, Prezentacja tri*dora ? 100 parenaście stron ? Chyba nie zawitam jednak.

Opublikowano

słabą macie reklame tylko 7 stron zapisanych od 27.06, chyba nie muszę mówić, że reklama to podstawa i nie piszcie, że Żaba nagrywa na yt bo większość graczy zdobył dzięki r*vii i to tam ludzie raczej zostaną, Prezentacja tri*dora ? 100 parenaście stron ? Chyba nie zawitam jednak.

Kto chce zagra, nie da sie ludza kazać gdzieś grac a ja i tak sadze ze będzie sporo graczy na starcie

Opublikowano

Ciekawie się zapowiada choć nie znam Administracji ale mam nadzieję, że nie będzie to serwer na miesiąc lub dwa.

Raczej zagram ;)

Opublikowano

Ciekawie się zapowiada choć nie znam Administracji ale mam nadzieję, że nie będzie to serwer na miesiąc lub dwa.

Raczej zagram ;)

Pozytywne nastawienie jest najważniejsze :)

Opublikowano

Dokładnie , na becie gra się zarąbiście kto chcę się przekonać co do jutrzejszego Officjala , albo ma wątpliwości zapraszam na betę!

Opublikowano

ja raczej zagram ale zwiększyłbym drop ku . i np jeśli by dropiły po 3-5 to zeby byly takie same i oczywiscie sie łączyły . co do duchowych dodał bym drop ze szkat ich i metiny nie 70+ tylko 45 + a z mini bosów w m1 to głupota .

Miota nim jak szatan !

Opublikowano

po zainstalowaniu clienta odpaleniu patchera i z patchowaniu wyskakuje błąd pisze coś w stylu metin2client.bin coś tam . ;/ + do tego przy patchowaniu antywirus znajduję 2 trojany,

Miota nim jak szatan !

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...