Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziewczyna

Grzanek18

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

podchodzisz i mówisz ;

kurwa zajebałem się w tobie po chuju : / (tak nieśmiale)

-zostań moją szmatą

jest twoja

syggnapng_nhhraxa.png
Opublikowano

WIesz to raczej nie działa na tej podstawie, że pytasz czy chciała by z Tobą być. Bez uczucia jednej i drugiej strony i tak się nie uda, daj jej więcej czasu i bądź uważny może sama będzie Ci dawała różne znaki musisz je tylko właściwie odebrać a z czasem to samo z siebie wyjdzie. Takie pytanie czy chcesz ze mną być to ja pamiętam w podstawówce a nie jak ma sie po 15 lat mimo, że to wcale nie dużo. Spędzaj z nią jak najwięcej czasu, tylko jej nie męcz bo może to źle odebrać. Pisz zawsze pierwszy, pomagaj jej, jak jest smutna zawsze ją pocieszaj, zabierz ją od czasu do czasu w jakieś czarujące, romantyczne miejsce, musisz wiedzieć co lubi może zaskocz ją jakimś przygotowanym jedzonkiem dziewczyny lubią takie niespodzianki uwierz :)

Sam staram się o dziewczynę i nie jest lekko ale jeśli Ci na prawdę na niej zależy to nie odpuszczaj, walcz do końca cokolwiek miałoby się stać.

Odezwij się z czasem jak tam Ci poszło, trzymam za was kciuki!

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

WIesz to raczej nie działa na tej podstawie, że pytasz czy chciała by z Tobą być. Bez uczucia jednej i drugiej strony i tak się nie uda, daj jej więcej czasu i bądź uważny może sama będzie Ci dawała różne znaki musisz je tylko właściwie odebrać a z czasem to samo z siebie wyjdzie. Takie pytanie czy chcesz ze mną być to ja pamiętam w podstawówce a nie jak ma sie po 15 lat mimo, że to wcale nie dużo. Spędzaj z nią jak najwięcej czasu, tylko jej nie męcz bo może to źle odebrać. Pisz zawsze pierwszy, pomagaj jej, jak jest smutna zawsze ją pocieszaj, zabierz ją od czasu do czasu w jakieś czarujące, romantyczne miejsce, musisz wiedzieć co lubi może zaskocz ją jakimś przygotowanym jedzonkiem dziewczyny lubią takie niespodzianki uwierz :)

Sam staram się o dziewczynę i nie jest lekko ale jeśli Ci na prawdę na niej zależy to nie odpuszczaj, walcz do końca cokolwiek miałoby się stać.

15 lat to nie 20 xD

Pytaj się w necie o takie rzeczy na pewno dostaniesz rzetelną odpowiedź.

Wszystko zależy od sytuacji ale jedno jest pewne, jak się nie spytasz to się nie dowiesz.

Opublikowano

Tobie tez zycze powodzenia i chyba ona tez cos do mnie czuje dzis bylem u niej okoli 2 godziny i lezelismy obok siebie w jej lozku i rozmawialismy ze soba

Opublikowano

Wypij trochę, żebyś był w miarę trzeźwy, powiedz jej, że ją kochasz, jak Ci powie, że też Cie kocha, to gitara, jak powie, że nie masz szans czy coś w tym stylu to zgonisz na alkohol - przynajmniej nie będzie wam głupio i przyjaźń może przetrwać :D Taki pomysł na szybciocha hehe.

A jak wolisz na trzeźwo - wyczuj ją pierw, np. jak jesteście w kilku to musisz wychwytywać tzw. 'znaki' może na Ciebie spoglądać, uważnie Cię słuchać itp. ;)

A co do poprzedników - że ma 15 lat to nie znaczy, że jest gówniarzem - bierzecie wszystkich na tym forum pod jedną miarę ? Że niektórzy z Was 'starszych' w wieku 15-16 lat zachowywało się jak dzieci, to nie znaczy, że każdy tak robi ;)

52287137559562145640.png

Opublikowano

Wypij trochę, żebyś był w miarę trzeźwy, powiedz jej, że ją kochasz, jak Ci powie, że też Cie kocha, to gitara, jak powie, że nie masz szans czy coś w tym stylu to zgonisz na alkohol - przynajmniej nie będzie wam głupio i przyjaźń może przetrwać :D Taki pomysł na szybciocha hehe.

