Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziewczyna

Grzanek18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem, od pewnego czasu spotykam sie z 2 kolezankami i jedna z nich bardzo mi sie podoba znamy sie od ponad 8 lat a ona podobala mi sie z wygladu od uuuu moze z 3 lata mamy po 15 lat i jak zapytac ja czy chciala by ze mna byc... Z nasza znajomoscia bylo tak ze w tamte wakacje od lipca do poczatku sierpnia bylismy ze soba jak 2 najlepsi przyjaciele lecz cos sie wtedy popsulo i nasza przyjazn teraz sie odbudowala, myśle ze ona tez moze cos do mnie czuc. prawie jej rozne komplementy daje jej bluze(taki tani podryw) wiec jak mam sie o to spytac i czy jej sie podobam?

Sora za bledy pisze z telefonu.

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciężko mi pomóc , ale dam ci jedną dobrą radę ,nie rób tego przez fejsbuka, gg , sms'a czy chuj wie co innego robia teraz może jest najłatwiej ale zarazem najchujowiej , tyle odemnie :D

Bez-nazwy_nxasswq.png

Opublikowano

Rozkrecaj przyjazn, bierz ja do kina, na spacery, rozmawiaj coraz wiecej w koncu cos pyknie, wyznasz jej milosc np. W parku (mowie ci- zabierz ją o 6 rano nad rzekę, sliczna mgła jest :D). Jak zrobisz to niesmialo to.. dobrze. Bedzie jeszcse bardziej zachwycona wyznaniem :) pytania wal na priv, jutro wrocr na kompa to odpisze na wszystko

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

No narazie niestety ona traktuje mnie jak kumpla... wiec zabierac ja ma spacery i re srawy lecz my mamy te paczke nasza ze ja ona i jedna koleznka i prawie zawsze we trojke wyhodzimy a moze przywolywac starw swietne wspomnienia :D ?

Opublikowano

Masz dobrą paczkę to nie psuj tego. Nie ważne jak Ci się dziewczyna podoba. - Taka moja rada :D

Jeśli będziecie razem i coś się popsuje (a popsuje się raczej na pewno ze względu na to, że jesteście młodzi i dużo przed wami) to i paczka rozleci się razem ze związkiem.

Nie sra się we własne gniazdo. Poszukaj poza kręgiem najbliższych znajomych odpowiedniej kandydatki :rolleyes: Tym bardziej, że jest to długoletnia przyjaźń.

Opublikowano

Zapytaj ją po prostu czy coś do ciebie czuje, uprzednio powiedz, że ty czujesz do niej dużo. Powiedz po prostu jak wygląda sytuacja, że podoba ci się, że jesteś w niej zakochany i chciałbyś z nią być. Ona pewnie będzie się bała, że ją wyśmiejesz więc powiedz to pierwszy, zrób sam pierwszy krok. Raz się żyje. :)

1372353983-U956368.png

Opublikowano

Na pizze do kina ją weź itp. Do parku czy gdzie tam. Warto nauczyc sie mowy ciala. A np. U niej na hacie czy gdzie indziej jestescie sami wtedy jej to powiedz. Sprawdzony sposób . Tak kolezanke podrywalem i teraz razem jestesmy i jest ok. Koleś nie sraj w gacie tylko dawaj :D

Opublikowano

Chłopie co ty mytślisz?

W wieku 15 lat co to jest za chodzenie ? z 3 miesiące i wam się znudzi. A potem nici z tego ;d

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Opublikowano

moze z 3 lata mamy po 15 lat

dafuq ? o.O

Nie no tak wracając do tematu, z własnych doświadczeń Ci nie pomogę ale przytoczę Ci słowa zaufanego przyjaciela:

"Jeśli będziesz mieć w jakiejś dziewczynie wielkiego i oddanego przyjaciela, będziecie się cieszyć każdą chwilą spędzoną ze sobą, rozumieć bez słów i uśmiechać na swój widok dopiero wtedy się w coś więcej angażuj

Ważne jest, żeby Ci się podobała, ale najpierw znajdź w niej przyjaciela, a będziecie szczęśliwi"
Nie rób sobie nadziei bo potem się możesz rozczarować :(
1363095337-U286162.png
Opublikowano

Podchodzisz do niej i mowisz: " krótka piłka z mojej strony, robisz gałe czy nie?"

<lawl>

Opublikowano

Zbliż się do niej, popatrz w oczy, powiedz że ma piękne, uśmiechnij się, daj buziaka i zapytaj czy nie warto spróbować czegoś nowego <3

aaa jak coś ma być to samo wyjdzie, tylko weź się w garść i zrób pierwszy krok.

Aaaa i nie zapomnij

I tak nie ruchniesz <3<3

skpUo.png

Opublikowano

Powinieneś ją po mału przekonywać że to coś więcej niż przyjaźń i w odpowiednim momencie jej wyznać miłość.

Opublikowano

Stopniowo hmm.. zapraszaj ją gdzieś, porób z nią coś śmiesznego, wyjdź na rower. Też mam taką przyjaźń, od przedszkola :) Zazwyczaj takie są jaja, że masakra. A nigdy nie ma nudy! Polecam porobić jaja typu włożyć roślinę do windy, zrzucić czyjąś wycieraczkę przez okno :) Bardzo to śmieszne :D Potem tak delikatnie sie spytaj, czy chce gdzieś se zjeść itp. Bo ja chodziłem do KFC :) Ale i tak przyjaciółmi jesteśmy.

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Pozaczepiaj na fejsie, oznaczaj w statusach i zdjęciach.

Za dużo internetów ;_;

Zaproś na rolki ._.

Opublikowano

Powiedz jej że masz 99lvl w metin2 PL na fenixie ,eq +9 i znasz fubu

Rzuci Ci się w ramiona :P

@ANTYWARN A Tak na prawdę ,ja zrobiłem to w walentynki ,spytałem: Czy zostaniesz moją drugą połówką ...?

Zgodziła się i dostała prezencik

A Potem jak Ci się uda ,to smiało możesz krzyczeć Do miecza dziffko !

1338110519-U641844.png

By Nemesix

Opublikowano

Powiedz jej to wprost co czujesz. Jeżeli jest mądra to Cię wysłucha, a jeżeli nie ma wzajemności z uczuciami to uwierz nie wyśmieje Cie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...