Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tharel.

Nostidla.pl  

176 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy pasuj? Ci drop z metinów i bossów, który przedstawiony jest na filmiku?

• Tak.
      55
    • Nie - wyja?nij w komentarzu dlaczego.
      16
    • Mo?e by?.
      28
  2. 2. Czy zmieni?by? co? na serwerze?

• Tak - wyja?nij co.
      33
    • Nie.
      39
    • Nie mam zdania.
      27
  3. 3. Czy zagrasz na serwerze Nostidla.pl?

• Tak.
      65
    • Nie.
      18
    • Nie wiem.
      16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

System ulepszeń - zdobycie ulepszaczy na Zbroje 90+ jest całkowicie inne niż na innych serwerach.

Archeologia - jaki przerobiony avshop? O czym ty mówisz?

Dungeony - nic nie jest brane z mpc, wszystko pisane od podstaw.

Serwer ma wiele innych cech:

- Jest o wiele łatwiej niż na niektórych serwerach

- Rozne ciekawe sposoby zdobywania wierzchowcow - opisze to wkrotce

- Zapomniales wspomniec o Monetach Suo

- Handlarze sa troszke przerobieni (chodzi tutaj o + przedmiotow)

- Bardzo rozmaity drop z bossow/metinow

Więc jednak jest trochę cech, które odróżniają serwer od innych, nie wspomnę tutaj o masy eventów planowanych przez nas.

@edit

Z czasem na serwer zostaną wprowadzone oczywiście nowe dungeony.

@edit2

Filmik z serwera pojawi się raczej jutro (sobota 29 czerwca). ;)

Jak pisałes wierze orkow od podstaw to nie wiem czy jego czego gratulować ? Wszystko tak samo będzie jak w dt to chyba lepiej wziasc quest dt i zmienic regeny i objecty...

oLqzgYC.png

• Odpowiedzi 149
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak pisałes wierze orkow od podstaw to nie wiem czy jego czego gratulować ? Wszystko tak samo będzie jak w dt to chyba lepiej wziasc quest dt i zmienic regeny i objecty...

Po 1 to "Wieże".

Po 2 jeszcze nie pisałem jej.

Po 3 czy ja tu się czymkolwiek chwale żeby mi gratulować?

Opublikowano

Serwer przypomina mi troszkę Triadora i Ravię ;)

Fajny pomysł z Archeologią . Jak nie będzie dużo bugów i botów to zagram .

Serwer po prezce oceniam na 6.5/10 .

giphy.gif ­

Opublikowano

Serwer przypomina mi troszkę Triadora i Ravię ;)

Fajny pomysł z Archeologią . Jak nie będzie dużo bugów i botów to zagram .

Serwer po prezce oceniam na 6.5/10 .

Ogółem serwery są do siebie podobne. Nad wykrywaniem bugów ciągle pracujemy, a beta zostanie otwarta parę dni przed startem, więc nie powinno nic zakłócać Waszą grę.

Opublikowano

Nie rozumiem ludzi.. czemu dajecie większe spoty, a możecie jedynie posiedzieć parę godzin więcej (tak tak godzin bo jak się robi serwer to porządnie) i zwiększyć exp ze szponów - nie zmieniając ilości mobów. Nie wszyscy mają pro elo komputery.

Zauważcie fakt, że jak będziecie ddosowani (nie grożę/oznajmiam wam tylko przypuszczam) to nikt do v2 nie wbije.

Bez-nazwy_nrsrana.png

Opublikowano

Nie rozumiem ludzi.. czemu dajecie większe spoty, a możecie jedynie posiedzieć parę godzin więcej (tak tak godzin bo jak się robi serwer to porządnie) i zwiększyć exp ze szponów - nie zmieniając ilości mobów. Nie wszyscy mają pro elo komputery.

Zauważcie fakt, że jak będziecie ddosowani (nie grożę/oznajmiam wam tylko przypuszczam) to nikt do v2 nie wbije.

Spokojnie spoty są dość ogarnięte, aby w razie ataków albo słabego komputera dało się tam grać. ;)

Co do tworzenia serwera, proszę nie myśleć, że serwer robiliśmy 2 godziny, tylko dwa miesiące tracąc przy tym godziny życia. Nie tylko na samym questowaniu czy dodawaniu jakichkolwiek systemów, serwer tworzyliśmy samą myślą a to też zajmuje trochę czasu.

Opublikowano

Kojarze administracje.

Mam przykre wspomnienia o Nich.

NIE POLECAM

( CO TU JEST NOWEGO ? NIC )

Ciekawe skąd nas znasz... ;)

Nie wiem co chcesz komuś udowodnić ? Chcesz po prostu zepsuć coś co nasza grupa tworząca serwer robi przez długi czas i daje to radość.

Opublikowano

Jak dla mnie to za dużo serwerów hard jest które są bardzo popularne przez co możecie mieć dość mało ludzi na serwerze. Tak naprawdę po za zmianami w v2 / ratach i eq na start wasz serwer nie różni się wiele od innych . No ale powodzenia na starcie :). Może wpadnę zobaczyć jak wam idzie.

Aczkolwiek wiedziałem na samym starcie zobaczenia nazwy tematu że coś jest nie tak bo zamiast Nostidla przeczytałem "NosDILDA" :/..

Pozdrawiam i powodzenia.

bez gif

Opublikowano

Zagrałbym z ekipą ( 15 osóB) ale start za pozno ! Gdyby byl szybciej to bym zagral tak to nie

4uc581.jpg

Opublikowano

Zagrałbym z ekipą ( 15 osó B) ale start za pozno ! Gdyby byl szybciej to bym zagral tak to nie

Datę serwera ustaliliśmy z powodu tego, żebyśmy potem nie musieli się wstydzić, jeżeli wszystko pójdzie ok, serwer zostanie włączony szybciej o czy zostaniecie od razu poinformowani.

Client pojawi się dzień przed startem.

Opublikowano

a dacie odrazu na start jakieś bonusy ? ;)) expa np z 20% /drop item/drop yang byśmy mogli łatwo gre zacząć

Myślimy nad "złotą trójcą" czyli:

1 dzień - 6h 25% drop yang,

drugi dzień - 6h 25% drop itemów,

trzeci dzień - 6h 25% expa.

Opublikowano

kiedy dokładnie startuje serwer ? :D

to samo co up@

Dzisiaj dostajemy serwer, sprawdzimy jeszcze czy wszystko ok, otworzymy betę i otwieramy serwer, jest prawdopodobieństwo, że już w ten weekend, ale wiele może się jeszcze wydarzyć. :)

@edit

O dokładnym starcie serwera zostaniecie poinformowani minimum 3 dni przed.

Opublikowano

Start serwera: 10 lipca.

Otwarta beta serwera: 9 lipca.

Dokładne godziny zostaną podane na dniach, a client zostanie udostępniony 8 lipca.

Pozdrawiam.

@TeamSpeak

Na pewno przed betą.

Opublikowano

Spoko spoko tylko ogarnijcie cały zespół serwera ,a nie jak na Triadorze zaczęło się dobrze ,a teraz powychodziło ,co za administracja tam była ....zresztą ludzie jeszcze w zapowiedzi pisali ,że skoro serw od 4game to będzie KASA KASA KASA ,o mamy kase to chvj z graczami ;D

Opublikowano

Powiem tak, nie lubię hardów, ale patrząc jaką pracę wykonaliście, chyba polubię : ) Zagoszczę ^.^

Opublikowano

tak samo ja moment temu wywaliłem eq na xenoxie i miałem kończyć z metkiem ale jednak zagram ale tutaj może jak będzie dobry a nie jak niewypały same

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...