Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziewczyna

Grzanek18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz racje odpuszczę sobie ją... nie zamykajcie może poczekamy na ciekawsze odpowiedzi jak będzie gotowa sama da mi znak.

No tak, słuchaj innych i odpuszczaj sobie. Daleko tak nie zajdziesz, a tak nawet jeśli by nie wyszło miałbyś już jakieś "doświadczenie' z dziewczynami i było by Ci łatwiej z inną.

Wiadomo związek w wieku 15 lat nie jest prawdziwym związkiem, zazwyczaj rozpada się po kilku miesiącach z powodu nudy etc...

Ja zaś polecam Ci spróbować, zagadaj ją nt. związku np. jakiego chciałaby mieć chłopaka, ona by tam wymieniła a ty że mógłbyś dla niej taki być. Jeśli jest mądra zrozumie.

Nie rezygnuj, im bardziej dziewczyny poznasz będziesz miał więcej doświadczenia i będziesz wiedział jak się z nimi "obchodzić".

Moja mała rada, kochaj ale nie na zabój, i nie przyzwyczajaj się na maksa, bo potem Cię zostawi i będzie problem.

www.jarock.pl/soushibo-live

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Masz racje odpuszczę sobie ją... nie zamykajcie może poczekamy na ciekawsze odpowiedzi jak będzie gotowa sama da mi znak.

Ale pustak OMG.

Jak tak jesteś weź od mamy 100 zł i idź na dziwki.... przejdzie ci -_-

784091427630431250239.png
:D

Opublikowano

No tak, słuchaj innych i odpuszczaj sobie. Daleko tak nie zajdziesz, a tak nawet jeśli by nie wyszło miałbyś już jakieś "doświadczenie' z dziewczynami i było by Ci łatwiej z inną.

Wiadomo związek w wieku 15 lat nie jest prawdziwym związkiem, zazwyczaj rozpada się po kilku miesiącach z powodu nudy etc...

Ja zaś polecam Ci spróbować, zagadaj ją nt. związku np. jakiego chciałaby mieć chłopaka, ona by tam wymieniła a ty że mógłbyś dla niej taki być. Jeśli jest mądra zrozumie.

Nie rezygnuj, im bardziej dziewczyny poznasz będziesz miał więcej doświadczenia i będziesz wiedział jak się z nimi "obchodzić".

Moja mała rada, kochaj ale nie na zabój, i nie przyzwyczajaj się na maksa, bo potem Cię zostawi i będzie problem.

Zapytałem się jej przez FB jaki musi być chłopak żeby poderwać dziewczynę (pod pretekstem, że to dla brata) i napisała mi pytałem się dziś rano ^^ (PSZYPADEG? NIE SONDZE!)

nie no ogólnie to najlepiej być sobą, co nie. musisz byc troche zabawny ale tez bez przesady bo to sie zrobi zalosne po jakims czasie, bez wzgledu na to w jakim jestes towarzystwie razem z nia , zachowuj sie tak samo jak byscie byli sami, powiedz jej czasami cos milego, i zwracaj na nia duzo uwagi. pisz caly czas na fb ale jak bedziesz widzial ze nie chce jej sie pisac to napisz ze nie bedizesz przeszkadzal i napiszesz pozniej

Opublikowano

Ja to bym poszedł z nią expić - ona by mi buffała lub lurowała. Właśnie.. ona ninja czy szamanka?

Nie jesteś śmieszny kolego, wyjdź bo się tylko ośmieszasz.

@Top

Bądź sobą, nie stresuj się. Ja moją pierwszą poznałem bo pomagała mi w Chemii, i też się stresowałem i bałem się jej powiedzieć co do niej czuje i wgl. więc poszedłem do jej mamy...ona mi doradziła, ale cóż z miłością jest różnie.

Opublikowano

Nie jesteś śmieszny kolego, wyjdź bo się tylko ośmieszasz.

@Top

Bądź sobą, nie stresuj się. Ja moją pierwszą poznałem bo pomagała mi w Chemii, i też się stresowałem i bałem się jej powiedzieć co do niej czuje i wgl. więc poszedłem do jej mamy...ona mi doradziła, ale cóż z miłością jest różnie.

WTF???

Ty do jej matki poszedłeś,prośić o rady? OOOOO.OOOOO

@Top też byłem w Twojej sytuacji,i wszystko rozwaliłem,począwszy od tego że poprosiłem ją na fb (nie rób tego) i generalnie wszystkiego się bałem.

Po miesiącu mnie rzuciła hyhy (ale itak gruba była ; d )

Dej kazał usunąć beke z niego więc trudno :c

Jbc. piszcie pw :D

Opublikowano

WTF???

Ty do jej matki poszedłeś,prośić o rady? OOOOO.OOOOO

@Top też byłem w Twojej sytuacji,i wszystko rozwaliłem,począwszy od tego że poprosiłem ją na fb (nie rób tego) i generalnie wszystkiego się bałem.

Po miesiącu mnie rzuciła hyhy (ale itak gruba była ; d

Córka mówi matce wszystko, tak jak byś nie wiedział i poza tym to było już dawno, jeszcze jak mieszkałem w Polsce.

Opublikowano

Tobie tez zycze powodzenia i chyba on tez cos do mnie czuje dzis bylem u niej okoli 2 godziny i lezelismy obok siebie w jej lozku i rozmawialismy ze soba

Cytat autora tematu

To w końcu chcesz mieć dziewczyne czy chłopaka?

Modki to dźiffki

Opublikowano

Cytat autora tematu

To w końcu chcesz mieć dziewczyne czy chłopaka?

Często piszę z telefonu dlatego ten błąd.

Opublikowano

Mówiliśmy znajdź sobie dziewczynę z innego otoczenia, więc poznałem dziś pewną dziewczynę nie brzydka całkiem inteligenta rozmawiałem z nią ponad 2 godziny rozmowa się kleila więc zobaczymy co z tego będzie. Temat moza zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...