Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tharel.

Nostidla.pl  

176 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy pasuj? Ci drop z metinów i bossów, który przedstawiony jest na filmiku?

• Tak.
      55
    • Nie - wyja?nij w komentarzu dlaczego.
      16
    • Mo?e by?.
      28
  2. 2. Czy zmieni?by? co? na serwerze?

• Tak - wyja?nij co.
      33
    • Nie.
      39
    • Nie mam zdania.
      27
  3. 3. Czy zagrasz na serwerze Nostidla.pl?

• Tak.
      65
    • Nie.
      18
    • Nie wiem.
      16

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UP. To jakiś gracz reklamowal wiec o co ta spinka ? my nic zrobić z tym i tak nie mozemy

• Odpowiedzi 149
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No to napiszcie na serwerze i znajdzie tego kogos kto ma takie ip.

Nie ogarne , nie bedzie mi sie jakis serwer reklamowal w perfidny sposob

Przecież to widać że to ktoś z administracji tego serwera spamuje ;)

Niby po co zwykły gracz miałby spamować i jaki interes by miał ^^

Troszkę sprytu nie zaszkodzi.

Logiczne że chcą ściągnąć jak najwięcej osób na swój serwer, nie tylko na twoim serwerze spamują. ;p

Opublikowano

Przecież to widać że to ktoś z administracji tego serwera spamuje ;)

Niby po co zwykły gracz miałby spamować i jaki interes by miał ^^

Troszkę sprytu nie zaszkodzi.

Logiczne że chcą ściągnąć jak najwięcej osób na swój serwer, nie tylko na twoim serwerze spamują. ;p

Wiesz glaczego ? cofnij sie strone wczesniej a zauwazysz ze admin napisal - Im więcej osób na serwerze tym lepiej? Prawda? Dziś możesz pomóc nam w reklamowaniu serwera!

Rodzaj reklamy dowolny, czy będziesz biegał po swoim mieście z plakatem Nostidla.pl, czy namawiał kolegów, czy pisał po fanpejdżach, nie ważne!Róbta co chceta!

​Ktoś po prostu chciał tak pomoc wiec o co coman...

Opublikowano

Kolejny team kolejnego serwera, który popełnia ten sam błąd co większość. Zbyt duży pośpiech :) W tak krótkim czasie nie przyciągniecie uwagi ludzi, zwłaszcza, że teraz każdy zwraca uwagę na pewien serwer też hard.

Nie rozumiem, czemu ludzie popełniają ten sam głupi błąd, który kończy się ilością 200 osób online w dzień...

io7e.jpg

Opublikowano

Serwer jest , naprawdę przyjemny nie jest ciężkim hardem dosyć łatwym , a reklamy są u YouTuberów.

Opublikowano

Chętnie bym zagrał tylko dlaczego lvl 105? To największa głupota + te nowe zbroje i bronie ochydne, nowe mapy też nie potrzebne lepiej jakaś własna autorska pomyślcie nad tym.

Pozdrawiam

Karlik

Opublikowano

Chętnie bym zagrał tylko dlaczego lvl 105? To największa głupota + te nowe zbroje i bronie ochydne, nowe mapy też nie potrzebne lepiej jakaś własna autorska pomyślcie nad tym.

Pozdrawiam

Karlik

Zdobycie nowych zbroi będzie wyjątkowo trudne, dlatego długo będziecie mogli cieszyć się starymi zbrojami.

Dodatkowo chciałbym Wam przekazać, że beta serwera wydłuży się o 1 dzień , dokładnie startuje 8 lipca, a kończy się 9 lipca. Start serwera wiadomo 10 lipca godzina prawdopodobnie 16:00.

Client zostanie udostępniony jutro.

Pozdrawiam.

Opublikowano

powiem ci ze mi się to podoba bo serwer ma zachowany styl nowego metin'a i są nowości i to czyni ze jest naprawdę ciekawy

Opublikowano

ja myślę ze drop będzie raczej dobry od tego jest beta żeby wszystko kokladnie dopasowac

Opublikowano

Serwer zarąbisty , taki Łatwy Hardzik , napewno lepszy niż ten Draconis przynajmniej wam się ten nie znudzi jutro beta , do testowania i starcik w Środę

Tutaj Prezentacja Kirka nawet:

Opublikowano

mam takie pytanie jak tam biolog jest ? co ile zęby orka co ks klatw itd

30-90 lvl i oddawanie jest co 1 godzinkę. ;)

Opublikowano

do notek co godzinke ? a seon będzie też ? :D

Notki co 2 godziny, tak seon również będzie, dodatkowo będzie można mieć więcej niż 1 konar, aby dropnąć następne. :)

Opublikowano

Dla takiego serwera warto by sobie kupić nowy komputer. Niestety nie zagram bo mam słabego ale macie odemnie 10/10 punktów za serwewr i za filmiki.

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

Notki co 2 godziny, tak seon również będzie, dodatkowo będzie można mieć więcej niż 1 konar, aby dropnąć następne. :)

łe no to zajebiście wbijam na pewno :P

79b.gif

Opublikowano

powiem ci ze mi się to podoba bo serwer ma zachowany styl nowego metin'a i są nowości i to czyni ze jest naprawdę ciekawy

Zdobycie nowych zbroi będzie wyjątkowo trudne, dlatego długo będziecie mogli cieszyć się starymi zbrojami.

Dodatkowo chciałbym Wam przekazać, że beta serwera wydłuży się o 1 dzień , dokładnie startuje 8 lipca, a kończy się 9 lipca. Start serwera wiadomo 10 lipca godzina prawdopodobnie 16:00.

Client zostanie udostępniony jutro.

Pozdrawiam.

Wolę jak i pewnie spora część graczy starodawnego metina, po tej aktualizacji przestaliśmy grać na polskim metinie, szukamy czegoś powracającego do starego dobrego metina, czego świetnym przykładem jest popularność r*vii, czy b*lmory.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...