A jak wolisz na trzeźwo - wyczuj ją pierw, np. jak jesteście w kilku to musisz wychwytywać tzw. 'znaki' może na Ciebie spoglądać, uważnie Cię słuchać itp. ;)

A co do poprzedników - że ma 15 lat to nie znaczy, że jest gówniarzem - bierzecie wszystkich na tym forum pod jedną miarę ? Że niektórzy z Was 'starszych' w wieku 15-16 lat zachowywało się jak dzieci, to nie znaczy, że każdy tak robi ;)

Ten pierwszy pomysl nie taki glupi :D akurat czesto wychodze z kumplami na cos mocniejszego to zaprosze ja na taki wypad! To jakos przewaznie jestesmy we 3 ja i 2 kumpli ona ich dobrze zna wiec nie powinna sie czuc nie swojo ;)
Opublikowano

Chłopcze kobiet nie zrozumiesz, ja za jedną łaziłem cały czas, byłem przy niej, wspierałem, dawałem prezenty, gadałem, bo była sama ...

na końcu skończyło się tak że znalazła sobie innego idiotę i od niego teraz tak ciągnie, a ten myśli że ona go kocha ;x

Także są "suki", ale są też porządne.

Porządne są zazwyczaj te najcichsze i najbrzydsze, którymi sie nikt nie interesuje.

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

Pogadaj z nią na spokojnie i powiedz wprost, że chciałbyś czegoś więcej niż zwykła przyjaźń, zapytaj co ona na to... tak po prostu, lepiej wiedzieć od razu niż się nakręcać

819531478353821175209.gif

Opublikowano

upij ja i siebie tak zeby ledwo chodzila, oswiadcz sie jej, ze ja kochasz etc, i nagraj to, i na nastepny dzien idziesz do niej i mowisz czesc kochanie, ona wtf, a ty jej puszczasz nagranie i bum xD najlepiej to zrobcie jakims murzynskim obrzedem, cos w stylu twoja na cale zycie ahaha xD

Opublikowano

15 lat to nie 20 xD

Pytaj się w necie o takie rzeczy na pewno dostaniesz rzetelną odpowiedź.

Wszystko zależy od sytuacji ale jedno jest pewne, jak się nie spytasz to się nie dowiesz.

Znam przypadki w których 15 letnie osoby są dojrzalsze emocjonalnie i odpowiedzialniejsze od dużo starszych od siebie osób więc myśle, że wiek nie gra tutaj roli. To zależy od Grzanka i tej dziewczyny

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

daj jej linka do tego tematu

Niech powie, że jeszcze się pomylił i tak jakoś wyszło co nie :)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Znam przypadki w których 15 letnie osoby są dojrzalsze emocjonalnie i odpowiedzialniejsze od dużo starszych od siebie osób więc myśle, że wiek nie gra tutaj roli. To zależy od Grzanka i tej dziewczyny

Właśnie że gra, bo o ile można być ogarniętym w wieku 15 lat (wszystko zależy od wychowania) to i tak do życia z kimś dojrzewamy, a nawet jak ten 15 latek jest na tyle dojrzały to bardzo nikłe szanse są że ta druga połówka też.

Opublikowano

Co ty jesteś chłop czy kalesony ?

Masz 15 lat i nie wiesz jak to się robi.

W każdym bądź razie nie pytaj "Bendziesz mojom dzeifczynom ?" bo to kurwa takie buractwo i brak romantycznośici i raczej mądre dziewczyny takiego czegoś nie lubią :)

Zaproś ją na spacer i jak będziecie siedzieć to powiedz jej szeptem na ucho "Kocham cię " i po jej rekacji będziesz wiedział czy chce z tobą być ale w takiej sytuacji jak twoja to na pewno możesz być pewny :)

życzę powodzenia :)

2utq9g5.png b6u4qg.png
Opublikowano

Co ty jesteś chłop czy kalesony ?

Masz 15 lat i nie wiesz jak to się robi.

W każdym bądź razie nie pytaj "Bendziesz mojom dzeifczynom ?" bo to kurwa takie buractwo i brak romantycznośici i raczej mądre dziewczyny takiego czegoś nie lubią :)

Zaproś ją na spacer i jak będziecie siedzieć to powiedz jej szeptem na ucho "Kocham cię " i po jej rekacji będziesz wiedział czy chce z tobą być ale w takiej sytuacji jak twoja to na pewno możesz być pewny :)

życzę powodzenia :)

Czemu ma mówić, że ją kocha skoro prawdopodobnie tak nie jest?

Nie napisał, że się w niej zakochał a uczuciami nie powinno się bawić.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Powiem ci ze to nie jest zwykle zauroczenie lecz dla mnie kazda chwila spedzona z nia jest najprzyjemniejszym doznaniem :)

Opublikowano

Jeśli nie jesteś pewny, że ją kochasz to tego nie okazuj bo możesz ją bardzo zranić a potem cierpią na tym niewinni :)

Zrani taki dupek dziewczyne a potem ,,każdy'' to chu* i co tylko...

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Masz racje odpuszczę sobie ją... nie zamykajcie może poczekamy na ciekawsze odpowiedzi jak będzie gotowa sama da mi znak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...